За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 166
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Rokuhodo Yotsuiro Biyori (2022) японски сериал за кафене в традиционен японски стил, 10 епизода х 25 мин. Някой ми каза,че пак има сладкар и е сладък. Кой ли беше   Thinking
Бъркаш. Котката, котка беше на първо място, после сладкишите и после имаше избор да си избереш каквото ти хареса между видове чай и кафе 🤣

В Check in Hanyang Тя също се справя добре в ролята на мъж. Няма нищо женствено, дори принца е по-хубав от нея.
Впрочем, той разбра, че Тя е Тя.

В ляво горе е принца, после е Тя и на долния ред са другите двама.

# 136
.............................
Сега съм си пуснала the Glory, но след това почвам тези от списъците.

Предполагам си прочела резюмето, защото сериалът си е тежка драма. Не е за развлечение като Coffee Prince. Но пък ще се запознаеш с две мои любимки в главните женски роли Hands V.

# 137
  • пак на Рив Гош
Бъркаш. Котката, котка беше на първо място, после сладкишите и после имаше избор да си избереш каквото ти хареса между видове чай и кафе 🤣
Tuon, за теб котката, за мен - сладкаря Ширасу Джин Joy

Баба ви Роца е на път да се превърне в качествен столкър. В момента част от фийда ми в Ютуб е посветен на Ю Йон Сок и вчера ми се мерна видео със заглавие Yoo Yeon Seok's House in Seoul. Познайте дали не поставих рекорд по бързо кликане на заглавие Joy. И после по Гугъл мапс даже намерих точната локация Joy. На хубаво място е - на склона на Намсан, в горната част на Итеуон и на една пресечка от едно кафене, което съм си отбелязала като "интересно". Защото в него вали дъжд Nature Closed Umbrella . А за Cake им по-добре да не отварям дума Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. Редактирам, за да пусна за нас с bb6 един Choi Woo Sik, заминаващ нанякъде: https://www.instagram.com/reel/DFCBnkZyqMg/?igsh=eTQ5NWFlNzdyeHJz

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 22:02 от Роца

# 138
  • вятърничава
Разбира се, че котката винаги е на първо място, как можах да забравя!
Роца, голям сладурчо е тоя Choi Woo Sik. Много ме кефи с тая заспала физиономия. Скоро пак гледах "Паразит", само заради него и  Lee Sun Kyun. И всички останали. Нямам търпение за новия сериал.
Скрит текст:
чудя се дали не искаше да им покаже други пръстчета на снимащите го нахалници 🤫
Не знам как запазват самообладание. Като отидеш в Сеул, моля те шпионирай Ю от разстояние.
https://mydramalist.com/article/chinese-actor-zhang-ling-he-urge … ading-his-privacy

# 139
МоарейнД, Не споменаваш гледаш ли Цъфтящите божури Flowerishing Peony. На мен филмът много ми допада и с нетърпение чакам следващата серия. Спомням си, че в партньорството на Ян Цзъ с Алън Дън не харесваше актрисата. Ако гледаш този сериал тук допада ли ти партньорството с Ли Сян?

# 140
  • вятърничава
Днес нали е вторник - ден за мрънкане, та да измрънкам:не се трае тая красота!

Един начинаещ ютюбър Camera:

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 16:59 от bb6

# 141
  • Русе
Някой питаше за партньорството на ТЯ и ТОЙ в "Божура". Ами по мое скромно мнение много добре им се получава! Все още на фаза"приятелство", без еднорози, но преминаха в категорията "доверие" и по по-дълбоки теми. Ако не се лъжа, сериалът е 33 епизода - за осъзнаване на чувствата и приключване на политическите игри им остава малко време...Ще засилят действието, предполагам. За първи път гледам Ли Сян, добър е.
Изгледах и "Love me, lоve my voice" - исках да видя Тан Цзиан Ци в съвременен филм. Да, беше на 100% подходящ за тази роля, с изключителния си глас за дублаж, чух го и да пее. И все пак другата му роля на Демон беше по-зряла, по-разнообразна, по-мощна. Дано да му доверяват и други подобни сложни роли! Лично мое мнение.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 22:51 от winona

# 142
  • България
МоарейнД, Не споменаваш гледаш ли Цъфтящите божури Flowerishing Peony. На мен филмът много ми допада и с нетърпение чакам следващата серия. Спомням си, че в партньорството на Ян Цзъ с Алън Дън не харесваше актрисата. Ако гледаш този сериал тук допада ли ти партньорството с Ли Сян?
Не го гледам и не знам дали ще го гледам, не харесвам и Li Xian.

# 143
Някой питаше за партньорството на ТЯ и ТОЙ в "Божура". Ами по мое скромно мнение много добре им се получава! Все още на фаза"приятелство", без еднорози, но преминаха в категорията "доверие" и по по-дълбоки теми. Ако не се лъжа, сериалът е 33 епизода - за осъзнаване на чувствата и приключване на политическите игри им остава малко време...Ще засилят действието, предполагам. За първи път гледам Ли Сян, добър е.

Ще има и втори сезон. Доколкото разбрах нарочно не е със същото име, защото според новата политика за излъчване в Китай на сериали, които имат повече от един сезон, трябва да има поне 1 година между сезоните, а този щял да се излъчи вероятно тази пролет.

Аз продължавам нищо да не гледам, тази година все още нямам започнат сериал. Евентуално може на 25 януари да започна да гледам текущо Perfect Match, защото е с няколко мои любимци и се очертава лек, забавен, без тежки драми и с много еднорози в края.

# 144
  • София
Някой да се пробва на Moonlight Mystique? Мъча го втори епизод и изобщо не ме грабва, чета отзиви и се чудя дали да го драпам поне до 15-ти (което ми е границата).

# 145
Роца, Dylan Wang и Gong Yoo са на парижката седмица на модата за есен-зима 2025г. за бранда, който представляват- Луи Вютон. Какво би направила, ако можеше да си на събитие с тях или ги срещнеш случайно на улицата?
На това се смях с глас…
https://www.facebook.com/reel/973291357981779?fs=e&fs=e

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 12:45 от victoria vassileva

# 146
  • пак на Рив Гош
Вики, тъкмо идвах да ти кажа, че твоят човек е бил вчера на площад Вандом (където са Шанел до Шанела и Диор до Диора, с включване на Луи Вюитон, ван Клееф, Бюшрон и други подобни имена Joy)
https://www.instagram.com/reel/DFDBm90OZd4/?igsh=cm81eWc1d3NrYzF6

Май и Im Si Wan трябва да е наоколо, понеже мернах в Инстаграма му негова снимка на огледалното вито стълбище на централния магазин на Шанел.

Какво бих направила ако ги срещна ли? Амииии, първо трябва да ги разпозная Joy . Иначе, доколкото се познавам, сигурно нищо, ще ги гледам отдалеч и ще им се радвам. Понеже в реала съм силно стеснителна и асоциална, даже няма да посмея да помоля за снимка Joy.

Florished Peony продължава да ме радва. И почна да ми става жал за Бившия Съпруг на Тя, горкия само го размятат насам-натам, уж все за негово добро, а той гория като безгласна буква.

Check In Hanyang почна да ми доскучава към 8ми епизод. Тъкмо си мислех, че скоро ще свършва, а той бил 16 епизода. Та сега се чудя да го продължавам ли, или да го зарязвам.

# 147
  • вятърничава
За втори път решавам да започна Check In Hanyang и пак ме отказвата Joy

Гонг Ю изглежда като скиор,който е хванал грешния влак за Париж, вместо влака за скикурорта Smiling Imp
То в Париж е звезда до звездата и знаменитост до знаменитост, та сигурно не прави впечатление.
Вики, а ти как би реагирала,ако го срещнеш на улицата? Ще му се хвърлиш ли на врата?

# 148
Check In Hanyang почна да ми доскучава към 8ми епизод. Тъкмо си мислех, че скоро ще свършва, а той бил 16 епизода. Та сега се чудя да го продължавам ли, или да го зарязвам.
Не се притеснявай 9 и 10 еп. са още по-скучни 🤣
Превъртах всички политически интриги, игрални зали и гледах само принца ☺️
Аз си мисля да изчакам да излезне последния епизод, да го видя и да го отбележа за изгледан.

# 149
Вики, а ти как би реагирала,ако го срещнеш на улицата? Ще му се хвърлиш ли на врата?
Цяла сутрин чакам някой и мен да попита. Всъщност не знам, но съм близо до отговора на Роца- за мен Париж е свръхнаселено място и е вероятно да не го разпозная, защото тълпата ме изморява. Единствената подписана картичка на знаменитости имам от дуета "ТАТУ"- в далечната 2003г. летяхме в един самолет за Токио през Москва и по някаква случайност със сина ми бяхме с ТАТУ и антуража в първа класа- вероятно някакви точки съм имала. "Живеейки" с тях 10-на часа на полета беше ясно, че си имат гаджета момчета и всичко друго е ПР. Мениджърът им, който после имаше проблеми с наркотици, ми донесе подписана картичка с молба за конфиденциалност.
С което искам да кажа, че знаменитостите не са това, за което ни се представят.
Както и Роца писа- и снимка няма да поискам даже.
Но пък си представете, ако не аз отида към него (което няма да стане), а той към мен. Е това вече ще е изпитание. Би бил страхотен флирт в някой друг живот...
Само да подчертая, че и Хейди би ме развълнувал, но с него разликата във възрастта е значителна. Така че там флиртът се изключва.
Видях и аз тези снимки от парижките улици. Всеки си има стил. Човекът е спортна личност и рибар. Вероятно така си се чувства най-добре. Ех, мечти, мечти...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт