Мъчно ми е за него

• 4 455
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • SF
Така и не се разбра целта на темата. Искаш съвет или просто споделяш с нас оплакване от грешен избор? Ако е второто, има такава тема и няма смисъл да пускаш отделна. Освен "забрави го и гледай напред", се чудим какво да ти напишем. Аз вече се чудя какво въобще правя тук. Подведе ме заглавието. Помислих, че някой страда и евентуално да помогна, а то... присетила си се за няква тъпа Коледа преди 2 години. Всички имаме стари познати, с които не се виждаме. Вероятно и те златни хора, и ние златни.
Въпроси някакви имаш ли???

# 91
Тя е била грешният избор за него.
Затова я е блокирал и разкарал.
Кое му е сложното.
Тя вместо да си вземе поука, да се замисли над собственото си поведение и маниер ( ползвала човека за емоционален отпадък, че и взела Цели 20 кинта от него за подарък на друг мъж), тръгнала да мрънка какво щял или бил, или евентуално си помислил за нея.
Мамо мила.

# 92
Разбирам те до някъде.Преди години имах подобна случка.Бяхме близки приятели със съученик,в обща компания,познавахме се от деца.Той замина да учи в София,аз заминах да работя на морето.Чувахме се,поддържахме връзка чисто приятелки.Мен никога не ме е привличал като мъж,мислех че и той нямаше такива чувства към мен или не го е показвал.Засичали сме се през годините,имали сме си други връзки,но приятелството ни си оставаше.Допреди 9 години,когато при едно мое връщане в София той реши да се оплаче от самотата,не му вървяло в любовта,аз тогава бях в кратка скорошна връзка с друг,и директно си ми предложи да опитаме да сме заедно.Казах му че не го възприемам по този начин,отделно и живеех още в чужбина тогава,въобще не знам как му хрумна дори,никога преди това не беше правил и намек дори.За съжаление не успяхме да продължим приятелството ни,не искаше да говорим повече просто стана и си тръгна.Мъчно ми е за него понякога,бяхме страхотна компания и с удоволствие поддържам връзка с другите ни общи приятели,той също с тях,но с мен не иска.Предполагам е наранен,мъжка гордост или не знам и аз,никакви намеци и сигнали не съм му давала никога,просто не е мой тип,при мен или я има тръпката или не,мисля че ме е познавал доста добре.
Та до някъде те разбирам,мъчно ти е,хем не си го харесвала,хем мислиш какво е можело да стане и съжаляваш за изпуснатата възможност.Аз не съжалявам в случая,освен че загубих добър приятел.Според мен продължи и не го мисли,ако утре се засечете случайно просто му върни парите и затвори тази страница както момчето е направило и продължило.

# 93
  • Washington,USA
Разбрахме се, ще му върна парите. Реших да оповестя тук. Олекна ми.

# 94
Отблокира ли те?

# 95
# 96
Каза ли му за терзанията си и отправи ли му нова оферта?
Като си помисля този филм колко пъти съм го гледал чак не ми е интересно вече

# 97
  • Washington,USA
Каза ли му за терзанията си и отправи ли му нова оферта?
Като си помисля този филм колко пъти съм го гледал чак не ми е интересно вече
Казах му за терзанията си, не съм му правила оферта 🤣. Стана ясно, че нищо не съм направила и той даже не знае защо го е направил, освен че е бил незрял.

# 98
Ясно. Пак е отворен за свалки.
Ще те огрей. Да черпиш.

# 99
  • Washington,USA
Ясно. Пак е отворен за свалки.
Ще те огрей. Да черпиш.

Не знам може би, не. Обаче си говорим както преди и е много яко.

# 100
  • Някъде там
Честито и на двама ви...
Жалко за пропилените в мъка и сълзи дни.
Ей бг мама е велика, добре, че беше форума, че да се сетиш, че може все пак да го намериш. Интересно..Мислех, че  като те блокирал си нямала никакъв достъп до профила му, не си могла да намериш други негови профили и нямаше никакъв друг контакт,пък изведнъж пишеш в бг мама и на другия ден се намират контакти, нещо за което преди това не си се сетила, а само си стояла и си се обвинявала..

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 09:55 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт