Отговори
# 270
Сценаристите само това не бяха омазали в образа на Ферит, ама сега остава да го изкарат, че свършва за 2 минути и вече може да го гръмнат, че да му свършат мъките. 😄
JoyJoyJoy
Абе Лилия, как ти ги ражда главата такива?! Седя с телефон в ръка и се хиля като зелка. Хората ме гледат странно!
Извън шегата, ние не знаем с колко време са разполагали Суна и Ферит. Аз това се опитах да обясня, но явно не съм успяла. Те може вече да са били на диванчето, когато Аби се качва при Сейран да каже за липсващата му жена. Реално тя може да пристига в къщата, когато гълъбчетата са се изконсумирали и вече са се облекли. Няма как да разберем с колко време е разполагал Феро, за да се проявавя като любовник.
За мен успоредното излъчване на сцената със Суна и Ферит и пристигащата Сейран далеч не означава, че и действията протичат едновременно.

Е нали когато Абидин се качи при Сейран те само си говореха. И когато той целуна Суна тя беше много изненадана, ако бяха направили нещо докато Абидин и Сейран си говорят тя нямаше да гледа изненадана след целувката

# 271
Детето на Султан беше предвидено да е от Ферит, та колко му е да напишат едно от Суна.

# 272
С две думи,в стихотворна фирма,Милна каза всичко,дето го изписахме до тук

Flowers Hibiscus
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 273
Открийте разликите 🤔🤔🤫...Трансформацията е за няколко минути...Ами странно ми е...

Чета ви и се смея ! Супер сте !
 Тези фотки са от два различни момента. Първата е при Феро - усмихната , без жилетка ,но с обици .
Втората е пред Аби - гузна , заушена с жилетката, но пък без обици /неглиже/
И диваните да съвсем различни.

Когато Аби се оплака на  Сейро , те само си говориха , ама знаем ли колко е отдалечена тази къща. Дали времето ще стигне и за кекс. Мисля си дали целувката  , втората , която  уж Сейран би трябвало да види ,не е след кекса.

Чувствам се като инспектор Дюдю. Само лупа ми липсва.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:08 от Kami_J

# 274
Oт Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/armagan-oguz-yali-capkini-di … arani-oldu/54090/

Целувката между Ферит (Мерт Рамазан Демир) и Суна (Берил Позам), която се появи на екрана в последния епизод на сериала "Yalı Çapkını" миналата година, шокира публиката. Въпреки че се очакваше, че сцените ще бъдат сън, се разбра, че тази целувка е истинска и Ферит ще изпита голямо съжаление за тази голяма грешка.
От друга страна, героят Каран беше включен в поредицата. Каран, син на майката на Абидин, Бююк Ханъм, се играе от успешния актьор Армаган Огуз. Каран, неприятен персонаж, ще стане враждебен към Корханите.

Здравейте Kissing Heart

# 275

Поне Ферит ще изпита съжаление, да наистина лошо е че имаше целувка не оправдавам това по никакъв начин, но е важно да изпита някакво угризение, защото можеше и да не му пука

# 276
Момичета,хванахте се за тази жилетка и обеци.Ами едно "бързо"може да стане и без сваляне на дрехи.Обаче,Ферит беше много зле,освен пиян и психично отклонен,въобще не ставаше за "бързо".Даже не знам и за "бавно" дали можеше да стане.Другото което ми хрумна.При всички ситуации,когато е много пиян винаги му се привижда Сейран.Дори в сезон 1,ако помните когато Пелин му танцуваше в бара той пак "видя" Сейран.Дали тази целувка няма да я "замажат" по този начин?В един момент Суна му се привижда като Сейран,знаем,че напоследък и Фуат го "навещава".И дали след звънеца не се явява Фуат и го отрезвява.Жилетката и обеците не доказват нищо,това може да е друг кадър от друга сцена.Може би е вече разговора с Абидин в Ялъто,където Суна се е върнала вече с жилетка.Даже зад нея няма бял диван,а някаква стена на ивици.Освен това,помните ли сцената когато Ферит занесе сладолед на Пелин?Тя му се метна на врата и искаше да изчакат да се "стопи сладоледа",но на Ферит точно тогава не му се ядеше "разтопен сладолед" и се отдръпна.Тогава си помислих,че подсъзнателно Ферит чувства,че е влюбен в жена си.Единствения случай,когато не беше много пиян беше с Невра.Но и там отново "видя" Сейран и откровено си избяга.Правилно му каза Халис,че тя е във всяка негова клетка.

# 277
Този гледа страшно като Синан. Любим злодей си ми остава 36,5

ПП Този сега французин ли ще е . Ще ни къса нервите по френски  - елегантно , с финес.

# 278
Ти да видиш Simple Smile Абидин си има братче, много секси братче Grinning
Ферит да си съжалява колкото иска, то друго не остана.
Всеки човек, който умира има право сам да решава какво да прави и на кой да каже. От това, което ни показа не видях Ферит много да се бори за жена си. Много тъпо и написаха как всичко живо разбра, че Сейран умира, само Ферит не. Но какво значи,че още се сърди и не й е простил на Сейран? Да не е на 5 години дете.
В едно съм съгласна от вчера - нищо няма да е вече същото.
Нито Ферит, нито Сейран, нито Сейфер. Ще гледаме едни други хора с други истории

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:24 от Надя Б. Василева

# 279
За какви клетки говорите, момичета? Гледам, вече сте навити да простите, ако е само целувки Rolling Eyes
Ако е имало дори само целувки, за мен Сейфер приключиха. Пък и проблемът не е само дивана, то е очевидно. Разбира се, допускам едни 0,99 % вероятност да ни мятат на черешата. Ще гледам сериала заради моето момиче, че ми се къса сърцето за нея Broken Heart

# 280
# 281
Мен сега ми е дерт , кой герой ще постарада лошо от новия персонаж. Само да не е Сейран. Всички други ги
жертвам.

Клетки  млетки няма - думи  казани някога. Няма прошка за Суна и Феро.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:35 от Kami_J

# 282
Нов герой и то твърд. Интересно какво ли имат предвид?

# 283
Този да не се окаже поредният луд паднал си по Сейран?
Не одобрявам!

# 284
Идва за лудата Суна! 🤣
А тая лоша Бирса, няма ли да миряса вече!

Общи условия

Активация на акаунт