УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 418
  • 802
  •   1
Отговори
# 615
Дами, въпросът ми е към тези от вас, които се следят по ЗК при доктор Лазороски.. на всеки преглед ли ви прави ехограф и по колко ви излиза прегледа? Какво се доплаща?

# 616
Дами, въпросът ми е към тези от вас, които се следят по ЗК при доктор Лазороски.. на всеки преглед ли ви прави ехограф и по колко ви излиза прегледа? Какво се доплаща?

На мен досега (вече съм в 30г.с.) всеки път, освен един път ме е преглеждал на ехограф. Платих веднъж 55 лв., след това (около 2-3 пъти) не дължах нищо, а последния път платих 70 лв., като прегледът беше с УЗ.

# 617
Явно освен цената на раждането има повишаване на цената и на другите прегледи. И аз до скоро плащах по 55 лв на преглед. Последния път (миналата седмица) ми таксуваха 70 лв.

# 618
Може би зависи при кой лекар сте. На мен преди месец ми взеха 100 лв.

# 619
Здравейте някоя мама дали случайно има номера на доктор Костадин Георгиев!

# 620
  • Пазарджик
Здравейте някоя мама дали случайно има номера на доктор Костадин Георгиев!
Пиша Ви  на л.с.

# 621
Някой да ражда другата седмица в Селена
Имам дата за 24.07 🥹

# 622
Имам питане, понеже още проучвам при кой доктор да отида, има ли имунолози в клиниката ?

# 623
Аз ще раждам нормално, но според АГ ще е в близките дни 😁 така че ако познае, може да се засечем
Имам дата за 24.07 🥹

# 624
Имам питане, понеже още проучвам при кой доктор да отида, има ли имунолози в клиниката ?

Има, да, д-р Градинарска, доколкото си спомням.

# 625
И аз чакам  да започне нормално раждане в идните дни.

[/b]
Аз ще раждам нормално, но според АГ ще е в близките дни 😁 така че ако познае, може да се засечем
Имам дата за 24.07 🥹

# 626
Хелоу, мацита 🌸

Кой е ендокринологът в “Селена”, така и не можах да разбера?

Има ли договор с НЗОК?

# 627
Привет момичета,

Трябва да направя среща с анестезиолог за предстоящо раждане. Някой знае ли как стои заплащането - колко лева е, кога се заплаща и прочие? Предния път раждах в друга болница и струваше 50 лева и можеше да се плати същия ден или при изписването и заплащането на цялата сума.

# 628
Родих на 10.07 и секциото е 2650лв, 2400 е вагинално раждане .

Малко нагоре в темата споделиха прясна информация от регистратурата, че секцио вече е 2650, но не съм проверявала на място.
[/quote]

# 629
Привет момичета,

Трябва да направя среща с анестезиолог за предстоящо раждане. Някой знае ли как стои заплащането - колко лева е, кога се заплаща и прочие? Предния път раждах в друга болница и струваше 50 лева и можеше да се плати същия ден или при изписването и заплащането на цялата сума.
Здравейте!
Консултацията с анестезиолог е безплатна. Извършва се всеки ден между 11 ч. и 13 ч., на втория етаж откъм централния вход на болницата. Не се запазва час предварително, тъй като консултациите ги дава дежурния анестезиолог. Изчаквате пред кабинета своя ред и попълвате въпросник за предстоящата манипулация, който да дадете на анестезиолога при влизане. Трябва да носите със себе си и актуални кръвни изследвания, назначени от Вашия АГ.

Общи условия

Активация на акаунт