Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Била са ми пратили талон за рожден ден. Ама аз нямам сега. Бъг ли е?

# 436
Кафето е много хубаво. Беше на промоция дълго време 0.49 ст. Скоро не съм влизала, но горе съфорумка е писала 0.99.
 Хотдога с карамелизиран лук е много вкусен (аз много обичам и на Икеа хотдога).
 Имат клиентска карта - отстъпка на определени артикули. В брошурата ги има.
Цените са високи спрямо Била, Кауфланд, но е нормално според мен, защото магазините са много малки и нямат такъв асортимент, съответно няма как да пускат такива промоции.
 Някъде четох, че Минимарт ще отварят над 400 магазина. Тук в София наистина почти на всеки ъгъл има вече. Особено в центъра.
сигурно вече дори не е  0,99 лв.. Кафето поскъпна навсякъде

# 437
Днес ми се наложи да "отворя" Била в Света Троица (Цв. Борса бившата). Боже, всеки път ли е толкова зле?? Те едва едва започваха работа. Никакви промо зеленчуци и плодове и новата брошура, никакви печива. Взех кухненски ролки от брошурата, имаше едва три пакета. От сладоледите на rewe и ja на 50% имаше 2 вида на rewe няколко бройки, не бяха зареждали изобщо.

# 438
  • София
Радвайте се за ролките , там може и това да няма!

# 439
  • Пловдив
В била има витрина за сладки изкушения...торти, еклери, баклави и т.н...Еклерите някой да е опитвал?
В Т маркет има ли?

# 440
  • софия
в четвъртък сутрин Билла е май навсякъде зле, няма доста от нещата на промоция заредени, цените на дадени артикули още не са сменени, витрините полупразни и си стоят с целофаните още....аз гледам да ходя след 12 или направо в петък

# 441
  • Пловдив
В била има витрина за сладки изкушения...торти, еклери, баклави и т.н...Еклерите някой да е опитвал?
Oпитвали сме тези:

Хубави са.

# 442
  • Пловдив
Да, видях ги, ама са май подобни ма тия в Л. Има едни без шоколад отгоре на Бг фирма.

# 443
В Тмаркет еклерите са на Амбелино и ако помня добре коментираха, че са много сладки.

# 444
За да е готово всичко за промоциите в четвъртък, трябва някой да кара нощна смяна в сряда. А с наличния персонал едвам закърпват положението в стандартното работно време масово всичките вериги. Отделно от това, вероятно поради високите цени, плодове, зеленчуци, месо, риба често залежават, хората не купуват, но веригите си ги продават. Гнусна работа. На Запад продукти в такова състояние ги пускат на -50% и надолу, колкото да не ги изхвърлят. Тук не знам как си позволяват да продават увехнали чушки по 7 лв. и смачкани банани по 4 лв. Разбирам го само ако е стратегия да бракуват повече стока за изхранване на прасетата на регионалните мениджъри.

# 445
Днес са отворили обновената Билла в Х. Димитър, зеленчука е потрес.

# 446
Аз съм "отваряла" и Лидл и там не е така. С него сравнявам. Даже съжалих, че не отидох там днес сутринта, но вече ще си знам. В Била кьорав морков нямаше, в Лидл даже били на промоция. Та взех био моркови 500 гр за 2.99 🤦🏻‍♀️ мъже, с които чакахме да отвори Билата казаха, че нерядко отварят и с 10-15 мин по-късно, което също ме изненада. Явно очаквам твърде много...

# 447
stonefaced, толкова рано не посещавам нито Била, нито Т-маркет...🙂

# 448
Близката Билла я зареждат ударно в сряда. Не се оплаквам. Освен, че не може да се намерят понякога артикули от изтичащата промоция.

# 449
  • у нас
В една от Билите около нас като свършат промоционалните продукти независимо в кой ден не зареждат до новата брошура. Вчера взех последното оцеляло мляко на промоция. А се надявах поне на няколко броя още.

Общи условия

Активация на акаунт