Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 13 429
  • 204
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ние сме със Xiomi от вече 2 години. Ужасно съм доволна! Пускаме прахосмукачка сигурно по 2-3 пъти на ден и това безкабелно чудо ме улеснява много. С две малки деца съм и постоянно има боклуци и трохи навсякъде. Определено е най-добрата ми покупка до сега. Прахосмукачката мисля, че може и да се ползва за мокро почистване, но до сега не съм я тествала.

# 31
  • София
Бош имат една 4та серия прахосмукачка за сухо и мокро плюс екстрактор, което за мен е перфектния вариант. И не е толкова скъпа..600лв е.

# 32
Ние сме със Xiomi от вече 2 години. Ужасно съм доволна! Пускаме прахосмукачка сигурно по 2-3 пъти на ден и това безкабелно чудо ме улеснява много. С две малки деца съм и постоянно има боклуци и трохи навсякъде. Определено е най-добрата ми покупка до сега. Прахосмукачката мисля, че може и да се ползва за мокро почистване, но до сега не съм я тествала.
I.R., моля те сподели кой е твоят модел.
Петенце, и за мен не е, но имам бюджет, в който трябва да се вместя. Пиша за първи път в подобен раздел и съм много неприятно изненадана от снизходителния тон, но пък една потребителка конкретно съм я чела и в други теми и смятам, че не е нещо ново за мен.

# 33
  • София
Паганне  Xiaomi G9

# 34
Дух, моята първа безкабелна прахосмукачка беше на Ровента- този модел https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … RH6756WO/p/835372
Батерията й на висока мощност издържа около 45 минути. Всмукателната й мощност е добре и успява да изчисти, като имам и килими във всички стаи. Почиства се лесно. Купих я и на по ниска цена, но беше отдавна.
След около две години употреба си купих АЕГ- около 400лв. Доста по мощна е, но батерията на турбо издържа само 15 минути, което е крайно недостатъчно. Няма функция за миене, нито една от двете

# 35
  • София
Имах една Ровента с кабел и беше някакъв ужас... Не смучеше изобщо и след чистене имах чувството, че си е все същата мръсотия. Дано безкабелната е по-добра.

# 36
Аз съм писала преди, може да се върнеш назад да прочетеш - имам такава безжична прахосмукачка на цена до 300 лв (мисля, че беше към 240 или подобна, не съм сигурна вече) и трябва да кажа, че ползвам само малката отделяща се част за нещо дребно, т.е. за локално инцидентно почистване. Останалата част не струва и не я ползвам, държа я, защото няма как да зареждам дребосъка без цялата прахосмукачка, а от него пък съм доволна. Ако не беше ползването и на малката част, бих казала, че все едно съм изляза от магазина и съм пуснала сумата в контейнера - рядко безсмислена покупка се оказа, обикновено нямам такива. Проблемът вероятно е в малката мощност, каквато обикновено имат по-евтините прахосмукачки, поне моята може да се ползва само ако е основно почистено и нещо локално се налага на момента да отстраниш. Сравнявайки с безжична Бош 8-ма серия (и за нея съм писала), която ползвам от около 8 месеца, би подходила към покупка на изплащане, ако съобразявам бюджет, но не и да повторя първата си грешка с такъв тип прахосмукачка. 
Предвид качествата им, не е чудно, че няма много лични отзиви, а се пише главно за Дайсън и Бош - все пак се купува, за да чисти и то с качество близко до това на стандартната, не да се ползва като зарядна станция за отделящата се част, както аз ползвам първата си безжична.
Каквото и да избереш, успех!

# 37
  • София
Дух, аз имам точно Бош до 300лв 😃 Аз съм много доволна, тази ми е втора от същия модел и на бабата сме взели същата да си чисти килима от котките.

Идеална е според цената и възможностите си. Това е прахосмукачка за ежедневно почистване, на мен ми е достатъчно мощна, но нямаме килими, нито животни. Малката прахосмукачка е перфектна за трохи и такива дребни неща или за почистване на колата примерно. Има дълъг накрайник и четка, която не знам за какво е. Сигурно за килими. Има си лед светлина, която много помага да виждаш какво има пред нея.

Едит: сега видях, че са я вдигнали малко, или пък съм я взела на промоция. Не помня.

https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … XXO-GEN2/p/818886

# 38
Ето я на промоция - https://zora.bg/product/bch3p2301-flexxo.
Благодаря за отзива!

# 39
Бош имат една 4та серия прахосмукачка за сухо и мокро плюс екстрактор, което за мен е перфектния вариант. И не е толкова скъпа..600лв е.
Здравейте, може ли линк към модела или нещо по което мога да го намеря?

# 40
Здравейте, оглеждам се за вертикална прахосмукачка и засега съм се спряла на този модел.
https://techmart.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D … Bosch%20BBH3ZOO28
Може ли да ми дадете мнение за него, препоръки и какво да гледам?

# 41
  • София

https://www.bosch-home.bg/bg/mkt-product/vacuum-cleaners/wet-and … leaners/BWD421PRO

bolibon, моделът е същият като този ,който коментирах, че имам, просто цветът е друг.  Прочетете мнението ми. За какво ви трябва?

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:32 от Петенце

# 42

https://www.bosch-home.bg/bg/mkt-product/vacuum-cleaners/wet-and … leaners/BWD421PRO

bolibon, моделът е същият като този ,който коментирах, че имам, просто цветът е друг.  Прочетете мнението ми. За какво ви трябва?

Благодаря, исках да видя какво комбинира, килими не ползвам, за мокро имам парочистачка, а място за съхранение вече никакво. 😄
Дано намерите вашия уред, като препоръка гледайте килограмите, че са доста тежички повечето комбинирани уреди. 🍀

# 43

bolibon, моделът е същият като този ,който коментирах, че имам, просто цветът е друг.  Прочетете мнението ми. За какво ви трябва?

За ежедневно почистване, особенно в кухнята около масата. С 3 малки деца съм и ми писна да мета по няколко пъти на ден. Няма как след всяко хранене да пускам робот, не ми се разпъва и другата. А кухненския ъгъл става красота от трохи. Или като в хола се разпилеят крекери и други подобни да мога да мина с нея без да се налага да събирам всички играчки. В хола има и килим, но е с къс косъм. Ако и най-голямото дете (9г) може да чисти с нея ще е бонус.

# 44
  • София
Да, ще е идеална за това, което ви трябва Simple Smile Вижте другия линк, който споделиха и е на промоция в момента.

Общи условия

Активация на акаунт