За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 24 316
  • 734
  •   2
Отговори
# 240
.....................................
The Trauma Code (2025) еп.1 - аз си представях драма, а то не спрях да се смея през цялото време. Даже фентъзи елементи имаше на моменти. Чу Джи Хун е новият Супермен, капитан Планета, Батман и каквото се сетите.В този дух ли продължава до края или само ме зарибяват?
.....................................
Така си продължва до края.
Единият от сценаристите, който е и автор на уеб новелата, но също така и лекар, споделя, че режисьорът го питал има ли лекар в ЮК, който може да се спусне от хеликоптер, при което той отговорил "Не, но това е медицинска фентъзи новела, та трябва да го направим да проработи" Joy.

Love Scout утре няма да излъчи епизод.

Здравей Лия В. Давам няколко заглавия, в които има някакъв фентъзи елемент, пък ти виж какво ще си избереш Hands V.
Скрит текст:
Mr. Queen (2020)
Lovely Runner (2024)
A Time Called You (2023)
Signal (2016)
Tunnel (2017)
Life on Mars (2018)
Nine: Nine Times Time Travel (2013)
Again My Life (2022)
God's Gift: 14 Days (2014)
Grid (2022)
The Story of the First King's Four Gods (2007)
Faith (2012)
Live Up to Your Name (2017)
Time Slip Dr. Jin (2012)
My Only Love Song (2017)
The Story of Park's Marriage Contract (2023)
Perfect Marriage Revenge (2023)

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:36 от 2в1

# 241
Winona, къде гледате "Perfect Match" - може ли линк?  Също харесвам Wang Xing Yue - добър актьор, сега как ще е в тая роля и сериала като цяло не знам.  Аз всъщност го забелязах във Amidst a snowstorm of Love (макар че там другите главни и сериала като цяло не ми допаднаха).   После го гледах във The Double - роля - трепач.

Rududu го беше цитирала и на руски Идеальная пара - под това заглавие обаче излиза филм на Никол Кидман.   

Роца, аз гледам "Perfect Match".
Минаха първите 11 епизода, чакам превода на 12-ия, като за 10 от тях ( като в танго "две напред - една назад") ожениха едната сестра, в 11-ия - втората и...започна тангото с нея двойка.
Мисля, ти харесваше бавно, лежерно действие и така минават епизодите. Може и да ти хареса сериала.
Момичетата са красиви, не са обичайните глезли и кресливи гарги - момчетата също. Има и хумор.
"Болничен плейлист" има втори сезон? Уау!!! Това трябва да се гледа!

# 242
Аз се надявам и на Immortality. Май китайците са намерили някаква вратичка за тези сериали. Отначало мислех, че става въпрос за японска версия (нали сега ще снимат The Untamed), но новините са, че ще пускат всички епизоди на китайския по  WOWOW.
Не горя от нетърпение за японската версия на The Untamed. Скоро се опитах да гледам тяхна версия на тайландски сериал и беше болезнено. Ужасно, отвратително, противно болезнено. Наистина нямаше друг начин, по който да се опише.

# 243
# 244
Perfect Match го пускат и в Нетфликс, а на руски и тук.

# 245
  • България
Ако някой може да ми предложи сериали, без значение годината на излизане, които са в жанр фентъзи - моля споделете. Специално корейски търся, но не ме бъркат ако са японски и китайски, само да не са по 50+ епизода. Grinning
В моя списък с китайски любими сериали повечето са фентъзи.
Има под 50+ епизода, но някои са два сезона.
https://mydramalist.com/list/73DnXQg1
В корейския ми списък има фантастики, фентъзитата им не ми допадат особено.
https://mydramalist.com/list/1xrmQED3
Списъкът ти не се отваря при мен.

# 246
winona, 2в1, мерси:hibiscus:!

# 247
  • София
Аз се надявам и на Immortality. Май китайците са намерили някаква вратичка за тези сериали. Отначало мислех, че става въпрос за японска версия (нали сега ще снимат The Untamed), но новините са, че ще пускат всички епизоди на китайския по  WOWOW.
Не горя от нетърпение за японската версия на The Untamed. Скоро се опитах да гледам тяхна версия на тайландски сериал и беше болезнено. Ужасно, отвратително, противно болезнено. Наистина нямаше друг начин, по който да се опише.
Хич даже и аз. А и актьорите някак не ми харесват. В китайската всичко толкова пасва, че не бих могла да гледам друга лайв версия. Но пък ако китайци и японци са намерили начин да пускат нашите сериали, които чакаме… ще вдигна купон!

victoria vassileva, благодаря! Пускам си го. Simple Smile
Редактирам се… гледала съм го миналата година. Беше един от симпатичните мини сериали (особено главният) 😄 но пак оставам със сушата. Sad

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:12 от ElzaFB

# 248
Боже, определения за злобна жена в Китай:"Всеки път като прелита комар трябва да го улови, за да му провери пола." От 1 еп. на "Perfect Match".

# 249
  • Русе

Love Scout утре няма да излъчи епизод.

Да, няма да е на 31-ви, а ще се излъчи в събота, 1-ви февруари

# 250
  • пак на Рив Гош
Желанието ти май се сбъдва Wink. Сега, дали д-р Ким или д-р Ю ще се появят не знам, но обявиха, че ще има не само втори, но и трети сезон на драмата. Повече информация тук.
Обещанието за трети сезон ме радва Grinning
А ето как изглеждат героите в сериала vs уеб-тууна:
https://www.instagram.com/p/DFWwTmpSIMN/?igsh=MTVtdDY2Z244eG83bg==

bb6, така си продължава до края, на моменти съм се смяла с глас. Доктор Бек е не Супермен, ами направо бог Joy

Лия, добре дошла и от мен!

Аз засега се зарекох да не започвам нов сериал, поне до 14ти февруари, а да изгледам колкото мога повече от започнатото. А то, освен текущите Love Scout и Motel California е:
The Trunk - остават ми 2 еризода
A Virtuous Business - остават ми 3.5 епизода
Arthdal Chronicles - остават ми 4 епизода от втория сезон и може би няма да започна третия
Between Him and Her - още се чудя да го продължа или да го зарежа, ще му дам още 2 епизода шанс
Joy of Life - още 30 епизода от втория сезон
С две думи, не съм останала без материал за гледане, но сред тях няма нищо, което да ме остави бездиханна и с мерак за "само още един епизод"... може би освен Joy of Life, ама пък в него ми липсва романсът.

# 251
  • вятърничава
bb6, така си продължава до края, на моменти съм се смяла с глас. Доктор Бек е не Супермен, ами направо бог Joy
Чудесно. Актьорите са по-хубави от нарисуваните. Д-р Бек доста зор видя със сестрата, само тя успя да спре устрема му Joy
С Чу Джи Хун приключихме миналата година в Магазина за лампи и започваме новата в Травматологията.

За Between Him and Her - младежите бяха симпатични, харесвах двамата ГГ, приятелите бяха забавни. В началото ми беше интересно, по средата се чудеха какви да ги измислят и към края ме ядосаха. Ти реши дали да го продължиш.

# 252
И аз го изгледах еп 1 - Blush От историите, които разказваше омъжената сестра на другите в каруцата - това някъде към края на серията, разбрахте ли каква е роднинската връзка на Чай Ан с императорите, които споменаваше? 
Боже, определения за злобна жена в Китай:"Всеки път като прелита комар трябва да го улови, за да му провери пола." От 1 еп. на "Perfect Match".

# 253
ElzaFB и аз ще съм супер доволна ако получим  тези сериали. Дори има планове за филмиране на любимите ми Global University Entrance Examination и  The Earth is Online. Ако не се лъжа дори и за Little Mushroom. Ще е готино ако се случи.
Всъщност нямах представа, че японците правят римейк на The Untamed. ☺️
Какво ще бъде? Цензуриран или не? Кой участва? Колко епизода?

# 254
  • София
ElzaFB и аз ще съм супер доволна ако получим  тези сериали. Дори има планове за филмиране на любимите ми Global University Entrance Examination и  The Earth is Online. Ако не се лъжа дори и за Little Mushroom. Ще е готино ако се случи.
Всъщност нямах представа, че японците правят римейк на The Untamed. ☺️
Какво ще бъде? Цензуриран или не? Кой участва? Колко епизода?

Много съм смотана, не било японска версия на сериала... толкова съм и прочела. Пиеса щяло да е.

Shunya Kaneko ще е Wei Wuxian, Tomoki Hirose е Lan Wangji:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт