УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 389
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм за д-р Чалова, за момента естествено, началото на септември чакаме госпожицата. Simple Smile
А следите ли се при някой от Селена по НЗОК и кога казахте, че няма той да е израждащия ви?

# 661
Следя Се по каса другаде, не в Селена и доктора ми не изражда - така че няма драма Grinning
И аз съм за д-р Чалова, за момента естествено, началото на септември чакаме госпожицата. Simple Smile
А следите ли се при някой от Селена по НЗОК и кога казахте, че няма той да е израждащия ви?

# 662

Аз със записването си казах, че ме следи друг лекар.

# 663
Nomade.A, аз се следя по ЗК при д-р Константинова в Селена, при нея и ще раждам.

# 664
Nomade.A, аз се следя по ЗК при д-р Константинова в Селена, при нея и ще раждам.
+1
Кога ще раждате😅

# 665
Аз се следя при д-р Лазороски в Селена по ЗК. Ако всичко е наред ще родя за втори път при него. Страшно съм доволна от доктора.

# 666
Nidda, чаак ноември. 😁 Ти за кога си и как мислиш да раждаш? 😊

# 667
Nidda, чаак ноември. 😁 Ти за кога си и как мислиш да раждаш? 😊
Октомври края. Искам естествено, но съм дребна и очакваме дама 4+кг и д-р Константинова се притеснява, но за мен не е фактор как ще родя. Важно е бебето и аз да сме добре и дали секцио или естествено, все ще излезе. Та слушам лекарката и се настройвам, че всичко ще е наред.🌼

# 668
До вече раждалите дами - кога ви бяха готови документите след рацдането?

# 669
Болницата ли подава документи към общината относно издаване на акта за раждане и ние само отиваме да го получим след 10-14 дни или ние трябва да ги занесем първо?

# 670
+1, и аз съм с термин ноември при д-р Константинова, надявам се да родя нормално 🥰
+1
Кога ще раждате😅

# 671
Аз съм за секцио при д-р Матев след няколко дни

# 672
Момичета, някоя имала ли е положителен опит с кърмене при секцио още в болницата или по-късно слиза кърмата? И кога ви дадоха бебето за първи опити?

# 673
MayGodBless , при мен слезе още на следващия ден.
Докараха ми я 4-5ч. след операцията, но заради болките нямах възможност да я взема.
Опитите започнах на следващия ден, когато се чувствах по-стабилна.
Успех ☺

# 674
Ягодка, много ти благодаря 🤍🫶🤗

Момичета, които сте родили при Ставрев, коя е родила по естествен начин и коя секцио? Всяко наблюдение ми е ценно🤍

Общи условия

Активация на акаунт