Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 410
  • 410
  •   2
Отговори
# 210
Аз съм пас за Jimmy 9. Идва ми доста слаба, например не можа да издърпа въздуха от вакуумиращ плик и трябваше да вадя Керхера... Освен това не успя да си самопочисти полепналите косми по накрайника за под (от кучето на собствениците, ние нямаме), а те бяха доста, тъй че не препоръчвам за хора с линеещи животни Simple Smile Чупещото рамо е удобно, успях да мина над климатиците, касите на вратите и т.н., но си натежава Simple Smile
Бош ми звучи все по-добре предвид батериите, отново си повдигам питането, ако някой има миещ да сподели Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Може ли отзиви за Боша? Pet серията. Ние имаме голямата (стандартна, с кабел, не вертикална), много добре чисти, но е огромна, като танк. И ми е влязла мухата и за вертикална, когато искам набързо да мина. Но сме и с лабрадор, та изобщо вертикална прахосмукачка ще ни свърши ли работа?
Ние сме с нея, 7 серия червената Pro Animal. С корги сме. Много сме доволни. Почистването става бързо. Турбо четката дърпа космите дори от текстила на дивана. Хубавото на бош-а е, че батерията е външна. Като дойде време за нова, просто си купуваш и я щракваш. Няма нужда от сервизиране. Миналия черен петък си я издебнах в Зора от 700 и нещо на 500 и нещо лева.
Аз имам също  Бош Pro Animal, само че 8 серия. Много добре се справя с почистването, нищо че нямаме животинки, все пак с трима мъже в къщи си е почти същото Simple Smile
Батерията и е взаимозаменяема с тази от Бош инструментите, сравнително евтина е и не ме притеснява, че на някакъв етап ще се наложи да я сменя.

# 212
Аз съм пас за Jimmy 9. Идва ми доста слаба
За Jimmy H9 plex става въпрос, нали? Че не съм наясно дали имате разновидности в сериите на цифрата
А аз се бях ориентирала точно към него тия дни да поръчам.
Нямам животни, но сме три жени вкъщи и едно бебе момиче, което също скоро ще започне да генерира космопад😁
Другото, което започна да ме разкандаррисва за Jimmy като цяло е, че колежката ми сподели, че имало някакъв среден филтър, който не се свалял да се почисти и след време като я пуснеш да чистиш мирише на мръсно и влага
Конструктивно всички Джимита били така. Някой друг с тая марка да сподели дали е така при него, моля😇

# 213
Да, същата е. Нямам идея за среден филтър, тази е на около 2г и не мирише. За сравнение - след Кирби трябва да проветрявам половин ден, защото мирише на прах, точно както прахосмукачката на баба ми едно време, но при тази няма такъв филм. Между другото от тази за акари на Джими съм доволна, само вметка, не е вертикална Simple Smile
М се опита да мине колите с Джимито. Ми... ръчната ни от Лидл за 35лв смуче повече и е по-маневрена. Ако имаше накрайници нямаше да търсим друга Joy (което ме накара да разгледам какви има в дойчовския Лидл като вертикални)
Иначе основната част от космите ги обира робота Simple Smile Но с животни е друго.

# 214
  • Бургас
Колкото повече чета, толкова по се обърквам в избора си. Днес тръгнах да купувам Филипс AquaTrio XW9463/11 и консултантката е разубеди, че имало много по-добри надоста по-ниска цена. Значи само толкова ми трябваше пак да започна да ровя в нет-а. И сега драмата ми е, че търся продукткт, който:
- Да смуче добре;
- Да мие;
- Да се самопочиства;
- Да не е много тежък.
Гледах Бош, но тези с моп ми се виждат малко примитивни. Вариант ли са:
Хіаоmі Drеаmе Н12 Duаl Wеt аnd Drу Vасuum Соrdlеѕѕ Vасuum Сlеаnеr
ROWENTA X-CLEAN 10 GZ7035WO

Моля са съвет и мнения, ако някой има опит.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 20:12 от misi77

# 215
Здравейте! Моля някой да ми даде акъл как да си изчистя хубаво прахосмукачката! Имаме килим, който зверски се скубе и ще трябва да го хвърлим, след като видях какво се случва с прахосмукачката! Прикачквам снимки, става въорос за малките колелца. Опитвам с една малка ножичка да ги махна, както почистих на другите места, но ме е страх да не я нараня нещо, а и въобще не се завъртат, за да ги отдрржа.

# 216
  • Варна
На робото чоплих така космясало колелце с обикновена игла за шиене. Пипкава работа. Сигурно има и по-лесен начин.

# 217
Здравейте.
Моля за отзиви, ако сте собственици на Xiaomi G20 Lite EU. Има ли недостатъци, както и какви са предимствата и.
Всъщност търся нещо леко, тихо, за поддържане на малък апартамент без домашни любимци и килими. Също бих искала да филтрира добре праховите частици и лесно да се почиства контейнерчето от боклуците. Ако може да стои подпряна в гардероба в коридора ще е чудесно..

Дали си взехте тази прахосмукачка? Изобщо, ще се радвам още хора да споделят отзиви за нея. Или за тази: https://smartmi.bg/bg-product-details-74.html

Бих искала да си взема нещо леко и удобно, с което ежедневно да обирам оттук-оттам. Ние сме с домашни любимци, само основно чистене не може да им смогне. Килими нямаме. Та предвид, че имаме друга голяма прахосмукачка, а аз не съм супер прецизна, не знам има ли смисъл да търся по-висок клас - какво ще загубя?

# 218
Аз на стария дайсън ги чистих с една малка ножица като ги срязвах и избутвах, не видях друг начин.

Искам да сравня стария с новия дайсън. Стария v10, който ни служи почти 5 години започна много да ме изнервя накрая, батерията си беше добре, но започна да изпуска много често боклуците и да дава грешка, че филтърът не е почистен, а е бил и така спираше да работи. Аз си бях купила от алиекспрес устройство за зелена светлина и вършеше работа.

Новият дайсън е v15 submarine. Работи много по-тихо в сравнение със стария, някак е по-удобен и смукателната способност е по-ефективна. Приставката за мокро почистване е малко тежка, но пък чисти добре, в смисъл, че е удобно да не разнасяш кофи и не оставя пода супер мокър. Зелената светлина е топ, само дето виждаш колко много прах има дори и да чистиш всеки ден.

# 219
Аз след Дайсън не вярвах, че толкова прах има вкъщи. А, всеки ден се чисти. То след робота, ако пусна Дайсъна и пак ще има какво да събере. Според мен зеления лазер засилва прашинката, прави й сянка и така ни изглежда много мръсно.

# 220
Здравейте.
Моля за отзиви, ако сте собственици на Xiaomi G20 Lite EU. Има ли недостатъци, както и какви са предимствата и.
Всъщност търся нещо леко, тихо, за поддържане на малък апартамент без домашни любимци и килими. Също бих искала да филтрира добре праховите частици и лесно да се почиства контейнерчето от боклуците. Ако може да стои подпряна в гардероба в коридора ще е чудесно..

Дали си взехте тази прахосмукачка? Изобщо, ще се радвам още хора да споделят отзиви за нея. Или за тази: https://smartmi.bg/bg-product-details-74.html

Бих искала да си взема нещо леко и удобно, с което ежедневно да обирам оттук-оттам. Ние сме с домашни любимци, само основно чистене не може да им смогне. Килими нямаме. Та предвид, че имаме друга голяма прахосмукачка, а аз не съм супер прецизна, не знам има ли смисъл да търся по-висок клас - какво ще загубя?

Още се мотая, но към края на месеца планирам да я взема и ще пиша отзиви. Има ретро Меркурий сега и уж не е ок да се взима техника дотогава, че ще има проблеми с нея...😊

# 221
Аз имам от неделя дайсъна и прахосмукирам всяка вечер, е все едно не съм чистила предния ден. И наистина контейнерът се пълни…

Но този експеримент съм го правила и с робота, той също пълни контейнера…

# 222
Здравейте, какво ви е мнението за ВЕРТИКАЛНА АКУМУЛАТОРНА ПРАХОСМУКАЧКА PHILIPS XC3132/01
Код: 802988

# 223
За дамата с проблемната четка-  вземете от малките ножички за нокти с остър закривен връх- подпъхвате и режете, нищо няма да стане на колелцето.

# 224
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт