YETTEL НЕУСТОЙКА

• 3 730
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Виж си детайлните справки на потреблението, в тях трябва да пише кое какво е.

# 31
Пише всичко общо.😅 "Разговори, данни, съобщения и други използвани услуги", нещо такова е. Освен да хвърлям боб, за да отгатна какво точно.😆
Разговорът с оператор май и той се таксува (ако реша да им звънна)?

# 32
Ох..боже..не е вярно това.
Видя ли natka какво ти писа - детайлна!!. Разпечатка. Това е отдолу..под общото.
Да. Таксува се разговор с оператор.

# 33
То и в детайлната има странности...Уж са използвани услуги извън включен пакет, пък под включения пакет пише "използвани 0", накрая "0 лв". Иначе едните "други услуги" са си пак "други услуги", там по-ясно не става. За единия номер мога да се съглася, че съм говорила с номер със 0700. Макар да не бяха чак 10 минути.🙂

# 34
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Някой чувал ли е, че има месец в годината, в който може да се прекрати договор към Йетел без неустойки, но естествено никъде на видно място не е обявено кой е този месец?

# 35
По-голяма глупост не бях чувала....

# 36
Може би е по-скоро около месеца на изтичане на договора, отколкото някой фиксиран месец през годината...🤔
Иначе по принцип интересите им са да те накарат да подпишеш нов договор, отколкото да те уведомят кога точно да прекратиш стария.😉

# 37
  • В полите на Витоша :)
И аз затова много се учудих, но моя позната ми го каза и се опитва да разбере дали има такова нещо. Освен човек от Йетел, едва ли друг може да има такава информация.

# 38
Съмнително ми звучи такъв едва ли не "happy hour"да имат, по-скоро тя нещо да не е разбрала за какво става дума.

# 39
И аз затова много се учудих, но моя позната ми го каза и се опитва да разбере дали има такова нещо. Освен човек от Йетел, едва ли друг може да има такава информация.
Няма какво да търси, защото такова нещо няма.

# 40
  • София
Не, няма такова нещо. Може да се прекрати определени месеце май преди изтичане на договора. Вижте си във вашият какво пише.

# 41
Нека приятелката попита там от където го е разбрала това.

Със сигурност няма такова нещо, но все пак.

# 42
И аз потвърждавам няма такова нещо. Може би се бъркате, когато в началото на годината вдигнаха цените и дадоха възможност, който не е съгласен да се прехвърли или прекрати договора без неустойка. Естествено не трябваше да има закупено субсидирано устройство в брой или на лизинг

# 43
Според мен е споменат конкретен случай на жената че тя или там някой друг точно в конкретен период е можел без неустойка да прекрати. Дали при тия индексации, дали последен месец от договор, дали нещо друго. А тя е разбрала че има такъв период за всеки.

# 44
На мен винаги около два месеца предварително започват да ми звънят и да ме викат на пожар в офиса до нас , за да подновявам "изтичащия" договор.🤪😂 От А1 (за тв и интернета) са по-зле, там и доста по-рано са звъняли...
Като цяло за прекратяване на договори без да се дължат неустойки много не обичат да отварят дума.😉

Общи условия

Активация на акаунт