УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 46 772
  • 802
  •   1
Отговори
# 135
Когато се роди, бебето се показва за малко на бащата и който друг чака пред родилна зала, след това не може да се извежда. При посещение трябва вие да излезете (без бебето) навън или в кафенето.

# 136
А във вип стая допуска ли се придружител и ако да, само бащата ли може да бъде? И да остава да нощува там.

# 137
Питали ли сте скоро за цени на самостоятелна стая или студио ? На централна регистратура ми отговориха около 250 лв -300 лв на нощ ,без конкретизира за помещение.  Може би, трябва да попитам на задната регистратура  когато имам вече и конкретна дата .

# 138
Аз имам въпрос към тези, които са си взимали фактура и са били в стандартна стая с две легла, какво точно пише в този случай на фактурата конкретно за престоя?

# 139
Момичета, посещавали ли сте училището за родители и доволни ли сте?

# 140
Да ,интересно е . Можете да прецените на кои лекции да ходите . Около час е една лекция после отговорят на всички въпроси .
Момичета, посещавали ли сте училището за родители и доволни ли сте?

# 141
Здравейте, дами 🌸
Интересувам се от д-р Телбийска. Има ли раждали дами при нея или следящи бременност? Какво ви е мнението?
Благодаря 🌸

# 142
Аз имам въпрос към тези, които са си взимали фактура и са били в стандартна стая с две легла, какво точно пише в този случай на фактурата конкретно за престоя?

Aз си взех фактура през 2022 пишеше за избор на екип, за стая не си спомням да е пишело, не съм била в ВИП стая, а в обикновена с още една жена.

# 143
Момичетата, които се следят при Ставрев, как стоят нещата с издаването на болничен примерно от 5тия месец? Той ли го издава или Ви праща при друг лекар по ЗК? Понеже имам проследяващ по ЗК, но искам да се преместя изцяло при Ставрев?

И правили ли сте ФМ при Йоана Тачева? Моля за мнение.🩷

# 144
  • до най-прекрасния мъж
Момичетата, които се следят при Ставрев, как стоят нещата с издаването на болничен примерно от 5тия месец? Той ли го издава или Ви праща при друг лекар по ЗК? Понеже имам проследяващ по ЗК, но искам да се преместя изцяло при Ставрев?

И правили ли сте ФМ при Йоана Тачева? Моля за мнение.🩷
Той го издава и после комисия минавате всеки месец до 45-дневния. Само да си знаете, че комисията при тях е платена и цената не е ниска. Записва се час за комисия около месец по-рано, тъй като е в определени дни в седмицата. Старев следи по ЗК, така че няма проблем да сте изцяло при него. Каквото се полага по ЗК, ще го пусне, останалото ще си плащате.
П.П. Дописвам само, че комисия не е нужно да минавате в Селена, ако не желаете. Има и други варианти. Аз бях рискова, трябваше повече да лежа и минавах там, за да не обикалям по други места. Но има опции както на по-ниска цена, така и за безплатна възможност са споменавали момичетата в темата. Само Ви трябва нужния документ от преглед при лекар с препоръки за издаване/продължаване на болничен.

# 145
2300лева, а когато НЕ си осигурена - тогава 3600лева
От 2025г. ражданията са 2400лв.

# 146
Привет, момичета! Знаете ли за колко време излезнат резултатите за NK клетки? Направих изследването на 05.03, но все още нямам резултат

# 147
Привет, момичета! Знаете ли за колко време излезнат резултатите за NK клетки? Направих изследването на 05.03, но все още нямам резултат
Моите излязоха за 3 дни, като резултатите са прикачени в pdf,  а не на заглавната страница.

# 148
Моите излязоха за 3 дни, като резултатите са прикачени в pdf,  а не на заглавната страница.
Ето тук ли, имам правени миналата година и излезнаха тук

# 149

Да,
мислех, че за първи път ги пускаш и затова реших да съм подробна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт