За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 233
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • пустинен пъпеш
Дорамчиците дори шеговито са си намерили своеобразно оправдание ,че причина за появата на набързо скалъпени сериали бил желанието  на снимачния екип по-бързо да ги пуснат на екран преди някой от участващите актьори да се е оказал забъркан в някакъв скандал.

# 601
  • София
Дорамчиците дори шеговито са си намерили своеобразно оправдание ,че причина за появата на набързо скалъпени сериали бил желанието  на снимачния екип по-бързо да ги пуснат на екран преди някой от участващите актьори да се е оказал забъркан в някакъв скандал.

Grinning То не е като да е далече от истината. Колко сериали се бавят или не ги пускат изобщо заради такива истории. Добре поне, че почнаха да ползват инструменти за заместване на лицето в пост-продукцията, но пак не всички могат да си го позволят.

# 602
Toва, защото скандала с Kim Soo Hyun започва да писва, а политическата обстановка е все така нестабилна, но по-добре да дращят в интернет за неплатени данъци, а не за териториални проблеми в Западно море или за новото обучение на полицаите в случай на безредици. Очаква се  14 000 полицаи да патрулират из Сеул ( 60% в цялата страна ще бъдат под готовност), но най-много около конституционния съд, а всички протестиращи, които нахлуят в съда да бъдат арестувани…всичко това защото съдът  приключи процеса по импийчмънт на Юн, но решението тепърва ще се обявява.
Не е само Lee Jong Gi. Някакъв певец  Kim Ho-joong го грози почти 4-годишна присъда за катастрофа и бягство.
Вчера пък шефа на Самсунг обеща лидерство в пазара на AI процесори.

# 603
  • вятърничава
Дано да си е платил данъците...
Тази дума вече е табу за мен. Няма да я споменавам 🤫
Tuon, ако всички полицаи са като Seo Kang Joon от Undercover High School (2025) - нека патрулират.

# 604

Да, полицай, виновна съм, че настъпих цветето. Може да ме арестувате.

# 605
  • пак на Рив Гош
Това да го приемам ли като първа номинация за следващата анкета? Joy

# 606
  • вятърничава
Разбира се, вече има 3 гласа. Но Lee Jong Gi не, да не вземат и нас да ни проверявят какво сме декларирали. Joy

# 607
Това да го приемам ли като първа номинация за следващата анкета? Joy
Хмммм…интересно…не бях мислила…защо пък не….ДА
Само кажете колко номинации мога да дам, че някак искам Song Kang и Cha Eun Woo също да номинирам.

# 608
  • пак на Рив Гош
Аз мисля да ограничим броя номинирани до трима на човек Wink, че иначе вотът много ще се разводни.

Tuon, под секрет ще ти подшушна, че Cha Eun Woo вече беше номиниран в миналата тема. Ама много под секрет, понеже ми обеща подкуп с мадраско къри Joy Joy Joy

Сега си погледнах записките и съм отбелязала следните актьори, номинирани в предната тема (за красиви лица, актьорските качества ще са за след това):
Gong Yoo
Cha Eun Woo
Lee Soo Huyk
Seo In Guk
Park Huyng Sik
Jung Sung Il
Kim Min Kyu
Woo Do Hwan
Kim Young Kwang

От себе си добавям:
Rowoon (закъде без Кроасанчето Grinning)
Kim Min Jae
An Hyo Seop (битката за третото свободно място беше тежка и епична, а конкуренцията - голяма)

# 609
Имам предложение- да ги разделим на две групи- до 40г. и над 40г. Така ще избегна, поне за себе си, морални обвинения за огромна възрастова разлика. В едната група всичко ще е много платонично. В другата не съвсем.Imp В групата над 40 освен посочените от Роца предлагам:

Ли Донг-ук (Lee Dong-wook)
Lee Byung Hun
Hyun Bin
Jang Hyuk
Jo Jung-suk
Jung Woo-sung

# 610
  • Русе
За ченге ли е анкетата? Не видях имената на:
Рейн
Пако / Пак Со Джун
Zo In-sung

# 611
  • пак на Рив Гош
Уин, 2 поста над твоя съм написала критериите за номинация Grinning - за красиви лица (корейски), актьорските качества ги оставяме за някой друг път.

Вики, ще видя как да направя анкета с повече от 1 въпрос (дори и след близо 20 години във форума имам какво да науча Joy), та ако успея, ще направя и разделението по възраст.

# 612
Имам предложение- да ги разделим на две групи- до 40г. и над 40г. Така ще избегна, поне за себе си, морални обвинения за огромна възрастова разлика. В едната група всичко ще е много платонично. В другата не съвсем.Imp В групата над 40 освен посочените от Роца предлагам:

Ли Донг-ук (Lee Dong-wook)
Lee Byung Hun
Hyun Bin
Jang Hyuk
Jo Jung-suk
Jung Woo-sung

Задължително Lee Dong Wook🥰 Този мъж има много красиво лице и се откроява от другите. Мисля, че даже изпревари Gong Yoo по красота в моите очи.

# 613
Tuon, под секрет ще ти подшушна, че Cha Eun Woo вече беше номиниран в миналата тема. Ама много под секрет, понеже ми обеща подкуп с мадраско къри Joy Joy Joy
Шшшшш 🤣, кажи къде да ти го изпратя и веднага го правя.
Много го харесвам от както го видях да върши екзорсизъм Island. Church

Аз оставам с Song Kang,  Cha Eun Woo и Hwang Min-hyun.
Да дам ли снимки?

# 614
Роца,
Ако не става с една анкета- може да се направят 2 отделни- за до 40г. и за "старша възраст".

Общи условия

Активация на акаунт