УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 41 061
  • 802
  •   1
Отговори
# 30
От Киргизстан са тези, които аз съм виждала. Успявахме да се разберем някак. Мили са жените.

# 31
Здравейте! В Пловдив кой лекар изражда секцио по метода на Щарк? И има ли някоя, която  е с този метод да ми покаже белега и мнение?

# 32
Не знам дали точно за тази тема е въпросът ми, но - в Селена прави ли се цитонамазка по ЗК? Т.е. ако отида с направление на АГ там за профилактичен преглед, биха ли направили цитонамазка?

# 33
Ако държите да си направите профилактичен преглед конкретно в Селена, трябва да проверите в сайта им кои лекари работят с ЗК.
Не става ясно от зададения ви въпрос дали направлението ви е от АГ или ЛЛ за изследването. Ето какво се казва в закона:

“Принципно „Приготвяне на препарат – цитонамазка от женски полови органи - Микроскопско изследване на проба от женския генитален тракт (клетъчен блок и намазка по Папаниколау)”, е изследване, което Касата заплаща, но то не е включено в задължителните изследвания, които се правят по време на профилактичния преглед, на който трябва да се явите веднъж годишно. Лекарят може да Ви издаде направление за изследването – по преценка и при необходимост.”

Не знам дали точно за тази тема е въпросът ми, но - в Селена прави ли се цитонамазка по ЗК? Т.е. ако отида с направление на АГ там за профилактичен преглед, биха ли направили цитонамазка?

# 34
Благодаря за отговора, направлението ще ми е от ЛЛ, ще посетя д-р Лазороски, при когото съм била по ЗК досега, просто не помня дали ми е пускал цитонамазка.

# 35
Някоя мама раждала нормално при д-р Чалова може ли да сподели мнение?
Здравейте,аз си водих цялата бременност при нея и родих нормално.Постъпих с 4 см разкритие,но през ноща не тръгна родилна дейност и на сутринта ми включиха система,през цялото време докато се стигне до пълно разкритие и по време на раждането докторката беше плътно до мен и след раждането ме посети в стаята,за да провери как съм.Изключителен лекар и човек на,който може да разчитате по всяко време.

# 36
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за отговора, направлението ще ми е от ЛЛ, ще посетя д-р Лазороски, при когото съм била по ЗК досега, просто не помня дали ми е пускал цитонамазка.
Да, поема се от касата, щом имаш направление. Правих профилактичен+цитонамазка преди месец при Лазороски точно. Платих само потребителската такса и нищо друго.
Миналата година бях на платен преглед отново при него и си платих всичко.

# 37
Има ли жени с планово секцио на 30.01?

# 38
Здравейте, момичета!🌺 Разбрах, че раждането струва 2.400лв. Имате ли идея колко се доплаща допълнително на лекаря, който изражда? Аз се следя при младия Амалиев и ме преглежда в кабинета.

# 39
Но най-добре да си питате следящия лекар.

Цитат на: Titilina88 link=[b
topic[/b]=1728360.msg49172716#msg49172716 date=1737189768]
Здравейте, момичета!🌺 Разбрах, че раждането струва 2.400лв. Имате ли идея колко се доплаща допълнително на лекаря, който изражда? Аз се следя при младия Амалиев и ме преглежда в кабинета.

# 40
Цената е с включен избор на екип.

# 41
  • Plovdiv, Bulgaria
От тези 2,400 лв, доктора и неговия екип ще получи 900лв. Това го пише и на бележката от болницата като платиш. Аз също се следях и родих при Георги Амалиев, нищо допълнително не съм му плащала, освен прегледите. Когато отидох да ми сваля конците му оставих подаръчна кошница.

# 42
Здравейте!

Реших да си запазя самостоятелна стая за престоя в болницата (планово секцио), ако има места разбира се. Може ли да ми кажете каква е разликата между самостоятелна стая и вип стая? 

Благодаря.

# 43
Здравейте!

Реших да си запазя самостоятелна стая за престоя в болницата (планово секцио), ако има места разбира се. Може ли да ми кажете каква е разликата между самостоятелна стая и вип стая? 

Благодаря.
Запазих стая с придружител, която е 250лв. , не съм се интересувала води ли се ВИП

# 44
Здравейте!
Може ли отзиви за доктор Пепеланов?
Към маййките, водили бебета си на контролен преглед при доктора - доволни ли сте? Споделете впечатления, моля! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт