За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 245
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • пак на Рив Гош
Елза, ще чакаме! Леко възстановяване от часовата разлика!

Мистър Дони в този "The Divorce Insurance" , дано да е забавен
И аз съм със същите очаквания, още повече, че в каста ще имаме и Kim Won Hae аджоши Grinning

Роца, арасо 100000$!
Оннито и хьона в еп. 8 на 🐉 към 8-9-та минута
Аууууу, оннито как го отвя горкия Yoon Park! Не му върви на човека Grinning
И, като каза "аррасо", я да си проверим нивото на корейски - https://www.instagram.com/reel/DF60mTCSol3/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
И корейската цветова гама в облеклото (не че във Франция е чак толкова различно, де Joy) - https://www.instagram.com/reel/DHIG0b-Rcvx/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 586
  • София
Връщам се от Кондора, изгледан до последния надпис. Simple Smile
Лично на мен ми хареса, изключителна операторска работа ( тези камери как са се вмъквали да заснемат бойните сцени,  още се чудя), каста е добър на всички нива и, най-после, гледах Сиао Джан!!!
"Гредата" беше с приятелката ми - толкова й разказвах за сериали, артисти, убедих я да дойде с мен, като предварително прегледах програмата за жанра ( там пише: екшън, драма, романтичен, исторически). Няма и думичка за фентъзи! Тя, горката, не можела да гледа бойни сцени и кръв...
Както и да е. За изрязаните сцени, споменати от Елза: явно това бяха реални формации, използвани в миналото, а сцените бяха много добри. Аз също не разбирам защо са ги премахнали!

Радвам се, че ти е харесал. Аз в крайна сметка утре след работа ще го гледам пак, днес не можах да се справя с часовата разлика.
Имаше ли кръв в Кондора? Даже не мога да се сетя (сравнено с кръвта в сериалите). Но пък наистина беше красив за гледане (дори без Xiao Zhan в кадър). Но, да, wuxia си е, макар аз да не го считам съвсем за фентъзи това.

Роца, скоро. Май се замислям дали да не го направя направо на статии някъде, че трудно става иначе с описанията.

# 587
  • Русе
ElzaFB, според мен кръвта си беше нормално! Joy Като имаш предвид, че не гледам вампири, ужаси, избягвам и тежко-криминалните, представи си моето "нормално". Stuck Out Tongue Winking Eye Приятелката ми беше зле, не аз.

# 588
  • вятърничава
Аууууу, оннито как го отвя горкия Yoon Park! Не му върви на човека Grinning
Нали? Не можах да повярвам на очите и ушите си. 15 пъти го връщах, за да се уверя, че е истина. Представях си какъв пожар щяха да са оннито и Yoon Park в двойка, хотелът щеше да прилича на къщата на Mr. & Mrs. Smith след кекса. Беше свободна жена, можеше да отиграе ситуацията, да пробва първо с единия, после с другия. Че кой бяга от хубавото? Оннито бяга 🤭

Kim Won Hae аджоши колкото го мразех в Травматологията, толкова го харесвах в Lovely Runner. Това май означава, че добре влиза в роля.

Това ниво на корейски е за начинаещи, ние сме вече ниво нагоре Joy

# 589
  • София
ElzaFB, според мен кръвта си беше нормално! Joy Като имаш предвид, че не гледам вампири, ужаси, избягвам и тежко-криминалните, представи си моето "нормално". Stuck Out Tongue Winking Eye Приятелката ми беше зле, не аз.

😄 Аз разбрах, че тя е била зле, но просто не можех да се сетя къде имаше кръв във филма, явно съм им претръпнала на китайците. Нямам търпение вече да го гледам пак и аз.

# 590
И, като каза "аррасо", я да си проверим нивото на корейски - https://www.instagram.com/reel/DF60mTCSol3/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
На висичко отговорих с "Айгоооо" Sunglasses

Какво направи Flowers Strawberry на Animal Dragon когато разбра, че той е нейния смъртен враг?
Учителката от Undercover High School нищо лошо не направи на нейния. Мирно и кротко се разбраха.

# 591
  • вятърничава
Развитието на тази драма чакаме тази седмица.

# 592
  • пак на Рив Гош
Роца, скоро. Май се замислям дали да не го направя направо на статии някъде, че трудно става иначе с описанията.
Елза, когато, тогава Grinning. Аз като се сетя, че Япония я писах близо 7 месеца за блога, не мога да давам зор Joy

bb6, оннито определено не си изигра картите добре. А можеше да направи сравнителен анализ на двамата, и после да избере съзнателно Joy

Учителката от Undercover High School нищо лошо не направи на нейния. Мирно и кротко се разбраха.
Мдааа, и аз даже се учудих колко леко мина. И на какво юнашко доверие Учителката прие новината за истинската професия на Главния.

А днешната добра новина (поне за мен) е, че Kim Min Jae излезе от казармата. И е все така лъчезарен.
Вече може да започват да готвят четвъртия сезон на Dr Romantic Grinning

# 593
  • София
winona, при теб в киното имаше ли и други? Аз бях буквално сама. Май за пръв път ми се случва да имам частна прожекция.
И вярно - имаше кръв… толкова да не ми прави впечатление вече.

Обаче има друго, което тотално бях пропуснала на първо гледане - финалът не е китайски. Joy

Роца, като се има предвид, че миналата година бях обещала на разни хора да опиша пътуването и така си остана… усещам, че и тази ще е същото.

Но пък ето снимки на нещата, които си купих със Xiao Zhan и Wang Yibo (а Ибо дори не го харесвам в лице, ама не устоях):

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:00 от ElzaFB

# 594
  • Русе
Elza, бяхме 5 човека. "Частната ми прожекция" беше преди години, когато затваряха кината, а филмът беше "8 герои" - за 8-те хъски и Пол Уокър. Ама как се помни такова нещо, а? Stuck Out Tongue Winking Eye И да, финалът беше черешка на торта!
Само за Ибо да кажа, отначало и аз бях с "1 на ум" - един такъв интровертен, намръщен, още не съм го гледала като артист ( "Неукротимият" си чака реда), но като го гледам да танцува и едни кадри , където пръска усмивки и чар...Май не е лошо момчето?! Rolling Eyes

# 595
  • София
О, момчето е страхотно (Ибо), много таланти, невероятен танцьор, аз и като певец го харесвам - но като рапър. И е добър актьор според мен - най-много сериали съм гледала с него всъщност. Grinning Само на външен вид не е мой тип.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 08:15 от ElzaFB

# 596
Мдааа, и аз даже се учудих колко леко мина. И на какво юнашко доверие Учителката прие новината за истинската професия на Главния.
И аз бях така Scream, но после се сетих, че Тя си го хареса още в началото и в тази ситуация ще могат да флиртуват, да се целуват и да пият заедно, защото той е пълнолетен.  Практично погледна на нещата. 🤣 Освен това и обещаха работа на пълен работен ден или нещо подобно.
Както върви на края ще има мечтаната работа и гадже. Няма нужда да усложнява нещата. Директорката ще го направи.

Какво стана с Flowers Strawberry и Animal Dragon ?

# 597
  • вятърничава
Не съм гледала епизодите от тази седмица. Нищо добро не го очаква милото ни Animal Dragon

А днешната добра новина (поне за мен) е, че Kim Min Jae излезе от казармата. И е все така лъчезарен.
Вече може да започват да готвят четвъртия сезон на Dr Romantic Grinning
О, душичка сладка. Дано да си е платил данъците и да не е писал писма от казармата до непълнолетни момичета Hands Pray

# 598
  • пак на Рив Гош
О, душичка сладка. Дано да си е платил данъците и да не е писал писма от казармата до непълнолетни момичета Hands Pray
Или да е направил бебе на някоя моделка...
Hands Pray
Ей го на, усмихнат до уши: https://www.instagram.com/p/DHTMk-MvwCn/?igsh=MWY4ZXB4dzNtb2RuOA==

# 599
  • София
В Weibo е гръмнала новина, че разследват Lee Jong Gi за укриване на данъци. От две години било разследването, сега той обжалва.

Общи условия

Активация на акаунт