Отговори
# 225
  • София
Ами вижте колко много са го вдигнали без конкуренция. Смятайте как лелите са приели наистина нещата в миналата серия, че нашите почти нищо не направиха с тоя рейт, когато трябваше. Сега ще падне със сигурност, каквото и да дават, в събота ще берат плодовете на епизод 89.
Очевидно чрез последните серии и този фраг искат да покажат, че няма СейФер. Да видим докъде ще стигнат в напъните.

# 226
Може и да гледат в петък, за да видят какво точно се е случило между Феро и балдъзата. А и явно Сейран е успяла да върне Ферит в имението и се надявам да имат повече сцени заедно, че бактън вече от Абидин и майка му.

# 227
Аз търпеливо ще си изчакам черният ,брадясал и гневен период на Ферит да свърши.Все нещо ще го изкара от това състояние.Търпеливо ще изчакам момента,в който осъзнае последствията от изречените думи и действията си.Лошото е,че ме лишиха от вълнението наречено Сейфер.Когато Пелин дойде бременна в имението и Сейран бе предадена,тя избяга.Феро се влачи също толкова брадясал тогава.Да видим сега при това предателство как ще го отиграят, и с единия и другия.С усещаното съм ,че нещо се счупи в мен.Иначе,сериал,какво толкова,каквото ще става да става.Но пак казвам,страшно много искам да видя разкаяние.

# 228
Добър ден!
Ей сега четох, че следва цикъла Сафет. Чичек ще отвлече Суна.
Дали със зор ще подпише документа за развод Суна 🤔🤔🤔

# 229
# 230
Едно мнение от Х на Maru. Дано покажат нещо такова.

Скрит текст:

# 231
Хайде, пак "теории на конспирациите".Къде е Сейран?Заминала ли си е?Избягала ли е?Отвлечена ли е?Ами защо просто не предположим,че е отишла в болницата за поредния сеанс от лечението си без да споделя с някого и е излязла преди всички да се събудят?Суна е по пижама,което предполага,че все още са по леглата си.Есме е отишла в стаята на Сейран видяла е,че я няма и е надигнала паниката заедно с Кязъм.Май тук ще разбере Ферит за какво се притеснява Есме.
Мими, всичко е възможно. Така или иначе ние само разсъждаваме (малко като свободни съчинения ни се получава) без да имаме особена яснота върху това, което нищим. Хващаме се за реплика, за дрехи, за интериор, за поглед, за граматични признаци на глагола и т.н. В тази връзка, при последния преглед на фрага установих, че репликата: "Може би не ме интересува" е на Орхан, а не на Ферит. Тя е произнесена веднага след репликата на Сейран: " Ако ти постъпваш така, ние не можем да тръгнем по този път, разбираш ли?" и оттам идва объркването.
Погледът и мимиките на лицето на Ферит при отварянето на вратата не е като на някого, на когото не му пука. Прехапана устна по този начин видяхме и при асансьора след предложението, което направи на Дияра. Гузен е Ферит, Суна също.
Аз не мисля, че и серията ще ни изясни всчко, а какво остава още един фраг. Ще си имаме питанки така ли е или иначе.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:22 от Fi79

# 232
Аууу Fi, права си, Орхан го изрича.

# 233
Момичета,браво,разследването е на ниво. Heart Значи пак опряхме до "совите не са това,което са".Взе да става интересно.

# 234
Аййй...Ядосвате ме😁
Рени само ти си ми приятелка 🫣🤗
Аз се качвам на еднорога, този път за Сейфер ❤️🧿...После обаче няма да ви взема с мен, да знаете! След като приживях бурно фрага с превод  реших, че ни меткат по джанките..Демек подвеждат ни 🤫🤔🫣🫣

Но към Суна съм безжалостна...
Двойни ли стандарти долавям, Диче?! Wink
Ааааа, за качването на еднорога всички сме мераклийки, ама Онур не ни дава даже да го зърнем, какво остава да се доближим до него.
Оф, Фи...🤕🤕🤕
Хич не съм по двойните стандарти, обаче от ония дни като гледах старите епизоди заради сторито на Зейнеп Бонче, та си припомних какви ги е вършила и говорила Суна.. И съм убедена, че тя завижда и иска живота на Сейран..  Във всеки един смисъл 🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬

# 235
  • София
Сега и аз чух репликата, то ясно се чува гласът на Емре наистина. Аз ви казвам, нахвърляни там едни реплики без да се разбира кой с кой си говори.
Да ви кажа аз още след фрага на Коледа много се пречупих. Определено в момента ми е интересно да чета теории и разсъждения, аз самата също се заглеждам, но желание за серията в петък просто - нула.
И най-странното от всичко ми е, че вече не съм толкова отрицателно настроена. Каквото такова.

# 236
Аз си чакам петъка без много много ентусиазъм. Каквото - такова. Гледам си Афра и Мерт и все ми е тая вече.
Лекувам се с други сериали , които са ми  определно интересни засега.
Просто реших , че не си заслужава да преживявам чак толкова едно дизи , което отгоре на всичко стана пълна боза  и то вкисната.
Винаги съм предпочитала по-късите сериали   , най-много два сезона.  Многото епизоди водят до това - клишета , повторения,  паралели , просто защото идеите се изчерпват.
Подведох се по Афра , но ще ми е обица на ухото.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 13:42 от Kami_J

# 237
Спойлер

Скрит текст:

# 238
Момичета, я кажете как е в X положението,че ми е интересно да видя гениалния ход на продукцията докъде ще ги докара.

# 239
Мисля, че с това яке на Рамо е Афито от снощи Simple Smile Другото от летището би трябвало да й стои доста по - широко и обемисто, а това от снимката й е почти тамън, само леко ръкавите й са дълги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт