Отговори
# 450
Тъкмо четох за Краля, че всички актьори били от агенцията на Айше Баръм Grinning

# 451
  • София
Тъкмо четох за Краля, че всички актьори били от агенцията на Айше Баръм Grinning

Точно затова искам да им видя рейтингите.

Хубавото Афи, преди разправяха, че и Мерт ходи с нея на терапия за лицето там Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452

Каква изненада. 😄 Не искат ли да вземат и Берил и Ерсин, че да са сигурни във високия рейтинг. 😜

# 453
Къде му пишете на този Емурлах, че и на другите и аз да св включа с няколко нецензурни излияния? Все още имам надежда, че някой си представя/ сънува тая целувка и продълженията й, но все по - малка ми става надеждата .... Не знам след подобно предателство точно как ще продължат със Сейфер, пълен абсурд. Защото, каквото и да е Суна е сестра на Сейран, целувала или спала с мъжа й, все ще си остане нейна сестра, това не може да го промени, ама да продължава с някакво подобие на мъж, тука не виждам как ще стане.

# 454
  • София
viksdreams, в Х, това е профилът му
https://x.com/eModitor?t=FPUJNInx8GMROClgz4zAgA&s=09

Чете си коментарите на публикациите и блокира, каквото не му изнася.

# 455
Настане вечер, диванът стене
Ферит налазва балдъза страстно
Сейран горката не ще да вдене,
че я спохожда нещо ужасно

Настане утро, кой така тропа
Ферит закуска на Суна прави
Напълно дъската му се разхлопа
Свойто фъстъче съвсем забрави

Настане петък, екран засвети
Фенове тръпнат фрага видели
Сценаристи псуват сите проклети,
конците вече съвсем оплели

# 456
100-тния епизод ли ще е финала на сезон 3?

# 457
viksdreams, в Х, това е профилът му
https://x.com/eModitor?t=FPUJNInx8GMROClgz4zAgA&s=09

Чете си коментарите на публикациите и блокира, каквото не му изнася.

Надявах се да е в инстаграм, но ще си направя и в Х профил. Той да прочете какво имам за продукцията им да кажа, пък да ме блокира след това.

# 458
Гледам в Х и съм в шок? Толкова ли е къса паметта на хората? Не се ли усещат, че се гаврят с нас. Пак почнали да слагат хаштаг с името на сериала.
Оставете ги тези хора малко да се гърчат като нас. Нищо няма да им стане да поседят известно време на осмо място, та и на 10- то да отидат. Нека малко да си поберат плодовете на техния труд Simple Smile
За Афра и Мерт съм спокойна,те ще се оправят. Вярвам, че ги чака по-добро бъдеще

# 459
  • София
100-тния епизод ли ще е финала на сезон 3?

Не се знае.

Ами в Х си има разни хора, които се кефят и си гледат, без значение какво им дават. Аз от тези, дето ги следвам, 3 писаха, че ще гледат серията, защото не вярват да е имало и целувка. Другите са стачка, а тагове никой не слага. Със сигурност ще има много по-ниско взаимодействие от преди, ако не стане чудо.

# 460
Е, как да нямат нагон лудите, то е физиологична нужда, както храната и съня. Няма да говоря за страстта на Мартин ефенди и Азна Хан, защото не знам дали е реалност.
Снощи имаше две стаи в Х, оплакват се, вайкат се, възмущават се и казваха, че няма да гледат. В едната стая, една госпожа има акаунт в Х и разказа история на семейството от страна на майка й. Прабаба й са я омъжили рано, била е на 12г., когато е родила, но сестра й се "загаджила" с мъжа й и избягали в Англия,  живяли само двамата, без деца и умрели там, сами. Никой от семейството не им простил. Въпросната госпожа разказва това във връзка с фрага и казва, че спира да гледа. Та и в живота се срещат такива  истории.

MysteryG, на какво се кефят?
Моето не бих го нарекла кеф, а любопитство.

# 461
Пеперудка,честит рожден ден
Посрещни го заобиколена с любов,цветя и желани подаръци

Мен едно нещо ме ядосва...Как сменят тези сценаристи за отрицателно време нагласата на героите си
В един ден Ферит и Сейран се обичат,на другия все едно са съвсем чужди хора
За Гюлгюн и Орхан същата работа
За Суна и Аби още по-зле стоят нещата
Това как се нарича при сценаристите-раздвоение на личността,или психическо разстройство?
Нито един образ не следва нормалния си път от началото на сериала
Ако днес гледаме едно,то в следващата серия напълно липсва това,което сме гледали и ни показват нещо абсолютно противоположно
Нарочно ли го правят?Експеримент ли си правят?
Рейтингът повече няма да се вдигне и те със сигурност го знаят,не са от вчера в този бизнес
Защо не си довършат историята нормално,може и да има сътресения,но пък чак толкова голяма помия.....Защо?Кому е нужна?

# 462
Мухабир и те са писали за монопола на мениджърските агенции.

Скрит текст:

# 463
  • София

MysteryG, на какво се кефят?
Моето не бих го нарекла кеф, а любопитство.

Нямам представа, но хвалят нон стоп сценария. А и обиждат всички, които не разбирали, че последната сцена е халюцинация. Ще ги чета в събота какво ще разправят.

# 464
Пеперудка,честит рожден ден
Посрещни го заобиколена с любов,цветя и желани подаръци

Мен едно нещо ме ядосва...Как сменят тези сценаристи за отрицателно време нагласата на героите си
В един ден Ферит и Сейран се обичат,на другия все едно са съвсем чужди хора
За Гюлгюн и Орхан същата работа
За Суна и Аби още по-зле стоят нещата
Това как се нарича при сценаристите-раздвоение на личността,или психическо разстройство?
Нито един образ не следва нормалния си път от началото на сериала
Ако днес гледаме едно,то в следващата серия напълно липсва това,което сме гледали и ни показват нещо абсолютно противоположно
Нарочно ли го правят?Експеримент ли си правят?
Рейтингът повече няма да се вдигне и те със сигурност го знаят,не са от вчера в този бизнес
Защо не си довършат историята нормално,може и да има сътресения,но пък чак толкова голяма помия.....Защо?Кому е нужна?

Абсолютно съм съгласна. За мен, както съм казвала сезон 3 започна добре, толкова нови хора вкараха, сигурно  са имали някава конкретна линия със Синан и Дияр, която да следват, но с причината за раздяла и цялата ситуация с болестта, където 5 акъла толкова па не можаха да я измислят, яко омазаха всичко и не можаха да си го оправят. И пак по фенски прищевки и за уж по- голям рейтиг претупаха всичко и изпратиха поживо поздраво всички нови актьори. И се върнаха да въртят стари ситуации от втори сезон, че даже и стила им на обличане върнаха, само Пелин сега е Суна. И да си кажа хич не ме вълнува драмата на Абидин, не го харесвам нито актьора, нито персонажа му, не трябваше да го правят Корхан, не му отива, нищо друго не е освен един озлобен, завистлив, явно много комплексиран вече бивш работник на Корхан, който уж имаше Ферит за брат. Баш Суна му приляга. Да ги махат вече от сериала, че не са хич интересни.

Продължавам да се надявам, да не е имало целувка, просто не бих могла да гледам подобна наглост от страна на сценаристите. И как след 2-3 епизода пак ще напишат Ферит колко обичал Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт