Мъчно ми е за него

• 4 637
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
Напротив, направила си. И затова те е блокирал.
Взимаш си поука и натам.

# 16
  • Някъде там
Сега ми стана ясно. На теб не ти е мъчно за самия него, а просто съжаляваш за грешката да искаш пари и да не пробваш да имате връзка.
Според мен затвори тази страница и продължи напред, а ако някога случайно го срещнеш или намериш в социалните мрежи, просто му върни парите.
Общи познати нямате ли да питаш за него?

# 17
  • София
Как може да ти домъчнее за някой, който те е блокирал и по никакъв начин не се интересува повече от тебе???

Защото чувствам чувство за вина. Моят най-добър приятел ме успокояваше вчера, че не съм направила нещо кой знае какво лошо и че е ако е искал винаги е можело да ме отблокира.
Защо някой те успокоява сега като това се е случило преди цели две години. Стегни се малко и гледай напред.

# 18
  • Washington,USA
Сега ми стана ясно. На теб не ти е мъчно за самия него, а просто съжаляваш за грешката да искаш пари и да не пробваш да имате връзка.
Според мен затвори тази страница и продължи напред, а ако някога случайно го срещнеш или намериш в социалните мрежи, просто му върни парите.

Нямаме. И за него ми е мъчно,понеже му бях казала много лични неща и поне мислех, че може да сме приятели. Но явно прекалих. И от това ми е мъчно, че поне не мога да се извиня.

# 19
Бънди ЧРД💐💐💐
Знаеш приказката за птичката, която веднъж каца на рамото...ами ти сама си я изгонила.
Минало- заминало, приеми че съдбата се е намесила и просто не е трябвало да се случва.
Поспри се с мисленето, остани на пауза докато видиш ясен хоризонт и тогава с усмивка продължаваш напред😊

# 20
Телефон 112 или в най близкото полицейско управление,пускаш молба за издирване. Всъщност знаете ли какъв резултат търсите? Успокоение, опровержение,поправка на грешките си,ако има такива?

# 21
  • Washington,USA
Телефон 112 или в най близкото полицейско управление,пускаш молба за издирване. Всъщност знаете ли какъв резултат търсите? Успокоение, опровержение,поправка на грешките си,ако има такива?

Всичко заедно.

# 22
  • Някъде там

Нямаме. И за него ми е мъчно,понеже му бях казала много лични неща и поне мислех, че може да сме приятели. Но явно прекалих. И от това ми е мъчно, че поне не мога да се извиня.
За теб самата ти е мъчно, не за него.
Затвори страницата просто и давай към следващата. Видимо е че не е бил голямата ти любов за да не можеш да я прежалиш а просто мислиш за грешката и се чувстваш виновна.
Просто не допускат същите грешки и смело напред.

# 23
Единственото, което ще направя, е да върна парите на човека някак.Другото са …детски истории.

# 24
Той е продължил, затвори страницата и продължи и ти.

# 25
Друг вариант е да го потърсите в дома в,който живее. Родителите ще питате не съседи или извън семейството. Естествено предполагаемият обожател е дал достоверна,правилна,ориентировъчна информация. Ако е скрил локация за себе си и не е споделил лични неща за себе си според мен обожателя е съмнителен още в началото

# 26
Част от зрелостта е, когато се научи да живее с грешките си и последствията от тях. Никой не е длъжен да дава прошка, и да лекува чуждите съвести.
Момчето е продължило напред, редно е и ти да го направиш.

Навръх рождения си ден да мислиш за нещо, случило се преди две години, показва, че може би не си щастлива в настоящето и търсиш някаква валидация в хубави (и пропуснати) моменти в миналото. А това не само няма смисъл, но е и вредно. Вдигни глава и погледни напред, виждай се с нови хора, влизай в нови отношения. Бъди добър и щедър човек, прави жестове за другите, и така ще "върнеш" дълга си - на принципа "предай нататък" Simple Smile

# 27
Честит рожден ден!

Не стават насила тези неща. Щом не си го усетила тогава, явно не е бил за теб. Наистина, не си се отнесла добре към чувствата му. Обаче не вярвам, че си изпуснала хубава връзка, нямаше нищо да се получи като не си на тази вълна.
Сега си се сетила вероятно защото няма друг на хоризонта и не си щастлива. Но в миналото няма да намериш нищо за теб, не напразно то е минало.

# 28
  • Варна
Както вече казаха - мъчно ти е за теб самата. Миналото си е минало. Имай уважение към човека, остави го на мира, ако случайно го откриеш и без туй няма да се почувстваш по-добре каквото и да му кажеш/направиш. За всяко действие си има правилен момент, вашият сте го пропуснали.

# 29
  • София
На негово място бих направила също и бих продължила.
Не знам какво копаеш в тази дупка…

Взимай си поуките и натам умната.

Общи условия

Активация на акаунт