Отговори
# 240
  • София
Якето на Афра е същата марка но дамско, както се казва, дрехи за двойки Stuck Out Tongue Winking Eye

Понеже сега е тихо и Лилия беше попитала. Вчера излезе статия за картелите в индустрията. Мениджъри, продуценти, актьори, всичко е с връзки, то се и знае.
Оказа се, че най-влиятелната агенция е тази, в което е и нашият "любим" МЯ. Всички награди, репортажи, говорене в социалните мрежи, се режисира от съответната агенция. Същите преди две години в рамките на 48 часа са изтрила компромати, които са засягали 4 известни актьори. Всичко в новините и в Х, а акаунтите, които са коментирали са затворени. Страва въпрос за отношенията между горкия, изоставен МЯ и Хафса. Това разбира се е преди раздялата с Афра.
Линк, към статията и линк към разяснения в Х
https://www.tv100.com/amp/kartellesen-dizi-sirketleri-ve-oyuncu- … kin-makale-783458
https://x.com/_hasekisultan/status/1876568885278752910

Още нещо интересно слагам в скрит текст, че не засяга нашите
Скрит текст:
Въпросната агенция е взела 5 милиона долара от богат бизнесмен, който има връзка с певец гей, с цел изчистване на имиджа. Познайте от първия път за кой става въпрос - Серенай и Мерт Демир.

# 241
Чета ви и ви се чудя на ентусиазма! А нашите сценаристи, вместо да творят небивалици, да вземат да се вгледат в живия живот, който е най-добрият сценарист! Ето примерно една реална случка, с която половин епизод можеха да запълнят с Ферит в ролята на рибаря, а Сейран в ролята на спасената...https://offnews.bg/offtopic/mazh-otide-na-riba-v-moreto-i-hvana- … =contentdiscovery

# 242
Мистери, благодаря за разясненията!🌹Да не се учудваме тогава защо Принтера печели всички награди тази година. Да си знаят обаче, че не са успели със заличаването на информацията, защото всеки който се е заинтересувал е разбрал за изневярата на Принтера с Хавса.

Изненадана съм от Серенай, че е решила да участва в подобен цирк.🙄

# 243
Открийте разликите 🤔🤔🤫...Трансформацията е за няколко минути...Ами странно ми е...

# 244
Да ти кажа, като нищо са си омачкали чаршафите!!!

Открийте разликите 🤔🤔🤫...Трансформацията е за няколко минути...Ами странно ми е...

# 245

Аз това абсолютно не го вярвам! То няма и кога да е станало според мен!
Най-лошото, което може да е станало е да е имало целувка! Към момента обаче и това дори не го вярвам. Всичко е много подвеждащо...
А къде беше Аби, докато я няма Суна 🤷‍♀️🤷‍♀️🤔🤔

# 246

Суна е без обеците. Ще разберем дали са се взели след някой и друг епизод.

# 247
Сега се замислих, че няма нужда да вкарват нови персонажи. Може да върнат Султан, Пелин, Невра или кака Simple Smile Та и Суна да види малко какво й е на Сейран с този мъж. Ако си мисли, че ще е само нейн Grinning
За Сейран пък защо не вземат да върнат Юсуф. Какво му беше на момчето  : D Малко си падаше бъзльо, иначе става. Хайде да го видим тогава Ферит дали ще му е все тая Simple Smile

# 248
Сега се замислих, че няма нужда да вкарват нови персонажи. Може да върнат Султан, Пелин, Невра или кака Simple Smile Та и Суна да види малко какво й е на Сейран с този мъж. Ако си мисли, че ще е само нейн Grinning
За Сейран пък защо не вземат да върнат Юсуф. Какво му беше на момчето  : D Малко си падаше бъзльо, иначе става. Хайде да го видим тогава Ферит дали ще му е все тая Simple Smile

Aaa не ми харесва Юсуфи...предпочитам Алп Навруз,Керем,може и Арас Булут.Е те тогава,да му мисли Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye
Да си гледа Сунаааа и да не му мисли за Сейро.

# 249
То тези, предложени от Милена, са заети май, ама един Джейхун например. Ето, не се виждат косми по гърдите даже.

Горещ ни трябва, никви Юсуфи и подобни.

А Суна на втората снимка къде ли стои?

# 250

Не мисля че са правили нещо повече от целувки, тъй като едва ли Сейран е стояла 10 минути пред вратата без да звънне, нали във фрага дадоха как Сейран като пристига те лягат на дивана, няма как толкова бързо да приключат със с***а е да се облекат бързо

# 251
  • София
Със сигурност кекс не е имало, това стана ясно от фрага. За мен това с обеците е грешка на екипа. Но защо Суна е с тази жилетка, нали уж при разговора я беше съблякла. Не виждам смисъл да я е облякла като Сейран е звъннала. А Ферит как изглежда трезвен е друг въпрос. И защо после Суна се прибира чак сутринта при Аби.

# 252
Помислих си го снощи, когато се повдигна въпросът за обеците и жилетката, но не исках да го пиша, че аз позиви получавам и от целувките. Ние не знаем колко време след тях Сейран пристига в къщата, така че може и въобще да не е успяла да ги прекъсне. Това, че във фрага ни ги дават паралелно, не означава, че действията протичат по едно и също време. Във фрага за епизод 89 си видяхме гола Суна, така че...
P.S. В черния списък са ми и двамата до доказване на невинността им.

# 253
Помислих си го снощи, когато се повдигна въпросът за обеците и жилетката, но не исках да го пиша, че аз позиви получавам и от целувките. Ние не знаем колко време след тях Сейран пристига в къщата, така че може и въобще да не е успяла да ги прекъсне. Това, че във фрага ни ги дават паралелно, не означава, че действията протичат по едно и също време. Във фрага за епизод 89 си видяхме гола Суна, така че...
P.S. В черния списък са ми и двамата до доказване на невинността им.

Това с голата Суна си беше точно за фрага направено, за да дразни хората. Не мисля че е било нещо повече от целувки. А и във фрага може да е било объркано времето когато Сейран пристига, но в епизода видяхме как Сейран като отива те са на втората целувка

# 254
  • София
А какво показаха при арабите Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля, че фрага беше направен нарочно и изобщо не го включвам в картината. Снощи проверявах облеклото на Суна в бара и по начина, по който е показано тръгването на Сейран и пристигането й спрямо другото действие, трябва или да са го направили за две минути едва ли не (че й са се облекли набързо), или нищо да няма.

Общи условия

Активация на акаунт