Отговори
# 285
Този да не се окаже поредният луд паднал си по Сейран?
Не одобрявам!

Ако само си падне , пак добре. Друго да не направи. Тя сега е свободна , направо  у Франция може да я отвлече , за да накаже Корханите.

ПП  Успокоявам се , че щом ще е "твърд"  ще се занимава  с твърди неща - стрелба , леене на кръв и т.н.  Само да не ми пипа момичето.

# 286
Идва за лудата Суна! 🤣
А тая лоша Бирса, няма ли да миряса вече!
Със Суна може да си взаимодейства както си желае. Тя вече има опит с родата, дето зет, там и девер. Само от Сейран да стои далече този, че нещо имам проблем с аурата му.

# 287
Аз не пиша за "прошка".Даже и да не е било реално,а само фантазия на някого,означава,че този някой си е за психиатър.Но Ферит отдавна го направиха за психо лечение,та ако така "замажат" положението,много от фандома ще им "прости" и ще се забрави.За мен е недопустимо,може би защото съм попадала в подобна ситуация и това се е отразило доста зле на психиката ми.Но много хора не са го преживявали и са склонни да простят с последната надежда,че все пак една голяма любов не може да бъде погубена.Преди много се ядосвах,че в петък съм на работа и няма да мога да гледам целия епизод,но сега,даже се радвам,че ще съм на работа и няма да гледам.Като че ли и брилянтната игра на Мерт и Афра не може вече да ме задържи да гледам.Даже започнах да си търся нещо ново.Видях,че се промотира втора серия на "Моята вина".Чакам него.Също и новия проект на Гюнгер с Алп и Илайда.

# 288
Баш Сейран ще е.
Нали са я абонирали за всички луди.Ако е някой друг интрига няма.Ама не казват l,че е луд, а твърд.Може да подходи с френски финес към Сейран, към другите войнствено.Феро да продължава да я унижава.Ще я гледа само иззад възглавницата на дивана.

# 289
Защото малко злодеи до сега имаше,та и още да накацат
Три сезона само злодеи и луди
Сещам се нещо....Не живее ли истинската Сейран с друг в чужбина?
Ако записките на лудата психиатърка са за това семейство,разбира се
Ох,защо се захванах с това чудо?

# 290
Ново от Афра
Афра,която закъсня😁

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 18:09 от Албенаа

# 291
# 292
Ками, как разбрахме, че е от Франция?

Сега да си повторя думите, дето ги казах преди епизода с отравянето. Ако Ферит е виновен, хич да не се опитват да го избелват, като се втурне да спасява Сейран от този! Тювбе, тювбе Grinning Дано не е Сейран жертвата Head Band
За разнообразие, може този път да спаси Суна Smirk

# 293
Не ми се иска да бъда черногледа, но то досега някой друг освен Сейран отнасял ли го е? Мисля, че отговорът е не.
Като нищо брата на Абидин ще хвърли мерника на Сейран.
Да не свърши само сезона как Сейран бременна от Феро заминава за чужбина с тоз господин.

# 294
Този да не се окаже поредният луд паднал си по Сейран?
Не одобрявам!

Ако само си падне , пак добре. Друго да не направи. Тя сега е свободна , направо  у Франция може да я отвлече , за да накаже Корханите.

ПП  Успокоявам се , че щом ще е "твърд"  ще се занимава  с твърди неща - стрелба , леене на кръв и т.н.  Само да не ми пипа момичето.
Защо пък чрез Сейран да наказва Корханите?! Тя не е Корхан, нито пък някой от Корханите дава пет пари за нея, освен леля й и до някъде Халис (ама при него е от днес до утре). Ифа я мрази, Орхан както му изнася, но в момента е настроен срещу нея, Ферит вече има с кого да се забавлява и  утешава, а Сейран е бреме за него, което отгоре на всичкото застрашава мястото му във фирмата и в сърцето на деде.
Да си ги наказва със Суна. Много по- ефективно ще си бъде. Тя хем предаде брат му по всички възможни флангове, хем само тя може да продължава рода Корханов, хем Ферит Корхан ще бъде наранен да му отнемат предопределената невеста.
Гласувам за Суна!

# 295
Най-логично е да е Суна защото тя е "Корхан", а и така ще има сблъсък на двама братя - Абидин и този новия полубрат Каран. Сейран в момента е бивша снаха. Чичек не харесва Суна също, така че тя е идеална жертва. Така хем Абидин ще трябва да потвърди някаква позиция, защото все пак Суна не му е безразлична колкото и да се карат, ще бъде проставен пред избор - изоставилата го майка, или хората които са му били повече като семейство. Така и Сейран ще бъде включена в сюжета, защото ѝ е сестра.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 18:42 от bellie_ellie

# 296

Пред такава жена нормалният полудява, а мекият се втърдява!

# 297
И как ще бъде включена в сюжета Сейран, като е сестра? Ще ходи да спасява Суна ли? Има си Ферит за тази позиция.

Вярно, тя вече само като сестра може да бъде включена в сюжета Head Band

# 298
  • София
Ами не знам какво да кажа. Аз този сериал го гледам заради СейФер. Не случайно прескачам сериите, в които ги няма, явно това ще е положението вече. И за какво им беше да я пишат тази сцена, че Ферит да се влачи и да се извинява, глупости, все едно няма за какво друго да съжалява. Дано поне се е дръпнал преди тя да е звъннала, че съвсем му закопаха образа. Суна дори няма да я коментирам. Айде, онзи пиян, залян, сърдит, отмъстител и т.н., но тази да направи всички тези неща на сестра си. Не стават и двамата.
Новият е за Суна според мен.
Лошото е, че и моите хора в Х не искат да коментират повече, сега от кой ще чета в петък, защото тази боза няма да я гледам определено.

# 299
Ками, как разбрахме, че е от Франция?

Сега да си повторя думите, дето ги казах преди епизода с отравянето. Ако Ферит е виновен, хич да не се опитват да го избелват, като се втурне да спасява Сейран от този! Тювбе, тювбе Grinning Дано не е Сейран жертвата Head Band
За разнообразие, може този път да спаси Суна Smirk

Ами аз доколкото разбрах  майката на Аби се е омъжила за французин  или греша. Сега ще погледна епизода пак.

Такааа , запознала се е във Франция с мъж от Урфа.  Моя е грешката. Значи си е чист турчин.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 18:37 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт