За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 138
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на Роца за The Florished Peony Yang Zi и Li Xian. Започнах да го гледам и си представих "Вперед кальмар" с историческа обстановка и облекла. От този сериал харесвам и двамата.

Така, а сега за корупцията. Възнамерявам да регистрирам 2000 нови потребители, ако не спрете да договаряте манипулации. Ще ви отнеса като куцо пиле домат (не разкривам в чия полза, но само ще намекна, че Gong Yoo е 78 поколение потомък на Конфуции и спокойно мога да го мина за китаец). Не можели да изберат трима... глезотии...
Скрит текст:

# 16
  • вятърничава
Sunglasses И ще искаш 4 гласа при гласуването за корейците,нали?
Неее, за едно сладко котИ и/или плочник съм навита Innocent
Да не забравяме,че е четвъртък!
Китайският ми списък е с 25 отбрани юнака, тук гласувам за 4.
...............
Корупция, корупция!
Искам ново гласуване! Joy
С 25 юнака ли да разширим класацията?
Може да е манипулиран вота, но поне не е купен! Но, ако ти трябва и на теб подкрепа, Telephone Receiver обади ми се, остана ми един Wink

Вики, аз съм безпристрастна за китайците и направо безразлична. Панда да сложите на първо място, поне ще е по-разпознаваме за мен.

# 17
Вотнах. Вярно, че не трябва да се казва за кой, но със сигурност гласувах за Zhang Ling He.

Цитат
Неее, за едно сладко котИ и/или плочник съм навита
Ето ти котка

Трябва да гласуваш в следния ред
Скрит текст:
За най-хубавия, за този под него, за онзи две места след него, третия в ляво и последния отзад напред.
Разбра, нали?

# 18
  • вятърничава
Да, само третия в ляво ме затруднява.Като повечето жени бъркам ляво с дясно. Или обратно беше Thinking
Също така,скъпи момичета,ако искате вашите хора в класацията да спечелят не е ли редно да направите малко четвъртъко-петъчна фотопредизборна агитация,та независимите, като мен  да могат да се ориентират.
Нали не е забранена агитацията в изборните дни при нас?

# 19
  • България
Вярно, петък е.
Първият ми нека си остане за мен, въпреки че още някой го е забелязал, хм, хм.
Вторият ми набира скорост.
Но третият, защо така, той е просто като икона.

# 20
# 21
Корупция, корупция!
Искам ново гласуване! Joy
Аз пък така и не го намирам това гласуване, та ще добавя и расизъм Simple Smile

# 22
  • вятърничава
Под лилавия бутон Отговори на първа страница и над колажа картинки.

Анкета
Китайски красиви лица (актьори)

# 23
  • Русе
Имам въпрос:
Гласувах в анкетата, но виждам, че единия ми избраник е изтрит, не от мен. Трябва ли да си изтрия и другите двама?

# 24
  • София
Ей, значи, мислех да остана само с един глас, ама така като ги направихте по 5 избора...даже от 5-те мои, накрая избрах други Sweat Smile

Показвах ги на приятелки, за помощ в избора, ама някак не оцениха азиатската красота - все съм точела лиги по "женчовци с дълги коси". Но пък тийн дъщерите им одобриха класацията, така че реших просто да се броя към младото поколение откъм вкус.

Днес е петък, току що видях, че в анкетата го няма Wang YiBo, който аз не харесвам на външен вид, но пък фейса ми педложи ето тази му снимка, таа, има неща, които могат да се оценят при него (и май има татуировка или поне нещо, което крие с лепенка).

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 16:33 от ElzaFB

# 25
Под лилавия бутон Отговори на първа страница и над колажа картинки.

Анкета
Китайски красиви лица (актьори)

Намерих , но това са само актьори, актриси няма ли?

# 26
  • пак на Рив Гош
За актриси, трябваше да номинираш, докато беше време Joy.
Ето, bb6 не номинира панда, няма Animal Panda Face в анкетата Joy
 Но може да направим отделни анкети и за корейски и китайски актриси в следващите теми, не е като да няма материал.

# 27
  • България
И аз щях да предложа и за актриси, но чаках да минат и корейците.

# 28
  • пустинен пъпеш
Изминалата година гледах малко китайски сериали,повече корейски.А при избор на актьор/иса освен външността някак свързвам името и с ролите,в които съм го/я гледала. Покрай ролите им според мен хубавци сред китайците са и Timmy Xu | Xu Wei Zhou  във Weaving a Tale of Love (2023)-не го изгледах за разлика от  City of Streamer(2022),който проследих целия въпреки многото серии и позавъртяния сюжет,и Oliver Chen / Chen Xing Xu  в негледаните от мен ,,Our Interpreter(2024),My Boss(2024)  и в  изгледаните The Starry Love(2023),Good Bye, My Princess(2019) и в предстоящия Love on the Turquoise Land(2024).Но не ги предложих,защото все пак е важно да имат и повече поддръжници в темата.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 19:01 от rududu

# 29
Агитация и пропаганда със заспиващо момче
https://www.facebook.com/share/r/1BEidyZ46E/
 и конник
https://www.facebook.com/share/r/18GFzZAhmW/
Скрит текст:
Не знам с какви впечатления са тези тук, които живеят непрекъснато в Китай, но за мен много бързо им отпадат силите и буквално се стоварват в сън. Иначе са енергични, но свършат ли батериите и буквално се отрязват.
О, и доста хапват
https://www.facebook.com/share/r/15hGFTUHbh/

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 19:33 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт