Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 171
  • 410
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, някой дали има опит с вертикалните прахосмукачки на Xiaomi?
Трябва ми бюджетен вариант за едностайно жилище без килими и без животни. Не разбирам много от всмукателна мощност и т.н.
Спряла съм се на този модел https://www.citytel.bg/vertikalna-prahosmukachka-xiaomi-vacuum-cleaner-g20-lite
Според вас дали ще успява да събира дребни неща като трохи прах и подобни? Ако някой може да помогне ще съм благодарна 😊

# 61
И тук да цъфна.
С ръка на сърцето мога да кажа, че нашият Dyson V15 e в топ 2 на покупките ни за 2024г, на първо място е къщата.
Преди това имахме Шарк, но не останахме доволни, не почистваше хубаво ъгълчетата, беше неудобна за стълбите.
Дайсъна смуче като змей! Имаме рошави килими, през ден ги минавам с приставката за килими, пълни контейнера, просто не знам как се случва това. А зеленият лъч ме хвърля в истински потрес. С естествен паркет сме и на пръв поглед изглежда чисто...докато не пусна зеления лъч. Аз съм с коса до кръса, но се старая да си обирам космите при ресане, дъщерята е дългокоса, имаме и 4 котки, косми си има, които без лъча не личат.
Благодаря за мнението ви! Искам да ви попитам дали имате мнение за  модел на Dyson V15, който е и за мокро почистване?
Смятам, че тепърва ще има мнения за мокрото, а също и нови модели. Аз също си интересувам и искам да ъпгрейдна моята V15, която имам от създаването й и обожавам. Преди това бях с по-старите модели, но майка още позлва старата ми V8 със сменена батерия.

# 62
  • София
Здравейте, някой дали има опит с вертикалните прахосмукачки на Xiaomi?
Трябва ми бюджетен вариант за едностайно жилище без килими и без животни. Не разбирам много от всмукателна мощност и т.н.
Спряла съм се на този модел https://www.citytel.bg/vertikalna-prahosmukachka-xiaomi-vacuum-cleaner-g20-lite
Според вас дали ще успява да събира дребни неща като трохи прах и подобни? Ако някой може да помогне ще съм благодарна 😊

Аз имам и съм писала. Според мен са супер. Моята си има и мокро почистване. Ние нямаме килими също. Нашата е G10+.

# 63
Здравейте, някой има ли впечатления за тази https://maxair.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … -mamba-sense-m14/

# 64
И тук да цъфна.
С ръка на сърцето мога да кажа, че нашият Dyson V15 e в топ 2 на покупките ни за 2024г, на първо място е къщата.
Преди това имахме Шарк, но не останахме доволни, не почистваше хубаво ъгълчетата, беше неудобна за стълбите.
Дайсъна смуче като змей! Имаме рошави килими, през ден ги минавам с приставката за килими, пълни контейнера, просто не знам как се случва това. А зеленият лъч ме хвърля в истински потрес. С естествен паркет сме и на пръв поглед изглежда чисто...докато не пусна зеления лъч. Аз съм с коса до кръса, но се старая да си обирам космите при ресане, дъщерята е дългокоса, имаме и 4 котки, косми си има, които без лъча не личат.
Благодаря за мнението ви! Искам да ви попитам дали имате мнение за  модел на Dyson V15, който е и за мокро почистване?
Смятам, че тепърва ще има мнения за мокрото, а също и нови модели. Аз също си интересувам и искам да ъпгрейдна моята V15, която имам от създаването й и обожавам. Преди това бях с по-старите модели, но майка още позлва старата ми V8 със сменена батерия.

Благодаря ви за информацията и понеже и аз преди 2 дена се сдобих с V8 Advanced да ви попитам след колко време използване се наложи смяна на батерията?
Имам проблеми с кръста и всяко почистване ми е голяма мъка, та с Dyson V8 мисля, че ще се родя💕

# 65
  • София
В момента ползвам вертикалната прахосмукачка Rohnson Mamba Sense. Много добре всмуква. От издръжливостта на батерията има какво да се желае, но аз все пак чистя доста голямо пространство. Ако чистите само две стаи, ще ви е достатъчно. Има турбо четка с мек косъм за дървени подове, която е сполучливо направена и ефективна. Приставките за ъгли никога не ги ползвам. А вие? Smile

# 66
  • оттам, откъдето започва България
Търся батерия за вертикална прахосмукачка Philips PowerPro Aqua FC6404/01/F/A.
Моля, ако някой знае откъде мога да взема, да пише.
От сервиза на Philips ми казаха, че нямат и не могат да ми доставят, защото не се предлагат. Worried

# 67
  • София
Търся батерия за вертикална прахосмукачка Philips PowerPro Aqua FC6404/01/F/A.
Моля, ако някой знае откъде мога да взема, да пише.
От сервиза на Philips ми казаха, че нямат и не могат да ми доставят, защото не се предлагат. Worried

Вижте тук: https://www.sunnysoft.bg/m/808-baterii-philips?baterieProTypZari … D=1&query=Philips

# 68
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, писах им вчера и ми отговориха, че нямат. Worried

# 69
От скоро съм с Xiaomi g 10 plus, засега съм доволна но питам ползващите безжична прахосмукачка постоянно ли е включено зарядното устройство, дори когато е изтощена само 20% пак ли я дозареждате ?

# 70
  • София
Аз също съм с Xiaomi. Като се изтощи напълно тогава я слагам на заряд.

# 71
  • Пловдив
Моята държа винаги на станция.

# 72
И моята я държа на станцията, а станцията е все включена.

# 73
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-bosch-serija-6-18v … pow/pd/D3S05CMBM/
Някой има ли този модел на Бош и ако да как се държи? Ще се ползва за ежедневно почистване, но колкото по-рядко ми се налага да разпъвам голямата, толкова по-щастлива ще бъда

# 74
  • Варна
Здравейте,

Изчетох тази тема от скромните 5 странички, както и последните 20 страници от предходната, но не успях да се убедя или разубедя, затова моля, за съвет ползващите модела или технически грамотните пишещи в темата да ударят едно рамо с мнение.

Виждам, че основно се дискутират Дайсън, Бош и Филипс, но все пак има и ползващи Xiaomi. Аз, както и още една дама малко по – назад в темата, искам с една обиколка на къщата да свърша всичко не да правя два кръга, т.е. отпред да смуче, отзад да мие Stuck Out Tongue Winking Eye

Затова съм си харесала този модел:

https://techmart.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D … 0Plus%20BHR6179EU

До колко ще ми върши добра работа за ежедневно почистване, при положение, че нямам килими, само плочки и ламинат, нямам малки деца - вече пораснаха, но имам средно голям космат добитък, който си хвърля косми… Може ли, батерията да се зарежда самостоятелно? Т.е. без останалите части на самата прахосмукачка и да виси някъде по стените, а да си я сложа някъде в стаята да си се зареди и после да си я сложа на прахосмукачката, защото там, където ще се съхранява няма контакт.

Приемам и други предложения на горе-долу същата цена. Като ми е важно влажното почистване /с една обиколка/, да е компактна с цел лесно съхранение и не ми е важно да е безжична, може и с кабел, но май не видях такива.

Благодаря предварително на всички отзовали се!

Общи условия

Активация на акаунт