Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 052
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Моята отстъпка от 5% също редовно гори, защото пазарувам предимно стоки с намаление.

# 646
  • Буркина Фасо
Не, това 175 гр. е към следващия продукт (слайсове пуешко, от щанда с колбасите, 26.99 лв/кг). Ако беше към този, щеше да го изпише 2 пъти, и при таксуването, и при изтриването. Еднакви са грамажите при всички видове оризов чипс. Не съм чак толкова малоумен. Упорито предпоставяте, че грешката е в мен.
трябвало е да изчакаш да излезе кас.бележка и тогава да видиш за отстъпката на чипса. тя се изписва след
приключване на покупката. така си мисля де.
случвало ми се е на бързите каси да не ми се появи отстъпката, но след като служител ми изкара кас.бележка  се виждаше, че действително я има.

пп. % отстъпка от цялата сума  мисля че е при ваучера за РД. при другите е само за белите етикети.

# 647
Отстъпката от 1 ст излиза след като се натисне плащане.
Докато касиерката маркира, не се вижда нищо. Цената си е редовна.

# 648
  • Варна
Да, вчера пазарувах и получих касовата бележка с код продукт за 1 ст. Оставих покупките и влязох да търся този чипс -греда!! Помолих служител за помощ. Показа ми къде стои - етикет има, чипс- не. Свършил. Ама ,, не се безпокойте, има още две седмици валидност, проверявайте..."  Тъй де, през ден ще ходя да проверявам ...

# 649
Днес се оглеждайте в Била за едни големи пакети наденица, 1.4 кг. на някакъв свиленградски месокомбинат, срокът на годност е до днес😀 Снощи я взех на -41%.
Цяла зима я преследвам тази наденица, като я нацеля, съм много натоварена, като сме с кола, я няма, зареждаха я спорадично. Исках да я суша, но вече е свирено, горещо е.
Между другото, от всичките наденици/суджуци, които суших тази зима, един от фаворитите ми беше наденицата с праз на Била,едни малки пакети.

# 650
Отстъпката от 1 ст излиза след като се натисне плащане.
Тия неща не е зле и касиерката да ги знае, хахаха.  Около пенсионна възраст ми се стори.

Обикновено при 25% отстъпка пак излизат накрая. И дава обща отстъпка за всички продукти с 25%, а не с разбивка Grinning Откачена работа.

# 651
  • Буркина Фасо
25 % излизат накрая, но може да се види дали са отчетени непосредствено след сканиране и преди плащане.
тези с ваучерите излизат след сканиране на баркода и приключване на сметката.

# 652
Днес се оглеждайте в Била за едни големи пакети наденица, 1.4 кг. на някакъв свиленградски месокомбинат, срокът на годност е до днес😀 Снощи я взех на -41%.
Цяла зима я преследвам тази наденица, като я нацеля, съм много натоварена, като сме с кола, я няма, зареждаха я спорадично. Исках да я суша, но вече е свирено, горещо е.
Между другото, от всичките наденици/суджуци, които суших тази зима, един от фаворитите ми беше наденицата с праз на Била,едни малки пакети.

Точно тази намалената наденица не струва. Единственото хубаво е цената. Няма да повторя.

# 653
Сурово-пушена ли е тази намалена наденица?

# 654
Аз пък днес си взех авокадо няколко броя, бяха на промоция 1.79лв., като се прибрах видях, че са таксувани по 3лв. За съжаление, не може човек да прибира покупки и да следи всичко, което се маркира и да знае всички трикове - коя отстъпка кога се прилага. Не, че е кой знае какво, но оставя неприятно усещане.

# 655
Тази наденица и аз взех веднъж на половин цена, повече няма да повторя. Днес ходих до Билла и имаше пак намалени тарелки, изобщо не ги отразих Simple Smile

# 656
Сурово-пушена ли е тази намалена наденица?

Сурова наденица за печене.

# 657
То и касиерките толкова знаят...
чипса не е този, който си мислиш, че е според офертата.
Всъщност касиерката го цъкна и после го изтри, като видя, че не приспада до 1 ст. Стои на бележката.

Аз се сетих какъв е проблемът, случвало ми се е няколко пъти. Става така, когато не маркирате картата Билла в началото на покупката. Трябва първо картата, и после купона. 👌

# 658
Тази наденица и аз взех веднъж на половин цена, повече няма да повторя. Днес ходих до Билла и имаше пак намалени тарелки, изобщо не ги отразих Simple Smile

Отврат е тази наденица, прави бяхте! Още при печенето се разбра, като видях, какво тече в тавичката на оптигрила.
Чудя се, дали да ходя утре да им я връщам или да върви за кучета.

# 659
Здравейте, пазарувам рядко в Била, но ми харесаха сервизите от кампанията. Преди ми беше лесно с точките, но сега разбрах, че са променили правилата. Искам да помоля някой за карта Била с отключена кампания, за да си взема няколко чинии.

Общи условия

Активация на акаунт