УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 368
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
Аз родих при него нормално миналата година. Изказвала съм вече положителното си мнение за него по въпроса. Факта, че след около три месеца ще му се доверя и за второто ми раждане е показателен. 🙂

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:02 от zoya.

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Родих при Ставрев секцио по спешност преди три години и половина (седалищно предлежание и тръгнало нормално раждане). Отзова се в полунощ, което за мен е показателно. Перфектно отношение, перфектна организация, перфектна грижа, час и половина след като му се обадих, вече бях в стаята, родила. Не мога да се оплача от нищо

# 677
Здравейте! Скоро някой да е раждала при д-р Чалова секцио?

# 678
Ягодка, много ти благодаря 🤍🫶🤗

Момичета, които сте родили при Ставрев, коя е родила по естествен начин и коя секцио? Всяко наблюдение ми е ценно🤍

Аз бях при него секцио. Имах усложнение, което не успя да открие. Още по-жалкото е, че ме прегледа и д-р Шентова и още една лекарка и никой не видя къде е проблема. В съседна болница го намериха веднага. Можело е да се наложи да ме оперират повторно. :/

# 679
  • Пловдив
Аз съм за секцио при д-р Матев след няколко дни

И аз съм при него на 01.08, след това излиза в отпуск и много се надявам всичко да мине добре 🙏

# 680

Момичета, които сте родили при Ставрев, коя е родила по естествен начин и коя секцио? Всяко наблюдение ми е ценно🤍

Аз бях при него секцио. Имах усложнение, което не успя да открие. Още по-жалкото е, че ме прегледа и д-р Шентова и още една лекарка и никой не видя къде е проблема. В съседна болница го намериха веднага. Можело е да се наложи да ме оперират повторно. :/
Какво усложнение по-точно?

# 681

Какво усложнение по-точно?

Хематом в матката, но докато се установи проблема ме разиграваха цял месец от Селена. Живея на 3 ч. път от Пловдив. Накарваха ме през няколко дни да пътувам до там само за да ми вземат кръв и да ме прегледат с ехограф. В друга болница, само с един преглед, но не с ехограф установиха какво ми има.

# 682
  Здравейте, момичета!
Може ли актуална информация за д-р Матев - работи ли с ЗК или е само платен прегледът, а също така чака ли се много при него или си спазва часовете. Доволни ли сте като цяло - за проследяване на бременност.
  Знам, че има много доволни от д-р Даниел Ставрев, но не желая да чакам по 3 часа за преглед.

# 683
Болницата ли подава документи към общината относно издаване на акта за раждане и ние само отиваме да го получим след 10-14 дни или ние трябва да ги занесем първо?
[/quote
Здравейте!
Не е необходимо да носите никакви документи в районното кметство. Актът за раждане се изготвя въз основа на писмено съобщение от болницата до ГРАО към конкретния район. Готовото удостоверение за раждане може да получите след няколко дни от съответното районно кметство. Десет дни е прекалено много. Обикновено до три дни удостоверението е готово за получаване. Получаването става от двамата родители или само от единият родител, който предоставя лична карта на другия такъв.
Поздрави!

# 684
  • Пазарджик
  Здравейте, момичета!
Може ли актуална информация за д-р Матев - работи ли с ЗК или е само платен прегледът, а също така чака ли се много при него или си спазва часовете. Доволни ли сте като цяло - за проследяване на бременност.
  Знам, че има много доволни от д-р Даниел Ставрев, но не желая да чакам по 3 часа за преглед.

Д-р Матев работи само платено. Часовете му понякога закъсняват, но не е  нещо фрапиращо ,а в рамките на 15-20 минути.

# 685
beautyaddicted, много съжалявам за случилото се! Дано на никой не се случва, но няма застраховани.

# 686
Ако нямате проблемна бременност ,не чакайте.
При него ходят много трудни случай ,инвитро процедури ,операции раждания .
Самия той не е виновен за забавянето .
Заради две раждания по спешност ,едното бебче 800 гр (все пак живо ,идписано и вече предполатам на 9 месеца Simple Smile ),съм чакала и 4 часа ,но така се случи .
Усмихнат ден ☺️
  Здравейте, момичета!

# 687
Споделям мнението за д-р Матев. Приятелка с проблеми ми го препоръча още преди да съм бременна, но каза че поема тежки случаи. Тя беше с близначета ин витро и беше много доволна.

# 688
Ако нямате проблемна бременност ,не чакайте.
При него ходят много трудни случай ,инвитро процедури ,операции раждания .
Самия той не е виновен за забавянето .
Заради две раждания по спешност ,едното бебче 800 гр (все пак живо ,идписано и вече предполатам на 9 месеца Simple Smile ),съм чакала и 4 часа ,но така се случи .
Усмихнат ден ☺️
Абсолютно подкрепям този коментар! Има прекрасни други специалисти в клиниката, при които спокойно може да се следи една нормална бременност и то по ЗК. И тук не говорим за по-малко желани или по- малко разбиращи специалисти, а за АГ, които поемат различни случаи от тези на д-р Матев.

Nidda, къде са ѝ правили инвитрото на вашата приятелка? При д-р Матев ли?

# 689
Кои други специалисти бихте препоръчали, работещи по ЗК.
 А иначе аз съм с аномалия - две матки, та по принцип е спецефично при мен.

Общи условия

Активация на акаунт