Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 228
  • 410
  •   1
Отговори
# 90
То главно ми трябва да обирам поразиите на детето и някакви трохички, прашинки и косми, че им се дразня и ми е трудно с тоя човек в краката ми или на ръце.

# 91
Здравейте, може ли да ми препоръчате вертикална прахосмукачка до 300 лв? Нужна ми е за малък апартамент, да обира трохи, косми итн, ако може да е 2в1 да става и за кола, ще е супер. Объркан съм от толкова много модели по сайтовете.

# 92
И тук да цъфна.
С ръка на сърцето мога да кажа, че нашият Dyson V15 e в топ 2 на покупките ни за 2024г, на първо място е къщата.
Преди това имахме Шарк, но не останахме доволни, не почистваше хубаво ъгълчетата, беше неудобна за стълбите.
Дайсъна смуче като змей! Имаме рошави килими, през ден ги минавам с приставката за килими, пълни контейнера, просто не знам как се случва това. А зеленият лъч ме хвърля в истински потрес. С естествен паркет сме и на пръв поглед изглежда чисто...докато не пусна зеления лъч. Аз съм с коса до кръса, но се старая да си обирам космите при ресане, дъщерята е дългокоса, имаме и 4 котки, косми си има, които без лъча не личат.
Здравейте, може ли да ми кажете коя е приставката за килими? От около седмица съм с Дайсън V15, който има Fluffy четката с лазер и почистваща четка Torque drive, но и с двете нещо не ми се получава почистването на две малки килимчета пред банята. Иначе сме с твърда настилка и нямам никакви проблеми там. Общо взето оставам мнооого положителен мнение за Dyson, дори прословутото копче, което трябва да се натиска постоянно не е никаквъв проблем. Единствено като минус, че ми е леко тежка.

# 93
Да, за жена е тежичък. За това чисти мъжа ми 🤣🤣🤣

# 94
вкъщи изиползваме филипс има и моп и сме много довлни. много бързо по1иства и спестява време

# 95
# 96
вкъщи изиползваме филипс има и моп и сме много довлни. много бързо по1иства и спестява време
Кой модел е?

# 97
В брошурата на Кауфланд видях една вертикална безкабелна прахосмукачка за 159 лв,, модел mi g20, някой с такава има ли да даде отзив?

# 98
  • Sliven
Здравейте! Някой дали ползва Jimmy PW11 Pro Max, която на черния петък м. Ноември се изкупи за секунди и към момента няма наличност? Та дали някой вече има мнение за нея, защото я чакам края на февруари да заредят и купя. Струва ли си, как се справя мопа? Много ми е важно да има и моп, че два Джак ръсела излизат на двора, и вкъщи. Космите им са мнооого, къси, твърди, набиват се навсякъде и са бели и се виждат Cold Sweat
Няма спасение от тях, на се надявам малко да се подобри положението. С ламинат сме (няма и как да си помислим за килими) и ще се мие редовно.
Другият ми въпрос е има ли бюджетна безкабелна прахосмукачка, която да е с технология против заплитане на косми за едни три студентки с дълги коси. Кошмар е са се почиства това, което се заплита по четката?
Благодаря

# 99
Здравейте, може ли да ми препоръчате вертикална прахосмукачка до 300 лв? Нужна ми е за малък апартамент, да обира трохи, косми итн, ако може да е 2в1 да става и за кола, ще е супер. Объркан съм от толкова много модели по сайтовете.
Миналата седмица купих на жена ми от Лидъл 160 лв не знам колко върши работа ама тя си я харесва.

# 100
  • до най-прекрасния мъж
Миналата седмица купих на жена ми от Лидъл 160 лв не знам колко върши работа ама тя си я харесва.
Из ФБ групите писаха, че за килими не става. Ламинат и плочки чистела добре. И аз се ослушвам за нещо бюджетно. Но вече се насочих към вертикална на ток. Сега действам с една преправена от ръчна с дълга тръба и мога да кажа, че вади невероятен прах дори след Зелмера. Та реших, че кабелът не ми пречи. Тази ръчната, която ползвам сега, е на ток. Ще се окаже права консултантката в магазина, че безжичната няма как да дърпа като жичната.

# 101
Нищо подобно, моята безжична не оставя и прашинка след себе си и последващо забърсване със Суифър, докато след кабелната има повече прахоляци.
Много зависи от качеството.

# 102
Зависи си от уреда. Моята безжична буквално облизва пода. Много по-добра е от робота. За кабелна пък няма да говоря - слаба ракия.

# 103
Здравейте, в търсене съм на вертикална прахосмукачка. Максимума за прахосмукачка ми е до около 800 лв. Изчетох темата, но това което ме интересува е всички Дайсъни ли имат четка с лед осветление? Този на снимката има ли?
Гледам и една на Ровента, може ли мнение коя е за предпочитане?
Друго, което не мога да се ориентирам: къде мога да видя мощността? На Дайсън я пише, но на другите марки не я виждам.

# 104
  • Пловдив
Дайсъна от снимката няма осветление.

Общи условия

Активация на акаунт