За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 157
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Роци, аз за това казах, че са само за протокола Grinning. Не ги вписвам за класацията.

# 707
  • Burgas, Bulgaria
Знаете ли дали сериала ,,Когато живота ти даде мандарини" има превод на български?Похвалиха ми го изпратите много искам да го гледам.

# 708
  • вятърничава
... но ми се гледа нещо интересно вече - прекалено много месеци суша ми станаха.
Изобщо не ни се жалвай! Отиде и преживя няколко сериала на живо.И ние покрай теб Hug

И аз не виждам смисъл в тези класации,мразя да ме ограничават. Всички са красиви,пипнати, фитнати -това им е работата. Но, щом сте казали,нека да има!

Роуон след вечерната му рутина Сънчо.
Това е детската версия, а сесия на Калвин Клайн е 18+ Wink

# 709
Искам нещо, което да ме държи за екрана.
Ето...обещавам, че ще те държи за екрана и няма да отместиш поглед 🤭

# 710
Знаете ли дали сериала ,,Когато живота ти даде мандарини" има превод на български?Похвалиха ми го изпратите много искам да го гледам.
Превеждат го "малките вещици". Субтитрите ги качват в subsunacs. За онлайн гледане - When Life Gives You Tangerines. Сериалът е текущ, преведени са 8 епизода и за останалите ще трябва да почакаш някой и друг ден. Днес излъчват последните епизоди по НФ. Там има превод на руски, ако се оправяш с него и нямаш търпение да изчакаш българските буквички.

# 711
  • София
Joy Tuon, може ли така сега - още съм на работа, че ме чакат и срещи. Значи от тази реклама са били снимките от фитнеса, които ми попаднаха. Откъде ги извади тия мускули това момче. Трябва да вземат да го снимат в модерни продукции, че да може човек да се нагледа.

bb6, аз преживях реалността. Сега е време да си мина на фентъзито и костюмите преди да дойде следващото посещение в Китай, защото има още ужасно много време до него.

# 712
Joy Tuon, може ли така сега - още съм на работа, че ме чакат и срещи.
Оправдания, оправдания, ти самата каза, че търсиш нещо, което да те държи залепена за екрана, а аз само помогнах 🤣
Не се притеснявай, моя работен ден приключи и твоя ще приключи все някога.

P.P.Ако случайно някой следи тайландски сериал и чака епизод от днес  - няма да има. Големите канали са предупредили, че няма да излъчват нови епизоди, заради голямото земетресение в Мианмар, което е усетено и в Т-д.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:32 от Tuon

# 713
Откъде ги извади тия мускули това момче. Трябва да вземат да го снимат в модерни продукции, че да може човек да се нагледа.

А де? Как от това

стана това?

# 714
  • София
Vanilla, не че се оплаквам. Joy Въпреки че и слаб ми харесва, но така показани една до друга снимките - ма много слаб е бил в The Untamed.

То нали ПМ е забранила женствените мъже по ТВ и затова всички трупнаха мускули, но продължавам да се чудя къде ги крие тия бицепси като е с риза.

И тук ми изниква въпрос - за петък все има корейци, които рекламират бельо, а китайците такива ли са пуритани… замислям се, че по магазините за мъжко бельо там виждах само западни мъже на снимки. Голяма загуба е това!

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 16:02 от ElzaFB

# 715
И аз не виждам смисъл в тези класации,мразя да ме ограничават. Всички са красиви,пипнати, фитнати -това им е работата. Но, щом сте казали,нека да има!

На мен ми е интересно в класациите да видя вкусовете на списващите тук. Колкото и да намекваме за едно или друго си оставаме анонимни. Например някои от вас харесват по-слабички, грацилни мъже- актьори. Аз съм да "по-масивните". Нали сега ги мерим по  хубост, не по талант... Когато видях за пръв път Ли Дон Ук в "Докосни сърцето ми" прескачах епизодите с негово участие, защото ми се виждаше невъобразимо грозен. (още не бях гледала Гоблин). После мнението ми се промени...

Редактирам се за съботното ви събуждане, въпреки, че аз съм на работа
https://www.facebook.com/share/r/15uFRtUu5F/

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 11:16 от victoria vassileva

# 716
  • пак на Рив Гош
Вики, благодаря за дозата съботно събуждане, след Сънчо-то на bb6 Grinning

ElzaFB, ама как китайските актьори ще рекламират разни неморални неща... като боксерки, например! То това е в разрез със здравите принципи Joy
Xiao Zhan в The Untamed наистина беше много слаб, а в черния кафтан изглеждаше даже още по-слаб.

Анкетите са основно за забавно прекарване на времето Grinning. Ясно е, че са абсолютно немеродавни, че можем и без тях и че всеки си има своя вкус и байъси, но пък е приятно човек да пооплакне око по повод (и без Wink ).
https://www.instagram.com/reel/DHBLwDtPAsj/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 717
  • София
🤣 Роца, вярно си е - там целувките рядко се случват, камо ли някой да се съблече по гащи за реклама.

Сега, не знам дали докато бях в Китай ви казах, но ходих да ме гримират и облекат като героиня от съчуанска опера. Беше много интересно преживяване - опъват ти цялото лице с лепенки, за да придобиеш определена физиономия, после те гримират, овръзват ти главата МНОГО стегнато с кърпа, обличат те - костюмът е доста тежък - моят беше с едни знамена на гърба, които се прикрепяха с дървено трупче, което пък се стягаше с ленти, на главата също доста тежка корона, как не ми се схвана вратът, не знам. Но незабравимо изживяване.
И си цъкам сега в youtube да търся някакви клипчета за процеса на гримиране и обличане и попадам на такова с Wang Yibo. Grinning
Та, ето тук, от 4:35 минута можете да видите за какво иде реч. Само че моята корона беше доооста по-голяма. Но мисля, че моят костюм е за част, в която танците са различни. Когато бях на представлението след това, точно такива обувки като на Ибо бях снимала, защото бях много впечатлена, че успяват да танцуват на такива платформи. Докато жените с костюм като моя танцуваха с ниски обувки.

А ето с такъв бях аз:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 23:54 от ElzaFB

# 718
Elza, Ти си много смела жена- браво и благодаря, че сподели!

# 719
  • пустинен пъпеш
Един шеговито правдив отзив  за сцена от 12 еп.на Buried Hearts
Скрит текст:
Сцената, в която застреляният Dongju се изправя и ехидно-саркастично казва „Aboji!“ е наистина смешна. Приказен безсмъртен герой, карма, чукът на съдбата, този Seonghyun/Dongju. Той не е умрял в детството, Бог го е оставил да наказва алчните, страхливите и коварните. Куршум, нож, вода, океан - нищо няма значение. аз одобрявам.Приятелите му са толкова странни и лоялни. Те също нямат никого, само Dongju. Dongju има мотив. Какво имат? Но без значение, те са безплатно приложение за Dongju.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 13:52 от rududu

Общи условия

Активация на акаунт