Мъчно ми е за него

• 4 470
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
Авторката, въпросът не е в парите. Много ще е неприятно да го намериш тоя човек заради нова. Не го прави!
Я се постави на негово място, щом не разбираш всичките страници, които се изписаха. Ще ти бъде ли приятно да ти се случи това на теб?
И 5 лв да му беше взела назаем, не е там въпросът! Фактът КАК си се държала с него и въобще не си се усетила го е накарало да си тръгне.
Не търси тоя човек да му се извиняваш. Мен преди известно време ме търсиха да се извиняват. Ами страшничко си беше! Тръпки ме побиват от мисълта някой да е мислил ен-брой години нещо си, да ме търси и извинява. Ми, смешно е. Късно е за това извинение и то няма да поправи нищо. Ще го отврати още повече от теб. Така и така си оплескала нещата, запази някакво достойнство и просто си мълчи. И забрави историята.

Останах с впечатлението, че ме помисли за лъжкиня или измамник или нещо такова и тогава блокира. Да, разбрах. И без това не знам къде е или имам актуални контакти.

За съжаление, без да искаме понякога оставяме погрешно впечатление в хората.
Бъди жива и здрава! Горе главата!
И честит рожден ден!

# 61
Много детинско всичко, и историята, и страданията, и дори самият изказ. На колко си години? 25 минимум. Този мъж едва ли си  спомня за теб.

# 62
Аз не разбирам в крайна сметка защо точно трябва да се чувстваш виновна пред този човек? Сигурно нещо пропускам някъде, защото явно и други смятат, че си виновна...

Поправи ме, ако греша, но вие сте се запознали в момент, в който ти си била объркана и си искала да се събереш с бившия ти приятел. Този другият човек е знаел ти какво искаш и въпреки това ти е казал, че се надява да не ти се получат нещата с бившия ти, за да му дадеш шанс на него? Но той е знаел, че ти си все още влюбена в друг/непреодоляла раздялата? Ти не си го залъгвала - да му кажеш примерно - да, ще бъдем заедно с теб... Или? Защото, ако не си го залъгвала, а той просто те е харесвал повече отколкото ти него - ами ти вина нямаш за тази развръзка! Не си отговорна за това, че той се е влюбил в теб, а ти си искала да бъдете само приятели на този етап. Това е възрастен човек, вероятно по-голям от теб, който би трябвало да е наясно, че не всяко момиче, с което си говори, ще му скочи на врата и ще иска да е с него.

# 63
  • Washington,USA
Аз не разбирам в крайна сметка защо точно трябва да се чувстваш виновна пред този човек? Сигурно нещо пропускам някъде, защото явно и други смятат, че си виновна...

Поправи ме, ако греша, но вие сте запознали в момент, в който ти си била объркана и си искала да се събереш с бившия ти приятел. Този другият човек е знаел ти какво искаш и въпреки това ти е казал, че се надява да не ти се получат нещата с бившия ти, за да му дадеш на шанс на него? Но той е знаел, че ти си все още влюбена в друг/непреодоляла раздялата? Ти не си го залъгвала - да му кажеш примерно - да, ще бъдем заедно с теб... Или? Защото, ако не си го залъгвала, а той просто те е харесвал повече отколкото ти него - ами ти вина нямаш за тази развръзка! Не си отговорна за това, че той се е влюбил в теб, а ти си искала да бъдете само приятели на този етап. Това е възрастен човек, вероятно по-голям от теб, който би трябвало да е наясно, че не всяко момиче, с което си говори, ще му скочи на врата и ще иска да е с него.

Общо взето, да. Ами може би, че му поисках пари за приятеля ми и вседствие на това ме блокира. Все пак си мислех, че като споделих съвсем лични неща с него имахме някаква връзка, но явно не е било така. Щом е решил да ме блокира, явно така се чувства най - добре.

# 64
Едва ли те е блокирал за това , аз мисля , че просто не му се е занимавало с драми , видял е , че няма да стане нищо и така .
Въобще цялата ситуация ми се струва супер инфантилна ,от комуникация две седмици две години го мислиш …

# 65
Не ти е мъчно за него, а си самотна и тъй като се чувстваш отчаяна за бъдещето, гледаш какво си могла да направиш в миналото, за да не се чувстваш сега така. Не ти харесва настоящата ситуация и търсиш решение на самота, в която си се поставила, в миналото. Не си на прав път. Баба ми е в твоето положение, но тя е над 80 и наистина освен да се обвинява и да си мисли какво е можела да направи, ,,га бе млада", за да не е така сега, няма какво друго да прави. Но пак казвам тя е над 80, сърба си попарата и си прави изводи за грешките и възможностите, които е имала едно време. Ти на 25 трябва да работиш над отчаянието и да си в настоящето и да гледаш напред, не назад. В момента нямаш опции, за бъдещето мислиш, че няма да имаш, и се сещаш за миналите варианти. Ако така го караш, може да се сетиш за всеки, който някога те е заговорил, писал, погледнал и т.н., което е безсмислено. ,,Еее, можеше да съм с този сега, вместо да съм сама!" - това няма да реши самотата ти. Та забрави миналото. Няма да намериш отговор там.

Без значение дали си била заета или свободна, щом ти е признал, че има повече от приятелски чувства към теб, а ти към него не, най-нормалното е да го разкараш. Ти не си го харесвала, и като човек не ти е пукало за него, защото ако ти е пукало, е нямало да го използваш и да го държиш на къс пас. Сега, след две години, като си го закъсала - си опряла до него. Айде няма нужда. Не му пиши. Не му пука за теб и за драмите ти. Не те мисли за златотърсачка, а е направил каквото всеки нормален би направил, щом е нежелан. Според теб какво трябваше да направи тогава? Да те чака неизвестно колко време, докато опреш до него и най-накрая го видиш като опция? Ц.

Имаш РД в началото на годината. Вместо да ревеш за призрака на отминалите РД, разбери причините за отчаянието, че няма да намериш мъж, и през новата година работи над тях (социализиране ли, външен вид ли, характер, нещо друго ли, ти си знаеш). Другото е безсмислено.

# 66
Скрит текст:

Поправи ме, ако греша, но вие сте запознали в момент, в който ти си била объркана и си искала да се събереш с бившия ти приятел. Този другият човек е знаел ти какво искаш и въпреки това ти е казал, че се надява да не ти се получат нещата с бившия ти, за да му дадеш на шанс на него? Но той е знаел, че ти си все още влюбена в друг/непреодоляла раздялата? Ти не си го залъгвала - да му кажеш примерно - да, ще бъдем заедно с теб... Или? Защото, ако не си го залъгвала, а той просто те е харесвал повече отколкото ти него - ами ти вина нямаш за тази развръзка! Не си отговорна за това, че той се е влюбил в теб, а ти си искала да бъдете само приятели на този етап. Това е възрастен човек, вероятно по-голям от теб, който би трябвало да е наясно, че не всяко момиче, с което си говори, ще му скочи на врата и ще иска да е с него.

Общо взето, да. Ами може би, че му поисках пари за приятеля ми и вседствие на това ме блокира. Все пак си мислех, че като споделих съвсем лични неща с него имахме някаква връзка, но явно не е било така.
Щом е решил да ме блокира, явно така се чувства най - добре.

Точно

Като духаш свещичките, пожелай му нещо хубаво и на него. Например, ако е стигнал до Австралия, да няма близки срещи с разните паяци 😱🙈, които си щъкат там в изобилие 😄

И го пусни... да си ходи от мислите ти

# 67
Боже!
Ти не си малко момиче - а нямаш никакви критерии за мъже, с които да се обвързваш. Просто каквото докопаш, решаваш че ще го обичаш. Не става така!
Трябва повече да мислиш какво търсиш в човека насреща, а не давай мъж да е!

Относно "момчето" - забрави!

# 68
Ако съм на онзи, още веднъж ще я блокирам. За всеки случай.
Много ми е мъчно.
За мен самата.

# 69
  • Washington,USA
Ох стига, бях по-малка и в лошо състояние и нещастна . И да съм направила нещо погрешно да беше казал и тогава да блокира. Не съм искала да направя нещо умишлено. Както и да е.

# 70
Абе, ти нали имаш рожден ден?
Що си тук?
Накрая аз ще дойда да те изведа.

# 71
  • Washington,USA
Абе, ти нали имаш рожден ден?
Що си тук?
Накрая аз ще дойда да те изведа.

Не празнувам.

# 72
  • SF
А сега като по-голяма, щастлива ли си?

# 73
,,Аз не съм такава." Ако в твоите очи се възприемаш за смотана и неспособна да нараниш или разиграваш мъж, не е вярно. Всяка го може, без значение каква е. Но спокойно, според мен, както го описваш, на 27 успял да се ожени и разведе, и веднага да се натиска на друга, няма да е страдал много, а звучи и на способен той самия да можеше да те нарани. Та не си го слагай чак толкова на сърце френдзоунатия ухажор от едно време.

# 74
  • Melmak
Бънди, ЧРД! Жива и здрава!

Защо такава меланхолия, бе козирогче! Аз вчера бях рожденичка!

Не позволявай сатурн да те забива така! Нека празнуваме, че най-после тоя плутон се размърда!!!

Спри с тая меланхолия. Прочетох ти и другата тема. Забрави и бившия, и австралиец и всякакъв. Определено си направила грешка, но повярвай, тоя 15 лв все е прежалил!

Просто си научи урока! Запознавай се с нови хора и не мисли за познанства от преди 2 години. Млад човек си, давай напред!

Общи условия

Активация на акаунт