За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 153
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • пак на Рив Гош
Danifin, твое ли е видеото от концерта? Страхотна атмосфера!

Зелените флагове в корейските сериали:
(някои от любимите ми герои са там, но последният май най-много си заслужава Joy)

# 676
Роце, да, мое.  Вчера бях на техният концерт, ако искаш още видео можеш да видиш в моя ИГ https://www.instagram.com/reel/DHpuOGAMpli/?igsh=MXFmNnA2eXM3ampocw%3D%3D
Не  са нещо особено, но стават за гледане JoySunglasses
Пп говоря за качеството на клиповете.  Младоците си ги харесвам, страхотни са WinkHeart Eyes

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 09:23 от Danifin1

# 677
  • вятърничава
Роца, последният е герой във всеки корейски сериал. И основен катализатор на всякакви откровения, признания, цАлувки, опулвания и крясъци сутрин в спалнята Scream
Защо още не са присъдили награда на зелената бутилка?
Италианците и различните кафета
JoyJoyJoy
Соджуто им слаба водка, американото им разредено кафе.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:13 от bb6

# 678
Ако има подобна забавна снимка и за червените флагове в корейските сериали Соджуто отново може да присъства.
То е виновно при изневерите (защото това никога няма да се случи, ако са трезви),  при всякакви мръсни признания като харесвам повече Bridgerton,а не Secret Royal Inspector&Joy (примерно), когато обърка и целуне най-добрата приятелка на Тя, а не самата Тя, за сметката на химическото след като видят резултатите от своето пиянство.

# 679
  • пак на Рив Гош
Danifin, благодаря! Концертът изглежда впечатляващо (макар че, ам не бидейки К-поп фен, сигурно не мога да го оценя подобаващо).

Соджуто е като шоколада - алфата и омегата, отговорът на всичко, независимо от въпроса Joy
Макар че аз и без соджу си признавам, че харесвам повече Bridgerton, отколкото Secret Royal Inspector & Joy.

Вчера между два епизода от When Life Gives You Tangerines загледах няколко епизода от китайския Begin Again (2024). Засега изглежда като бавен романс и туристическа реклама на Макао.

# 680
Роце, аз съм всеядно музикално същество/ без чалга, само/ и ходя на всякакъв род музикални концерти.
Следващият е тежък рок, та нали разбираш от лекия К-поп към тежките жици Laughing
И вчера не съм обърнала внимание на интересната картинка, включете и мен към масата със соджу 건배 / geonbae/
Лошо започвам от сутринта със соджу  JoyStuck Out Tongue Winking EyeLaughingSweat Smile
А да, и на концерта имаше петъчни гледки, но ще ви ги покажа тогава .....WinkLaughingLaughingLaughing

# 681
А да, и на концерта имаше петъчни гледки, но ще ви ги покажа тогава .....WinkLaughingLaughingLaughing
Днес не е ли петък?

И аз щях да ходя на концерт на хеви метъл група, но пропуснах, защото 1) адска жега и 2) вътрешния полет трае 2 часа и на никой не му се занимаваше с летища, но сега малко ме е яд.

# 682
  • вятърничава
На индийската хеви метъл група с японките ли?

# 683
  • пак на Рив Гош
Последният концерт  на който ходих, май беше на Monty Python преди 10 години Joy (то и не беше концерт, де). Но ми е простено, аз съм музикален инвалид с еклектични вкусове, но за когото развитието на музиката е спряло някъде през 1995та.

Дани, в Корея е вече 17ч, може да отваряме соджуто Joy

Остават ни още 3-4 страници, давайте да ги изпишем (защо ли коректорът ми го поправи на "изпием"? Joy, ), че да пусна новата тема за 1ви април.
Толкова страници остават и за номинации за красиви корейци, над/под 40, ако искате.
За категорията 40+, аз бих добавила Гофретката Kim Jae Wook.

Намерих си най-накрая идеалното превозно средство: https://www.facebook.com/share/r/15cnZ8Mq2B/
Tuon, идваш ли? Joy

# 684
Да не би да става дума за "Babymonster"? И аз бях решила да ги гледам, но нещо графика точно тогава свети "в червено и внимание важно" та искам не искам ще го пропусна.
Щом казвате ,че вече е петък ден за гледки , ето https://www.instagram.com/reel/DHrQhrFM2_g/?igsh=MTY3OHpmejF5bnh2ZA==

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:47 от Danifin1

# 685
На индийската хеви метъл група с японките ли?
Да, но японките ги нямаше.

Намерих си най-накрая идеалното превозно средство: https://www.facebook.com/share/r/15cnZ8Mq2B/
Tuon, идваш ли? Joy
😍😍😍 Да, да, да. Toва е съвършенство, ще летим с него по транзитния път на романтиката, но искам и диадема с рог на еднорог.
Скрит текст:

Да не би да става дума за "Babymonster"? И аз бях решила да ги гледам, но нещо графика точно тогава свети "в червено и внимание важно" та искам не искам ще го пропусна.
Щом казвате ,че вече е петък ден за гледки , ето https://www.instagram.com/reel/DHrQhrFM2_g/?igsh=MTY3OHpmejF5bnh2ZA==
Не. За Bloodywood,а японките са Babymetal.
Te имат обща песен
Всъщност това не е музиката, която слушам обичайно.

# 686
Tuon Майко мила, пак 'телефоният ми редактор' е писал глупости. Точно тях имах в предвид. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 687
  • пак на Рив Гош
но искам и диадема с рог на еднорог.
Че как без диадема? Може и малко брокат да поръсим, вместо прашец от фея Joy

По-сериозно: видяхте ли за горските пожари в Южна Корея? Продължават вече близо седмица и се разрастват. Има и жертви, както и постройки от световното културно наследство са изгорели, над 20 хиляди души са евакуирани.
Много актьори и певци (видях имената на АйЮ, Im Si Wan, членове на групата NCT...) са дарили средства за подпомагане на пострадалите.
https://youtu.be/FMIHS4CiqmA?si=cqJgesmkOs1hPQOb
Горски пожари има и от вчера (или беше онзи ден) и в Япония,  но май засега са по-малко.

# 688
Продължението на китайския "Цъфтящите божури" с Ли Сян и Ян Дзъ ще се пусне  това лято под името #InTheNameOfBlossom 💜🧡

# 689
  • вятърничава
Първо: Да ви успокоя,че My Dearest Nemesis (2025) приключи, всички са живи и здрави.
Скрит текст:
щастливи и влюбени. Flowers Strawberry и Animal Dragon,както и каката и баткото се събраха, но разбира се имаше малко перипетии и измишльотини, излишни драми по пътя и лиготии и еднорози към края. Даже баба омекна и пусна сълза. Няма какво повече да ви занимавам с тази измислена история.
Второ: Започнах снощи The Witch (2025) по ваши препоръки. Ох, еп.1 и 2 ми приличаха на моменти на Death's Game. Надявам се да се подобри. И защо никоя от вас не ме предупреди за появата на тези двамата Joy
Скрит текст:
братя и майка им JoyJoyJoy

Роца, няма как класацията 40+ да не включва Kim Jae Wook, Kim Ji Hoon и Ju Ji Hoon. Знам, задачата става все по-сложна.
Сутринта започна с Bloodywood + Babymetal , после ги пусках на ММ по обяд и следобед пускаха по радиото новия им албум. Днес е Bloodywood ден.

Общи условия

Активация на акаунт