Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 13 429
  • 204
  •   1
Отговори
# 15
Нищо не съм правила. В началото май я мих 1-2 пъти или пък мислех да я мия 😉, не помня. Веднъж изпразних един филтър отгоре, на една врътка е. Не знам как се беше напълнил. Даже мислех да го сменя, имам резервен, но мъжа ми го изтръскал в кофата и го сложил пак. Оттогава понякога го изтръсквам, но не е бил пълен. Единствено четките чистя по-редовно, защото се оплитат в косми.

Не знам за сервиз. Моята е от UK купувана, преди 5-6 години, не помня. Със сигурност преди Брекзит. Нямам гаранция, естествено, но и не ми се е налагало да я ползвам.

Много благодаря за отговора, изключително полезно ми беше да си отговоря на тези питанки,  при първа възможност ще я взема, пък другото е въпрос на късмет! 💐

# 16
На мен също ми беше полезно, благодаря! И аз съм от скоро с V8, чудех се кога трябва да се чистят филтрите и евентуални дали трябва да се разглобява.

# 17
На мен също ми беше полезно, благодаря! И аз съм от скоро с V8, чудех се кога трябва да се чистят филтрите и евентуални дали трябва да се разглобява.
Здравейте, може ли информация от кой сайт я купихте?

# 18
Купих я на Черен петък от Технополис, за 580 лв. Емаг предлагаше също, но варианта с повече четки, само, че не успях да се вредя за нея.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 09:25 от ~Анджела~

# 19
  • Пловдив
На моята V8 за 4 години съм чистила филтрите 2-3 пъти. И то не защото съм усетила загуба на мощност.

# 20
Цитат на: T q .....а пък за копчето някой беше споделил че китайчетата продават стопер или нещо подобно за натискане и си стои постоянно натиснато, ще видим кое е по удобно...
[/quote
T q може ли повече инфо за тази джаджа? Или ако някой друг, ако ползва или знае?

# 21
Цитат на: T q .....а пък за копчето някой беше споделил че китайчетата продават стопер или нещо подобно за натискане и си стои постоянно натиснато, ще видим кое е по удобно...
[/quote
T q може ли повече инфо за тази джаджа? Или ако някой друг, ако ползва или знае?

Бях чела за тази джаджа някъде из темите, лично не съм я ползвала, че още нямам прахосмукачка 😊
Мисля че китайчетата я предлагат, аз на търсене това откривам в олх, дано да върши работа 🤔
https://m.olx.bg/d/ad/darzhach-za-buton-dyson-v8-i-drugi-CID632-ID9CiKq.html

# 22
На мен не ми пречи постоянното натискане, защото ме радва как хубаво дърпа. Не ми е фактор и лампичката, може би не съм случила на хубаво осветление, когато съм изпробвала такава. Не мога да избирам между робот и вертикална, и двете са ми незаменими. Не мога да чистя ръчно всеки ден, а се налага, роботът се справя прилично.

Имам една четка, която ползвам само за матраци, дамаски и подобни, там робот няма как да изчисти така.

# 23
На мен не ми пречи постоянното натискане, защото ме радва как хубаво дърпа. Не ми е фактор и лампичката, може би не съм случила на хубаво осветление, когато съм изпробвала такава. Не мога да избирам между робот и вертикална, и двете са ми незаменими. Не мога да чистя ръчно всеки ден, а се налага, роботът се справя прилично.

Имам една четка, която ползвам само за матраци, дамаски и подобни, там робот няма как да изчисти така.
И аз мисля че натискането няма да ме притеснява, но за възрастни хора може и да е проблем, ще видя майка ми дали ще се справи с постоянно държане на копчето,  че нея вече елементарни задачки я натоварват. 🤔
А ако някой от вас ползва подочистачка с тези въртящите се моп-ове, моля да даде мнение, че и тях ги гледам?

# 24
Здравейте, дали може да ми препоръчате модел до около 300 лв?
И аз търся по молба на мама прахосмукачка до 300 лв. Дали тези на Бош са добри? Няма животни вкъщи, паркет и тънък килим ще обира с нея.

# 25
  • Варна
Вършат работа, но доколко са добри… е относително. Тежки са. Тези от 700 лева вършат повече работа и са по-добри.

# 26
Разбира се, че тези от 700 са по-добри, но жената може да отдели толкова. Благодаря за коментара, беше ми от полза.

# 27
А защо държите да е Bosch за до 300лв, като може да вземете някоя друга с относително добро качество за цената си?  Щом цената е водеща селектирайте моделите и ги сравнете, така ще се ориентирате най-добре и ще сведете избора до няколко конкретни модела за които могат да ви дадат полезно мнение. Задайте си въпроса правилно Simple Smile Иначе Didi168 е отговорила много синтезирано и точно 😃

# 28
Не държа да е Бош, просто го споменах като примерна марка. Както и да е, благодаря.

# 29
  • София
Здравейте! Обърках се от толкова много мнения и различни марки вече. Търся уред, по възможност комбиниран, който да може да смуче като прахосмукачка, да моп-ва (ако е с пара, още по-добре), но и нещо много важно- да може да пере меки настилки като диван или велурени кухненски столове, защо не и матраци/килими. И ми е важно как мие плочки. Нашата вода е варовита и всичко си личи в банята.

Вчера имахме демонстрация на Kirby в нас, това чудо прави всичкото това срещу скромните 7 хиляди лева, та по принцип бих инвестирала в нещо подобно, но тепърва ни предстои строене на къщата и на този етап тези пари са ми напълно излишни. Освен това не ни демонстираха миене на черни плочки в банята от варовита вода и уреда ми се стори тежък и не бях впечатлена от функцията му на прахосмукачка, тъй като няколко пъти пропусна топчета косми по килима на баба от котките 😀

Гледах Дайсън - мисля, че не пере? Гледах Керхер - там пък намирам уреди, които правят всичкото това, но като самостоятелни уреди. Или е прахосмукачка за сухо и мокро, или е само парочистачка, или е само уред, който пере.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 05:57 от Петенце

Общи условия

Активация на акаунт