УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 456
  • 802
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някой с опит може ли да сподели дали в Селена като родиш трябва да имаш еднократно бельо или от там дават?

# 571
Бельо не дават, само превръзки.

# 572
Мисля да заложа на по широко памучно бельо и нощни превръзки. Това еднократното ми изглежда супер дразнещо като материал особено в такъв деликатен момент..🤔

# 573
Много не препоръчвам еднократното. 😀 Беше ми страшно неудобно. На всичкото отгоре ми стягаше ужасно, а уж взех по-голям размер. Следващия път и аз ще заложа на обикновено памучно с висока талия.

# 574
  • до най-прекрасния мъж
Дълбоко памучно бельо е най-добре. Особено ако сте секцио, ще е удобно и за вкъщи.

# 575
Срещите с анестезиолог до колкото знам се провеждат от 11 до 13 часа, като просто отиваш и чакаш ако има някой преди теб или ако са заети. Аз също още не съм ходила, но другата седмица вече мисля, че е крайно време да отида. Като плюс е, че се попълват някои документи, които иначе ще ги попълвате в деня на раждането ... А те и без това са много, та ако може поне част да са попълнени предварително смятам, че е голям плюс, особено ако смятате да раждате нормално.
За бельото в списъка им пише да се вземе еднократно и аз съм взела един пакет на Канпол, но отзивите не са добри, затова съм си приготвила в багажа и няколко чифта памучно бельо - те дават превръзки,  но съм си взела и аз един пакет за всеки случай

# 576
Здравейте,
С термин август съм, но ще съм секция края на юли 🥹
Знаете ли при секцио дали правят клизма или дават ли нещо разхлабващо?

# 577
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
Не, нито едно от двете.

# 578
Здравейте,

Здравейте, не правят клизма в Селена нито при секцио, нито при нормално раждане. Дава се свещичка, в случай, че не сте посетили WC.

# 579
Здравейте! Нова съм тук, имам проблем със забременяването, два спонтанни аборта, проблем с имунологията и завишени НК клетки. При мъжа ми проблем няма.
Не съм от Пловдив, но ми е сравнително близо (около 2 часа път), четох отзиви за д-р Даниел Ставрев, моля да ме насочите към добър доктор, който ще приеме проблемите ми присърце и помогне за постигането на успех ...

# 580
Здравейте! Нова съм тук, имам проблем със забременяването, два спонтанни аборта, проблем с имунологията и завишени НК клетки. При мъжа ми проблем няма.
Не съм от Пловдив, но ми е сравнително близо (около 2 часа път), четох отзиви за д-р Даниел Ставрев, моля да ме насочите към добър доктор, който ще приеме проблемите ми присърце и помогне за постигането на успех ...
При който и лекар да решите, задължително си купете и прочетете книгата на Ребека Фет Всичко започва с яйцето. Успех и дано скоро видите двете черти. 🍀❤️

# 581
Здравейте! Някой раждал секцио скоро как минава доволни ли сте от престоя си

# 582
Д р Ставрев или д- р Чалова ще ви изведат до щастлив финал.
Аз също имам тези проблеми , като вас.
Аз посещавам Чалова. Имам страхотна терапия и план и съм доволна.
Всичко е изговорено , премислено, обсъдено.
Спокойна съм.

# 583
Бих искала да поясня, че Актът за раждане се взема от районното кметство по местоживеене на майката, ако сте от Пловдив. Ако не сте от града, то тогава се получава от кметството в район Западен.
Колко дни след раждането?

# 584

Д-р Ставрев! При всяка двойка с репродуктивни проблеми подхожда индивидуално според проблема, а не със заучени едни и същи практики.

Общи условия

Активация на акаунт