Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 19

• 48 022
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Това излиза в приложението

# 721
Да, тези ги видях, но пише че са били за април

# 722
Забравили са да сменят месеца.

# 723
  • Варна
До 14 юни са.

# 724
Да, тези са в момента продуктите за 1ст. Взех капучиното, защото другите неща изобщо не ми допадат.
Изкуших се от кафе капсулите с намаление през app-а. Пробвах го вече, не е лошо, леко и ароматно, за човек пиещ по 3-4 кафета на ден е идеално Simple Smile
Скрит текст:

# 725
Стават ли за долче густо тези капсули?

# 726
Краставиците в Т маркет свежи ли са? В Билла не ми харесаха. Турски от Кауфланд предпочитам да не взимам.

# 727
Стават ли за долче густо тези капсули?

Стават. В т-маркет също ги има + още 2-3 вида.

# 728
  • Варна
 Ох, да се пооплача тук - от продктите за 1 ст. избрахме сос за картофки  Деронико  или сок Страйк Праскова (дали не може друг плод?). Обаче трети път не ги намирам в най- близката  Билла. Не са ми жизнено важни, ама все пак...

# 729
  • Буркина Фасо
при другите сосове ли го търси?  защото при нас не беше там.

# 730
  • София
Ох, да се пооплача тук - от продктите за 1 ст. избрахме сос за картофки  Деронико  или сок Страйк Праскова (дали не може друг плод?). Обаче трети път не ги намирам в най- близката  Билла. Не са ми жизнено важни, ама все пак...
B нашия магазин сосът беше до лютениците. Почти 5 лв е, а сокът е 1.99 лв. Този сок е доста разреден и с много захар. Затова е и на доста по-ниска цена от другите сокове.

# 731
  • Варна
Е, до всички на Дерони, лютеници, при консерви, при млечни хладилници, чипсове дори -тъц. Питах две служителки - нЕма го.

# 732
  • Бургас
Билла все пускат промоции и намаления, на неща, дето може и изобщо да ги няма на рафта!

# 733
Честно казано и аз не видях този сос в нашия филиал. От соковете имаше други видове, но не и прасковата. Плодови паучове видях на други марки, но не и от тези за 1ст. По принцип бях решила да си взема капучиното, така че не съм търсила да питам служител за останалите стоки за 1ст.
Взех от суровите кашу и бадеми на найс байт (тези в промоция). Малко са влажни, така че ги минах през фурната

# 734
Нашата Била е от малките и е трагично със зареждането. Каквото и да търсиш често е изчерпано и впоследствие не се зарежда. Понякога дори промоционални стоки не се зареждат. Мисля проблемът е в мениджмънта.

Общи условия

Активация на акаунт