За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • вятърничава
Sign No Entry Внимание голям спойлер за My Dearest Nemesis еп. 9 ,по-познат като Flowers Strawberry и Animal Dragon Sign No Entry
За Tuon и Роца направо разказвам епизода!!!

Скрит текст:
Flowers Strawberry и Дракончето разбраха, че са си първите любови. Кака и батко им организираха очна ставка в ресторанта, без особен успех.Тя му каза, че трябва да прекратят отношения (за кой ли път, не ги броя). Той стигна до грешния извод,че само той е обичал и следователно само той трябва да страда, а Тя стигна до правилния извод,че не може да прости не на него,а на себе си. Разминаваха се на работното място, като прокажени. Половин епизод мина вяло в обяснения и разминавания,терзания, въздишки,пиенье,сълзи. Тъкмо да утихнат драмите и излезе статия, че двамата се срещат и снимки от обяда в ресторанта с нейното семейство. Как може чебол и наследник на голяма компания да се жени за подчинена, при това с обикновен произход. Това явно в Корея е углавно престъпление. Отрекоха, че е вярно, сваляха статии, колегите клюкари ги обсъждаха. Баба му се скара, да внимава къде ходи и с какви хора се среща и нареди да уволни Тя, Той възрази, че била важна за проекта и замаза положението, тръгна си с последно предупреждение Joy Той се потопи в работа и един ден не дойде в офиса, оказа се болен на легло. Тя хукна да му носи лекарства и го намери припаднал в коридора на апартамента му. Лекува го, говори му, че го обича и естествено Той както лежеше в несвяст в леглото, скочи и я хвана за ръката и признания,сълзи, целувки. И тъй поредната раздяла бе за 1 епизод.Но баба вижда всичко и уволни внука. В еп.10 имаше развитие баткото на каката - запозна се с бившия и мама. Я по-добре си го изгледайте сами.

Хахо-хихи и екипът не може да си заснеме сцените.

# 616
В очакване на The Haunted Palace

И на новият с Дони

За момента гледам Buried Hearts за сега е интересна заплетена история.

# 617
  • София
Здравейте,
някой дали може да ми даде БГ субтитри за "It's Okay to Not Be Okay" от 2020.

Благодаря предварително!

# 618
  • Русе
Здравейте,

Благодаря предварително!
Известен още като "Psycho But It's Okay " - има го в Телеграм. Аз нямам тази платформа и не мога да Ви помогна.

# 619
  • пустинен пъпеш
О в The Haunted Palace един от гг ще е Kim Ji Hoon(още един красавец от групата 40+)
И малко смях от дорамчиците за 8 еп.на Buried Hearts ,докато чакаме следващите 2 еп. за седмицата:-Откъде рибарят намира такива страшни перуки??и отг.-В Донгдемун.

# 620
Kim Ji Hoon- мисля, че е недооценен, по спомени съм го гледала само в един сериал и то във второстепенна роля. Но е хубавец.

# 621
  • София
Здравейте,

Благодаря предварително!
Известен още като "Psycho But It's Okay " - има го в Телеграм. Аз нямам тази платформа и не мога да Ви помогна.

Аз самия филм го имам, проблема е, че не мога да намеря субтитри.

edit: Успях да ги намеря, благодаря!

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 21:06 от Vincent

# 622
това ли е в петък?
Законно ли е!
https://www.facebook.com/reel/2434093590277518?fs=e&fs=e

# 623
  • пак на Рив Гош
Danifin, и ги аз чакам тия двата сериала Grinning.
bb6, много благодаря за новините около Flowers Strawberry и Animal Dragon Hug! Важното е кака и батко да се Земнат, другите двама да се оправят с Баба. Ще взема да погледна 10ти епизод тогава.
Аз малко ненадейно започнах The Witch, бях си го оставила за по-нататък, но бях най-безсрамно подстрекана Joy (то на мен малко ми трябва, де). Та, на бърза ръка, го преполових и отвъд...
Вики, че защо да не е законно - момчето е пълнолетно Grinning. Тази му сесия за Калвин Клайн "счупи" Интернета Joy

За кураж за последния работен ден от седмицата:

# 624
Вики, че защо да не е законно - момчето е пълнолетно Grinning. Тази му сесия за Калвин Клайн "счупи" Интернета Joy
Точно това имах предвид- като я пусна пак да не ви доразбия сърчицата- на милите дами тук във форума. Хубав ден!

# 625
bb6,:hugs:
Flowers Strawberry с какво го лекува? С лекарства или стандартно купа с вода и кърпа на челото?

Аз малко ненадейно започнах The Witch, бях си го оставила за по-нататък, но бях най-безсрамно подстрекана Joy (то на мен малко ми трябва, де). Та, на бърза ръка, го преполових и отвъд...
Нали, нали 🤣 и аз така бях. Само да видя дали става

Цитат на: victoria vassileva
link=topic=1728776.msg49477201#msg49477201 date=1742465837
Роца,
Ако не става с една анкета- може да се направят 2 отделни- за до 40г. и за "старша възраст".
Тогава трябва да има и за китайците. Искам да гласувам за Вик
Скрит текст:

Това е лично лакомство само за мен. Не стига, че е бил плувец, но и се катери. Той е съвършен.
И на какво красиво място е 😍
Скрит текст:

# 626
  • София
За петък и от мен: Защо да отидем в Китай

# 627
  • пак на Рив Гош
Ох, все причини човек да иде до Китай Joy. Още повече, че в последните месеци следя по ФБ вече второ пътуване из Китай на приятелки... почти почва да ми се ходи дотам.
А пък ако фотосесиите в традиционно облекло наистина протичат така, още една причина да обмисля начинанието: https://www.instagram.com/reel/DHC0zw5P5BJ/?igsh=ZXNpcWR0dm45N245

Sung Hoon изглежда добре не само в бяла риза, но и в бял потник: https://www.instagram.com/p/DHFb97kpmwq/?igsh=aWRvbTZpeDhtN2xm

Tuon, The Witch си е зарибяващ. Обаче, в истинския живот младежът би ме тревожил с това негово поведение но столкър Joy

Ще погледна дали може да се слага по повече от една анкета на тема. От това, което намерих, не може да се слага по повече от един въпрос на анкета. Но може пък да има възможност за повече от една анкета. Върти ми се в главата, че съм виждала такива теми във форума.

# 628
  • София
Ох, все причини човек да иде до Китай Joy. Още повече, че в последните месеци следя по ФБ вече второ пътуване из Китай на приятелки... почти почва да ми се ходи дотам.
А пък ако фотосесиите в традиционно облекло наистина протичат така, още една причина да обмисля начинанието: https://www.instagram.com/reel/DHC0zw5P5BJ/?igsh=ZXNpcWR0dm45N245

Ей, два пъти съм си правила фотосесия в ханфу + веднъж в оперен костюм - как не съм разбрала, че има и такива реквизити.

Всъщност това са едни модели, които правят подобни (самостоятелни) фотосесии за Червената книжка и явно може да ги наемеш и за твоите снимки.

# 629
  • вятърничава
Леле - леле, как започва този петък! Чудя се как ли ще завърши 🤭
Tuon, нали сме си приятелки тук, всичко си поделяме. Не бъди егоистка Wink

Общи условия

Активация на акаунт