Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 13 429
  • 204
  •   1
Отговори
# 45
Аз взех вертикална на Керхер за майка ми, но когато я изпробвам аз, мога да споделя мнение. Излиза около 500+ лв. Не знам това дали е в бюджета Ви. Не може да се сърдите, че няма отзиви за по-евтини модели. Хората споделят за това, което ползват.
Иначе в Тему има реплики на Дайсън. Някой си беше поръчал май. Идете в тема за Тему и поискайте мнение. Май някъде бяха около 200 лв. Аз техника от такива сайтове не си купувам, но много хора в темата го правят и са доволни. Примерно повечето си взеха робот за прозорци. Та може и да има добри прахосмукачки. После вече за гаранцията - не знам.

# 46
Здравейте!

Записвам се в темата с безкабелна прахосмукачка на Ровента Simple Smile Имам робот и голяма перяща прахосмукачка с воден филтър. Безкабелната взех последно пролетта на 24та, преди нея робота - Май 2020та, голямата прахосмукачка ни е от края на 2016та.

Накратко : живеем в къща, имаме голдън и сме две дето също пускаме косми Smirk Към  ден днешен, не мога и без трите, но ако трябва да махна някоя ще е голямата и ще си купя по-скъпа безкабелна. Без робот няма да остана със сигурност. Предимствата за мен е лекотата, липсата на кабел, бързо зареждане спрямо другите две. Факта, че робота чисти сам и можеш да го пуснеш от всяка точка на света, стига да имаш интернет е най-големият плюс. Но пък минуса са паяжините и трудно достъпните места. Голямата харесва заради приставките, 5 опции за избор на силата на изсмукване и водният филтър. Факт е, обаче че безкабелната и робота обират многооо финния прах, който голямата някакси не успява. Лекотата или това че го пускаш и не висиш там докато чисти, накланят везните към робота и безкабелната. Реших да инвестирам в по-евтин модел за да се убедя в плюсовете. Като му дойде времето, ще инвестирам в по-скъп и хубав модел.

# 47
  • ВАРНА
Сила, помагайте!!!!!! Моля!!!!
 Изчетох темите за безкабелните вертикални прахосмукачки, но не открих скоро някъде да е коментирано или да се препоръчва такава за сухо и мокро почистване. Та преди 3 г. от Черен петък си купих  Philips SpeedPro Aqua 3in1, поотделно съм доволна, но заедно не. Ако първо изчистя само сухо и после реша да изчистя мокро, трябва да изчакам да се зареди отново батерията. Иначе имам голяма кабелна прахосмукачка и парочистачка и съм много доволна от тях, но някак си ми стана досадно да чистя всеки път по два пъти, а живеем в къща на два етажа. Робот не искам, искам безкабелна вертикална прахосмукачка, с която с едно чистене да може да ми е чисто. Нямам животни, но имам мъже, които си се разхождат от време на време с обувките и ми омръзна всеки път да чистя след тях по два пъти, а и за ежедневно почистване на къщата ще ми е от полза.
 Към момента съм се спряла на безкабелна прахосмукачка за сухо и мокро почистване ROWENTA X-CLEAN 10, но съм готова да инвестирам и повече, само и само да върши работа.

# 48
Според мен батерията да издържи чистене на къща със сухо и мокро - трудна работа. То зависи и колко е голяма къщата, но със сигурност е по-голяма от средностатистически апартамент от 80/100 кв. Според мен варианта Ви е резервна батерия. С едната чистите сухо, с другата мокро.

# 49
Аз преди 8 месеца си купих прахосмукачка Dreame H12 Dual от eMag и съм много доволна. Уреда е за сухо и мокро почистване едновременно, самопочиства се и сама си суши ролката. Работи с препарат (а не само с вода, защото за мен почистване само с вода е абсолютно неефективно). Това което много ми хареса е, че мотора се разкача и на него могат да се закачат още 3 вида накрайници които я превръщат в обикновена прахосмукачка за под, диван, тесни места и т.н. Много ми е удобна и каквото и да разсипе детето го минавам веднъж отгоре и изчезва. Апартамента ни е 90кв.м. и след позлване ми остават 70% батерия така, че би трябвало да стигне да изчисти и 2 етажа с едно зареждане. Единственото което за мен е минус е факта, че не мога да наглася интензитета на засмукване и въртене на ролката - води се умен уред който отчита степента на замърсяване и сам преценява колко мощност да вкара.

Изчетох темите за безкабелните вертикални прахосмукачки, но не открих скоро някъде да е коментирано или да се препоръчва такава за сухо и мокро почистване. Та преди 3 г. от Черен петък си купих  Philips SpeedPro Aqua 3in1, поотделно съм доволна, но заедно не. Ако първо изчистя само сухо и после реша да изчистя мокро, трябва да изчакам да се зареди отново батерията. Иначе имам голяма кабелна прахосмукачка и парочистачка и съм много доволна от тях, но някак си ми стана досадно да чистя всеки път по два пъти, а живеем в къща на два етажа. Робот не искам, искам безкабелна вертикална прахосмукачка, с която с едно чистене да може да ми е чисто. Нямам животни, но имам мъже, които си се разхождат от време на време с обувките и ми омръзна всеки път да чистя след тях по два пъти, а и за ежедневно почистване на къщата ще ми е от полза.
 Към момента съм се спряла на безкабелна прахосмукачка за сухо и мокро почистване ROWENTA X-CLEAN 10, но съм готова да инвестирам и повече, само и само да върши работа.

# 50
И тук да цъфна.
С ръка на сърцето мога да кажа, че нашият Dyson V15 e в топ 2 на покупките ни за 2024г, на първо място е къщата.
Преди това имахме Шарк, но не останахме доволни, не почистваше хубаво ъгълчетата, беше неудобна за стълбите.
Дайсъна смуче като змей! Имаме рошави килими, през ден ги минавам с приставката за килими, пълни контейнера, просто не знам как се случва това. А зеленият лъч ме хвърля в истински потрес. С естествен паркет сме и на пръв поглед изглежда чисто...докато не пусна зеления лъч. Аз съм с коса до кръса, но се старая да си обирам космите при ресане, дъщерята е дългокоса, имаме и 4 котки, косми си има, които без лъча не личат.

# 51
Здравейте,
Не знам дали е коментирано или е прекалено глупав въпрос, за да хрумне на друг.
Има ли някаква комбинирана прахосмукачка и с опция за работа и на батерия и с кабел?
Имахме безжичен Bosch и всичко беше хубаво, но паднеше ли батерията и половината апартамент оставаше непочистен до следващото зареждане.
Чудех се дали няма нещо хем когато ти трябва на бързо да е безжично, хем да имаш опцията с кабел, когато си тръгнал на сериозно почистване. Joy

# 52
Вземи си допълнителна батерия и зарядно, а може и без зарядно -   зареждай я на прахосмукачката, така че двете да са ти заредени постоянно. Не ти трябва кабел. Нали именно той се избягва с безкабелната.

# 53
  • София
Нашата ако пусна да я зареждам не таботи обаче…

# 54
  • ВАРНА
Според мен батерията да издържи чистене на къща със сухо и мокро - трудна работа. То зависи и колко е голяма къщата, но със сигурност е по-голяма от средностатистически апартамент от 80/100 кв. Според мен варианта Ви е резервна батерия. С едната чистите сухо, с другата мокро.
За мен не е проблем да изчакам да се зареди и за първият етаж, а на втория етаж са само спалните, там чистя малко по-рядко - мокро. По-важен ми е първият етаж, където прекарваме по-голяма част от времето си, а той е около 100 кв.м.
Аз преди 8 месеца си купих прахосмукачка Dreame H12 Dual от eMag и съм много доволна. Уреда е за сухо и мокро почистване едновременно, самопочиства се и сама си суши ролката. Работи с препарат (а не само с вода, защото за мен почистване само с вода е абсолютно неефективно). Това което много ми хареса е, че мотора се разкача и на него могат да се закачат още 3 вида накрайници които я превръщат в обикновена прахосмукачка за под, диван, тесни места и т.н. Много ми е удобна и каквото и да разсипе детето го минавам веднъж отгоре и изчезва. Апартамента ни е 90кв.м. и след позлване ми остават 70% батерия така, че би трябвало да стигне да изчисти и 2 етажа с едно зареждане. Единственото което за мен е минус е факта, че не мога да наглася интензитета на засмукване и въртене на ролката - води се умен уред който отчита степента на замърсяване и сам преценява колко мощност да вкара.

Изчетох темите за безкабелните вертикални прахосмукачки, но не открих скоро някъде да е коментирано или да се препоръчва такава за сухо и мокро почистване. Та преди 3 г. от Черен петък си купих  Philips SpeedPro Aqua 3in1, поотделно съм доволна, но заедно не. Ако първо изчистя само сухо и после реша да изчистя мокро, трябва да изчакам да се зареди отново батерията. Иначе имам голяма кабелна прахосмукачка и парочистачка и съм много доволна от тях, но някак си ми стана досадно да чистя всеки път по два пъти, а живеем в къща на два етажа. Робот не искам, искам безкабелна вертикална прахосмукачка, с която с едно чистене да може да ми е чисто. Нямам животни, но имам мъже, които си се разхождат от време на време с обувките и ми омръзна всеки път да чистя след тях по два пъти, а и за ежедневно почистване на къщата ще ми е от полза.
И този модел гледах и се колебая между ROWENTA X-CLEAN 10 и Dreame H12 Dual HHV4. Права си, че има повече функции и това е плюс, и май клоня към Dreame H12 Dual HHV4.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 08:31 от GenyGG

# 55
Някой ползва ли Jimmy? Гледах няколко клипа в TikTok, особено комплекта с четката против акари ми се вижда доста добра покупка. Така ли е?

# 56
И тук да цъфна.
С ръка на сърцето мога да кажа, че нашият Dyson V15 e в топ 2 на покупките ни за 2024г, на първо място е къщата.
Преди това имахме Шарк, но не останахме доволни, не почистваше хубаво ъгълчетата, беше неудобна за стълбите.
Дайсъна смуче като змей! Имаме рошави килими, през ден ги минавам с приставката за килими, пълни контейнера, просто не знам как се случва това. А зеленият лъч ме хвърля в истински потрес. С естествен паркет сме и на пръв поглед изглежда чисто...докато не пусна зеления лъч. Аз съм с коса до кръса, но се старая да си обирам космите при ресане, дъщерята е дългокоса, имаме и 4 котки, косми си има, които без лъча не личат.
Благодаря за мнението ви! Искам да ви попитам дали имате мнение за  модел на Dyson V15, който е и за мокро почистване?

# 57
Някой ползва ли Jimmy? Гледах няколко клипа в TikTok, особено комплекта с четката против акари ми се вижда доста добра покупка. Така ли е?

И аз го гледах този Джими. То си е прахосмукачка и има приставка за акари или е само прахосмукачка за акари? Защото като последвах един линк за него, беше описан като прахосмукачка за акари. Иначе звучи супер, амааа… още една прахосмукачка ли 🤣🤣🤣 Имаме 3 + парочистачка (като трябва да се активизирам и да продам кабелната) и ако добавя още една… 🙄 Иначе ми хареса и я пращах на мъжа ми, но той не знаеше какво са акари 🤣

# 58
https://jimmy.bg/product/jimmy-h10-flex/
Ето тази, например. Има И четката за акари.

И аз го гледах този Джими. То си е прахосмукачка и има приставка за акари или е само прахосмукачка за акари? Защото като последвах един линк за него, беше описан като прахосмукачка за акари. Иначе звучи супер, амааа… още една прахосмукачка ли 🤣🤣🤣 Имаме 3 + парочистачка (като трябва да се активизирам и да продам кабелната) и ако добавя още една… 🙄 Иначе ми хареса и я пращах на мъжа ми, но той не знаеше какво са акари 🤣

# 59
Имам вече вертикална прахосмукачка. Не бих взела още една само заради приставката. Но пък, на който му предстои такава покупка, тази е добра опция.

Общи условия

Активация на акаунт