Отговори
# 300
# 301
И как ще бъде включена в сюжета Сейран, като е сестра? Ще ходи да спасява Суна ли? Има си Ферит за тази позиция.

Вярно, тя вече само като сестра може да бъде включена в сюжета Head Band
Еми не ѝ ли е сестра? 😃 Нали семейството било над всичко, нали на Сейран Суна и беше най-важният човек. Ще се притесни, ще ходи, ще участва да я търси и тн

# 302
Аз не знам какво да кажа вече 😭😭😭🤕🤕🤕🤕...
Уж се държа, ама пак ме хвана депресията ☹️. Знам, че гледаме психологическа драма, ама то взе вече да ми прелива тая драма отвсякъде...
Ако има целувка, наистина не знам как ще върнат Сейфер, как ще изкарат Ферит от калта, какво ще стане със Сейран, защото никой си няма вече 😭😭😭....
Най-много Ферит де се самоубие, като разбере, че Сейран рискува живота си, за да му роди дете, докато той  се мляска със сестра й 🤬🤬🤬.

Ами колкото и да роптаете, затова си харесвам комата 🤕, защото нито съм забравила Дияр, нито Синан 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...А в теорията за комата всичко има логично обяснение.

Поне каста ни е топ ❤️. Страхотно се забавляват.

# 303
Надявам се никой да не отвлича Суна, защото тогава Сейран първа ще хукне да я спасява колкото и да е виновна първата. Просто няма начин Сейран да не се жертва за сестра си...ъгейн. Ако този новия са го вкарали за Суна верно ще се окаже, че Берил ще е централен образ вече.🤪 Аман от Абидин и от жена му и от цялата им рода до девето коляно.😵‍💫

# 304
Много лесно ще изкарат Ферит от калта, ако искат. Нали видения получава, нали болен за лечение го водим. Колко му е, докато си хортуват със Суна, да му се  е явила Сейран и да реши, че с нея се целува. Да не говорим, че и пиян беше.

# 305
Здравейте, момичета  Kissing Heart  !
Вай бе тая прекрасница Бирсен  в мига в който това инфо е стигнало до нея направо се е изпотрепала  за да го публикува  Angry  В Х  веднага го сватосаха новия   за Сейран и го обявиха за нейния нов спътник в живота. Емииииии айде да ни е честото  тогава викам аз  Tada Само дето той обаче пристига с явната заявка ,че мрази Корхан ама това и без да ни го казват е горе долу ясно ,че ще е така след като е син на Чичек.Ми че то тя само за колко малко време познанство с Абидин успя да го облъчи и да го настрои и срещу Корхан и срещу Суна ,а сина който е отгледала самата тя си представям как го е надъхвала всекидневно да мрази най, ама най много от всичко враговете на мама .  Angry  Може би се задава Мезиде/Акън 2 паралели  Thinking  Хм ще видим за коя от сестрите са го приготвили тоя хубостник за Сейран ли за Суна ли  Thinking Суна е още женена за Абидин та така че сигурно пак на пангара ще е Сейран,нооооооо може пък тоя да се окаже свестен в крайна сметка ,да се влюбят двамата ,да се оженят и да са мноооого щастливи.
За  мен СейФер не са отписани и още си съществуват .Тази целувка ако изобщо я има ,защото това ,че Бирсен нещо е казала не е на сто процента сигурно ,че ще е така.Но айде да предположим ,че е имало целувка ,сигурно тя е приключила преди Сейран да звънне на вратата и със сигурност Ферит ще съжалява много ,че го  е направил като изтрезнее. Не казвам ,че трябва да му се прощава ,нека Сейран да му се разсърди и той да се влачи по корем да и  се моли за прошка ,но все пак тази злополучна целувка не променя чувствата между Сейран и Ферит и най-вече не променя тяхното минало и всичките им хубави моменти.
В минали сезон по това време Сейфер също бяха в така позиция и не съществуваха ,но мина време случиха се много неща и на края стана ясно ,че Ферит не само не е баща на бебето на Пелин ами изобщо не е спал с нея .Да не вземе и тука да стане така след някой и друг епизод.
Аз си искам  СейФер и ги чакам пак да възкръснат за нов живот   Heart

https://x.com/RehamS265/status/1877019296431300626

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 22:57 от Eny87

# 306
Афра ни държи живи с тази огнена публикация.🔥🌹🧿 Дано и Мерт да ни зарадва с нещо скоро. На друго вече не се надявам.

# 307
  • София
Между другото имаше нещо показателно в това, че и този фраг не беше харесан нито от таткото на Мерт, нито от Лютфие. Поне не подкрепят децата си на всяка цена.

А само преди няколко серии Cry

# 308
Еее, сега Сейран не е Корхан! ✌🏻
Да му мислят Корханите! 😂😂😂
Новият бабаит какво ли ще ги прави?!

# 309
MysteryG , именно с тази си реакция двамата показват своята подкрепа и спечелиха моето уважение. Жалко наистина за актьорите и за красивата идея, с която този сериал започна. Стискам палци на АфРам да открият вдъхновяващи и смислени проекти, с които да могат да покажат и да ни радват с таланта, който имат. С много болка го пиша, но дано YC приключи по-скоро.💔

# 310
Мердо Heart Eyes Не разбрах дали е нова

Стара била

# 311
Еее, сега Сейран не е Корхан! ✌🏻
Да му мислят Корханите! 😂😂😂
Новият бабаит какво ли ще ги прави?!
Бел, разсмя ме 🤣🤣🤣🤣...
Благодаря 🥰

# 312
MysteryG , именно с тази си реакция двамата показват своята подкрепа и спечелиха моето уважение. Жалко наистина за актьорите и за красивата идея, с която този сериал започна. Стискам палци на АфРам да открият вдъхновяващи и смислени проекти, с които да могат да покажат и да ни радват с таланта, който имат.

Те ще ни радват с таланта си и занапред, но много рядко се среща такава химия като тяхната и за съжаление беше пропиляна с лека ръка от онези тиквеници. Няма гаранция, че бъдещите им партньори ще ни допаднат, а това е важно. Гледала съм сериал само защото харесвам единия главен, но като не ме кефи партньора му беше голям зор да го издържа и ща не ща ми се отрази на цялата емоция докато гледах сериала.🥴 Тук АфРам са истинско бижу и наслада за очите и ужасно ме е яд, че попаднаха на Шнура.😔

# 313
Аз този актьор не го знам, от една снимка не мога да преценя, ама ако е хубав, че ние с Милена хубавци търсихме одеве за Сейран, та да се вземат. На Феро съжалението, ако въобще го има, ще е ден до пладне. Пък и какво като съжалява, да не е правил, каквото там е правил, със Суна.

# 314
  • София
А Афра и Мерт къде снимат днес. Всички са в ялъто, очевидно, за тях пак нищо.

Общи условия

Активация на акаунт