Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 384
  • 410
  •   4
Отговори
# 225
  • Варна
https://bashmaistora.bg/akumulatorna-prahosmukachka-makita-cl108 … zw-prod78602.html

Нямам представа дали тази прахосмукачка е добра. Случайно ми попадна, докато търсех нещо друго. Марката е строителна. Цената е направо смешна, затова реших да я покажа тук. Батерията се купува допълнително, не знам колко струва.

# 226
  • Пловдив
https://bashmaistora.bg/akumulatorna-prahosmukachka-makita-cl108 … zw-prod78602.html

Нямам представа дали тази прахосмукачка е добра. Случайно ми попадна, докато търсех нещо друго. Марката е строителна. Цената е направо смешна, затова реших да я покажа тук. Батерията се купува допълнително, не знам колко струва.
Това са цените на батерията и зарядното устройство.

# 227
Поствам си поста от другата тема.
Здравейте!
Не мога да взема решение за вертикална прахосмукачка и се надявам да ми помогнете.
Бях се насочила категорично към Дайсън, но видях, че Филипс имат за мокро и сухо почистване и този вариант ми допадна повече. Какво мислите? Дали е добра идея да е комбинирана и коя бихте ми препоръчали?
Благодаря ви и усмихната вечер!

# 228
  • София
Имам комбинирана, но на Xiomi, но до сега мокрото не съм го ползвала… Ако ще го ползвате сигурно е добър вариант

# 229
Аз имам Филипс, но по стария модел, не с ролката, а с контейнер за вода и моп.
Писала съм за нея в темата. За мен е ок, доволна съм от всмукателната мощ, миенето е като да минеш с моп, само дето си пуска вода по мопа. Върши работа.

# 230
Имам комбинирана, но на Xiomi, но до сега мокрото не съм го ползвала… Ако ще го ползвате сигурно е добър вариант
Може ли линк за Xiaomi?

И аз се бях засилила за Филипс, но ме разубедиха заради драми с батерията. Иначе на мен миене ми е задължителна точка.

Тествам Dyson тези дни, определено е голяма глезотия Simple Smile Продължавам да смятам, че не си заслужава парите, но база сравнение между него и Jimmy просто няма Simple Smile

# 231
  • някъде по морето
Колкото повече чета, толкова по се обърквам в избора си. Днес тръгнах да купувам Филипс AquaTrio XW9463/11 и консултантката е разубеди, че имало много по-добри надоста по-ниска цена. Значи само толкова ми трябваше пак да започна да ровя в нет-а. И сега драмата ми е, че търся продукткт, който:
- Да смуче добре;
- Да мие;
- Да се самопочиства;
- Да не е много тежък.
Гледах Бош, но тези с моп ми се виждат малко примитивни. Вариант ли са:
Хіаоmі Drеаmе Н12 Duаl Wеt аnd Drу Vасuum Соrdlеѕѕ Vасuum Сlеаnеr
ROWENTA X-CLEAN 10 GZ7035WO

Моля са съвет и мнения, ако някой има опит.
Дали си купихте вече, защото и аз търся такава и ако е възможно да не струва много...

# 232
Колкото повече чета, толкова по се обърквам в избора си. Днес тръгнах да купувам Филипс AquaTrio XW9463/11 и консултантката е разубеди, че имало много по-добри надоста по-ниска цена. Значи само толкова ми трябваше пак да започна да ровя в нет-а. И сега драмата ми е, че търся продукткт, който:
- Да смуче добре;
- Да мие;
- Да се самопочиства;
- Да не е много тежък.
Гледах Бош, но тези с моп ми се виждат малко примитивни. Вариант ли са:
Хіаоmі Drеаmе Н12 Duаl Wеt аnd Drу Vасuum Соrdlеѕѕ Vасuum Сlеаnеr
ROWENTA X-CLEAN 10 GZ7035WO

Моля са съвет и мнения, ако някой има опит.
От април ползвам  Samsung Bespoke,  модел VS20B95973B. Смуче много добре, особено в режим JET, има си моп, самопочиства се, с две батерии и стойка за съхранение на другите четки, която има и гнездо за зареждане на втората батерия. Много съм доволна. Успех!

# 233
Моля, за мнения за модел прахосмукачка: Вертикална Прахосмукачка UFESA U3 DIGITAL 22.20 V
Доволнили сте? Мощен ли е? Заслужавали си да се дават 250 лв.

# 234
Здравейте. Обмислям закупуването на безжична прахосмукачка. За сега съм се спряла на dyson V8 Advance. Разбрах, че е по-стар модел, на аз колко и накрайника и функции да има прахосмукачката винаги си ползвам само една. Та повече накрайници ще са ми излишни и искам базов модел. Прочетох, че има модели на които постоянно трябва да им натискаш копчето за да работят. Тази от тях ли е, защото това би ме отказало? Трябва ми за 100 квадрата апартамент с килими, плочки и ламинат. Домашни любимци нямаме. Погледнах и тази с мокрото почистване, но 1500 лв за прахосмукачка ми се виждат много. Сега съм с робот на irobot. Благодаря за отделеното време.

# 235
  • Варна

Пак попаднах на добра офертичка.

# 236
  • Пловдив
Копчето на Dyson V8 се натиска постоянно при работа.

# 237
Копчето на Dyson V8 се натиска постоянно при работа.
Значи този модел отпада.
A кой dyson препоръчвате? Сега гледам Dyson V12 Slim и Оptimal. Коя е по-добра? Гледам в има клипчета и на някаква Dyson V12 submarine която има и моп,но не я откривам в българските сайтове. Направо се обърках в толкова модели. Не ми се даваше над 1000 лв. За прахосмукачка, но явно с по-евтините трябва да направя някакъв компромис.

# 238
  • Пловдив
Аз ползвам V8 и не мога да дам препоръка за друг модел. На мен натискането на спусъка не ми пречи и не усещам някакво усилие в това. Измислено е така, че се случва като непосредствено действие от захвата.
Отделно от това уреда не такъв, който да замени класическа прахосмукачка за основно почистване.

# 239
Абсолютно не пречи натискането на копчето. Иначе мисля, че имаше някакви приспособления, с които може копчето да стои постоянно натиснато.

Общи условия

Активация на акаунт