УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 341
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
Аз имах час запазен в супердок за 26.02 но още в края на януари ми го премести за 6 март. Днес ми отговори на вайбър във връзка с резултат от изследванията ми, който му пратих в 10.30. Отговори в 13 😊

# 91
Мнение за Атанас Йончев може ли? Преди време ми се беше наложило да лежа в паталогична бременност  и съм с много неглижирано отношение ако не си негова пациентка и искам да ви попитам вие какво мислите?

# 92
Имам въпрос, относно бъдещо следене на бременост. Кой лекар от работещите св отзовава на проблеми , ако нямам час а нещо се случи. Било то по телефон или вайбър ?

# 93
Мнение за Атанас Йончев може ли? Преди време ми се беше наложило да лежа в паталогична бременност  и съм с много неглижирано отношение ако не си негова пациентка и искам да ви попитам вие какво мислите?
Здравейте!
Доктор Йончев беше проследяващият бременността ми АГ. Изключително съм доволна от отношението, което прояви през всички тези месеци. Разбира се, той води и раждането ми, което мина безпроблемно и съответно много бързо се възстанових от операцията. Лично аз го препоръчвам!

# 94
  • до най-прекрасния мъж
Имам въпрос, относно бъдещо следене на бременост. Кой лекар от работещите св отзовава на проблеми , ако нямам час а нещо се случи. Било то по телефон или вайбър ?
Ставрев се отзовава със сигурност. Аз му звънях в 00:10 с изтекли води, вдигна ми телефона. Приема и без час при нужда след предварителна уговорка по телефона.

# 95
Здравейте, предстои ми да се насоча кой да ме следи по НЗОК. Засега всичко е нормално, насочила съм се към Бране Лазорски. Има ли някоя със скорошни отзиви? Hug

# 96
Здравейте, предстои ми да се насоча кой да ме следи по НЗОК. Засега всичко е нормално, насочила съм се към Бране Лазорски. Има ли някоя със скорошни отзиви? Hug

Аз се следях по каса и родих при д-р Лазороски преди година и половина.
Изключително човечен и добър лекар - не съм заплащала допълнително за ехографски прегледи и винаги ми е отговарял, когато съм му писала във Вайбър.

# 97
Здравейте,
Аз съм при Д-р Ставрев и Д-р Шентова .
Трудна бременност( в началото).
Винаги и двамата са се отзовавали. Независимост от това дали съм в отделение приета или вкъщи .
Невероятни са и съм им много благодарна .

# 98
Здравейте,

Има ли някой, на който мъжа му да е присъствал на раждането да разкаже как става технически тук.( Само да вметна, че той вече е присъствал на предишното ми раждане и знае за какво става дума, защото в Германия по право мъжа има право да е присъстващ). Аз идвам и ме приемат и той идва с мен в предродилна самостоятелна стая? Защото мъжа ми иска да присъства, видяхме вече, че скромната такса е 1000 лева.
И още един въпрос към ражалите скоро там: позволяват ли се свиждания с мъжа ви? И ако да къде се осъществявават? Колко дена ви държат за нормално раждане? Можеш ли да си избереш акушерка или се пада тази, която е на смяна? Правят ли се още ковид тестове?
Благодаря на всички отзовалите се Simple Smile

# 99

Аз се следях по каса и родих при д-р Лазороски преди година и половина.
Изключително човечен и добър лекар - не съм заплащала допълнително за ехографски прегледи и винаги ми е отговарял, когато съм му писала във Вайбър.
Той е и моят дългогодишен лекар.Уникален е.Няма да сгрешите.В момента проследяваме моята високорискова бременност с близнаци и винаги ме уверява,че всичко ще е наред.

# 100
Здравейте, ако проследяването на бременността е при Ставрев, дали се доплаща за избор на екип, за да проведе той раждането и ако не е планово секцио, отзовава ли се ако примерно не е на смяна а и знам че му се налага и да пътува? Тоест раждала ли е някоя скоро при Ставрев нормално и как се случи?

# 101
Здравейте , някой правил ли е пренатален тест в Селена? Каква цена заплатихте ? Пола казват ли го или се заплаша допълнително? Предварително час трябва ли да се запише?

# 102
Здравейте , някой правил ли е пренатален тест в Селена? Каква цена заплатихте ? Пола казват ли го или се заплаша допълнително? Предварително час трябва ли да се запише?
Аз правих миналия четвъртък. Не се налага предварително записване на час. Отивате на регистратура на четвърти етаж и там казвате, че сте за пренатална тест. Носете си снимка от последния преглед, понеже искат възрастта на плода по измервания, а не по дата на последния цикъл. Мен не ме бяха предупредили, че е необходима, добре че си спомнях, че върви 5 дни напред.
1358 лв е цената, питат ви дали искате да знаете пола (не се заплаща допълнително). Резултати излизат след 7-10 дни, аз все още чакам.

# 103
Аз правих миналия четвъртък. Не се налага предварително записване на час. Отивате на регистратура на четвърти етаж и там казвате, че сте за пренатална тест. Носете си снимка от последния преглед, понеже искат възрастта на плода по измервания, а не по дата на последния цикъл. Мен не ме бяха предупредили, че е необходима, добре че си спомнях, че върви 5 дни напред.
1358 лв е цената, питат ви дали искате да знаете пола (не се заплаща допълнително). Резултати излизат след 7-10 дни, аз все още чакам.

Благодаря ви много.А знаете ли какъв е точно теста? Вижън или Nifty Pro?

# 104
Здравейте, ако проследяването на бременността е при Ставрев, дали се доплаща за избор на екип, за да проведе той раждането и ако не е планово секцио, отзовава ли се ако примерно не е на смяна а и знам че му се налага и да пътува? Тоест раждала ли е някоя скоро при Ставрев нормално и как се случи?

Избор на екип е включен в цената на раждането (май беше 2400лв.). Когато стане време за раждане (след приема ви) му се обаждат, за да направи той раждането. Вече ако той е в отпуска и отсъства не знам как се случват нещата, попитайте го. Иначе не се притеснявайте, в колкото и часа да настъпи раждане, той се отзовава.

Общи условия

Активация на акаунт