УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 46 457
  • 802
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, колко време след секцио ви дадоха бебето? За кърмене? За по-продължително време и за постоянно?
Казаха ми, че първите 2 дни си в интензивно и бебето е в детска стая😐 бих откачила Толкова много време бебчето ми да е без мама..😔

# 646
Момичета, колко време след секцио ви дадоха бебето? За кърмене? За по-продължително време и за постоянно?
Казаха ми, че първите 2 дни си в интензивно и бебето е в детска стая😐 бих откачила Толкова много време бебчето ми да е без мама..😔
Чудесен въпрос!

# 647
Предполагам зависи дали всичко е минало нормално, но на съквартирантката ми по стая й доведоха бебчето още същия ден да го види за малко, момичето роди около 15:30 следобед. За кърменето обаче успя чак на следващия ден след като я раздвижиха. Бебчето й веднага засука и нямаха проблем. 😊 Не е била в интензивното, даже още преди мен я бяха върнали в стаята, а аз родих (нормално) малко преди нея. Мен обаче след раждането ме преместиха в една странична стаичка в близост до родилна зала, за да си "почина" и да ме наблюдават за около час и половина и чак тогава ме върнаха в стаята.

# 648
Здравейте, може ли някоя скоро родила мама да сподели какво трябва да се носи за родилното в Селена. Необходимо ли е еднократно бельо, помпа, стерилизатор, шишенца и др.?Всякаква информация ще е от полза!

# 649
Здравейте, може ли някоя скоро родила мама да сподели какво трябва да се носи за родилното в Селена. Необходимо ли е еднократно бельо, помпа, стерилизатор, шишенца и др.?Всякаква информация ще е от полза!
Селена е направила цял уебсайт с информация, ценоразпис и списъци. Плюс, че през 3-4 странички някоя дама родила там обяснява как е и какво е било излишно, кое не е стигнало и прочие. Всичко е на един клик разстояние и затова всяка болница има списък. Успешно раждане!

# 650
Селена е направила цял уебсайт с информация, ценоразпис и списъци. Плюс, че през 3-4 странички някоя дама родила там обяснява как е и какво е било излишно, кое не е стигнало и прочие. Всичко е на един клик разстояние и затова всяка болница има списък. Успешно раждане!

Да, знам за този списък, но много често на теория е едно, а на практика друго. Затова попитах, ако някой иска да сподели от първо лице. А на който му е ясно, ок.

# 651
Аз раждах през юли 2022 година, носих толкова много излишни неща. Наистина от болницата ни осигуряваха абсолютно всичко необходимо - нощници, превръзки, отделно за бебчо имаше винаги дрешки, шишета, памперси и мокри кърпи. Трябваха ми единствено помпа, мое си бельо, четка, паста за зъби, зарядно и кремче за зърна. Мисля, че това ползвах от багажа си, който бях претъпкала 😀

# 652
Нищо ни носих освен лични вещи. Биберон и дрехи за изписване

# 653

Здравей,
Като прясно родила мога да кажа какво си носих и ми влезе в употреба, извън списъка. Иначе от Селена осигуряват всичко необходимо, това е така. Simple Smile
Бях си взела своя нощница+пижама (къси панталонки и потниче), две хавлии (за тяло и лице), няколко чифта памучно бельо, сутиени за кърмене, помпа за кърма, крем за зърна, подплънки за кърмачки, цикатридина спрей и перинеална бутилка. Като последните две ми спасиха живота 😀. Всичко изброено беше използвано от мен, другите неща са вече лични принадлежности, козметика, чехли за баня..
В деня преди изписването таткото ни докара и тоалетите за мен и бебо.

# 654
Мами, след секцио на кой ден ви раздвижиха? Бяхте ли в реанимация или интензивно отделение как се води  , или директно в стая?🤗

# 655
Здравейте отново бъдещи майки Simple Smile кой лекар ще ви изражда и секцио или нормално ще раждате Simple Smile

# 656
Здравейте отново бъдещи майки Simple Smile кой лекар ще ви изражда и секцио или нормално ще раждате Simple Smile

Секцио, д-р Чалова. Вие?

# 657
Аз също ще раждам при доктор Чалова, нормално ако всичко е наред. Термина ми е другия месец, така че чакаме Simple Smile

Секцио, д-р Чалова. Вие?

# 658
Аз също ще раждам при доктор Чалова, нормално ако всичко е наред. Термина ми е другия месец, така че чакаме Simple Smile

Секцио, д-р Чалова. Вие?

Стискам палци! Скоро да гушкате малко бебче. Ние сме септември, също вече доста се вълнуваме, тъй като наближава.

# 659
Успех и на вас Simple Smile

Секцио, д-р Чалова. Вие?

Стискам палци! Скоро да гушкате малко бебче. Ние сме септември, също вече доста се вълнуваме, тъй като наближава.

Общи условия

Активация на акаунт