Отговори
# 345
Ферит и Сейран бяха в спалня и разговаряха, а къде бе Суна през това време. Защо не разговаряха на диванчето? Къде е прекарала нощта Суна? Защо Аби, като толкова го интересува жена му, не я търси? Можеше да придружи Сейран. На телефона нали имаха програма за проследяване. Как Аби забрави, че я няма жена му и спокойно си стои в къщи.

# 346
Според мен , той веднага разбра , че тя е с Ферит.  Просто вдигна ръце от нея. Ферит , та Ферит. Тя видимо го пренебрегна заради Феро. Кой мъж ще прости това ? И добре направи , защото не се знаеше , как ще ги завари двамата -  със жилетка ли , без жилетка ли , с обици ли   или обиците на масичката. Сложно щеше да е .
Той просто остави честта на Сейран , да ги намери.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:58 от Kami_J

# 347
Кой каквото и да говори, знайте, че става въпрос за пари.

Оффф, преди малко пак четох за комата. Излиза, че и Аби халюцинира.
В Х с психо анализите пишат, че е реална сцена, а тези с теорията за кома, че не е реална.

# 348
Офф, никога не съм вярвала в теорията за комата , ама нека се събужда вече който и да е .

# 349
ani.zaiche Как къде е бил.Ами при "мама" да му превърже раните и да му обещае,че ако иска Суна ще му я "поднесе на тепсия".Боже,големи глупости.Той Аби по-зле и от Пелин.Първо бяха Пелин-Зерин,сега Чичек-Абидин.Тоя,новия брадатия,как мразя брадати мъже,може и да е син на бащата на Абидин,та да дойде с баща му.Нали казаха,че и бащата на Абидин ще се появи!Тя,Бирсен,хубаво пише,че ще е враждебно настроен срещу Корхан ама те и сценаристите май не знаят какви "настройки" ще му направят по-нататък.Я,Акън какво момче беше и какво стана.Синан какво момче беше и какъв стана."Кака" нямаше да е като Пелин,пък тя се оказа още по-зле.Кая го гласяха за Сейран,а майка му щеше да отмъщава и какво,Кая направо си беше ангелче сред Корханите,пък майка му се оказа с раздвоение на личността.Тя и Кая май се оказаха най-адекватните сред цялото пълнолудие.Серпил,гласяха я за новата на Ферит,нали беше влюбена уж в него,щеше да отмъщава на леля си,пък скоропостижно си взе чемодана и хайде на курорт,къде така и не разбрахме.Ами избяга момичето,да не е луда да си съсипва кариерата заради някакви тъпи сценаристи.Та така.Да видим и новия "смелчага" колко ще издържи.

# 350
Стори от Афра по темата, която коментирахме. Преводът е автоматичен .

# 351
Стори от Афра по темата, която коментирахме. Преводът е автоматичен .

Репостнала е поста на Бурджу Бириджик Hands Metal

# 352
  • София
Ох, да се похваля, че от 5 минути се смея

Това е коментарът ми, не съм го псувала Joy

# 353
Не мога да разбера добре. Монопол има, но тези които са в играта не са доволни, че са в новините ли?

# 354
Новия ни сериал

# 355
Честито MysteryG 😉
Трябваше да му пишеш с емотикони, както прави той. На колко им се чудихме какво означават и търсихме значението им...откъде да знаем дали не ни чумосва с неговите пръчки и шапки 😂

# 356
Какво се случва в Х? Никой вече не коментира фрага, а мениджърите. Повтарят се едни и същи постове и няма нови.

# 357
Какво се случва в Х? Никой вече не коментира фрага, а мениджърите. Повтарят се едни и същи постове и няма нови.
Огм си получава търсения ефект и взаимодействие.

# 358
Това били снимки от сета на Афра и Мерт 😱
Какво става🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️наистина не знам вече....Отвлечена ли е Сейран 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 359

Общи условия

Активация на акаунт