Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 292
  • 410
  •   2
Отговори
# 105
Изберете Дайсън. Аз имам V12 и съм доволна. Като резервен вариант Бош.

# 106
Привет! Изчетох доста мнения. Аз съм вече на възраст и предпочитам по-лек, но също качествен модел, по възможност с осветление.  😊 Жилището ми не  предполага опция за докинг станция, та ако батерията се зарежда отделно,  ще е екстра.
Някой с мнение за този модел ?
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … HF122GPT/p/811341

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:03 от amabile

# 107
  • оттам, откъдето започва България
Пак да напомня.

Когато купувате безжична вертикална прахосмукачка, непременно проверете дали съответната марка, която купувате, има в продажба батерия.

Мисля че по-напред бях писала. С Филипс съм от 2020 г. и сега не мога да я ползвам, тъй като Филипс вече не предлагат батерия за моя модел. Към момента водя кореспонденция с един сайт, в който ми обещаха батерия (тъй като се оказа, че доста трудно се намира) и чакам евентуално към края на м. март да заредят.

# 108
Здравейте,от около три години имам прахосмукачка dyson v 8,която ползвам много рядко,и в този диапазон е работила не повече от 10 пъти.Днес реших да я впрегна да почистим малко паяжини по тавана,между впрочем ,това бе единия фактор,поради който я взех,но за моя изненада,батерията проявява признаци,че е сдала багажа,вероятно защото не съм я зареждала междувременно,дори без да я ползвам.Като я включа в зарядното,премигва два-три пъти червена светлина и оттам насетне-нищо.Наясно съм,че вероятно ще купувам нова батерия,но преди да я поръчам,има ли някой отзиви за добра батерия на поносима цена,откъде си ги поръчвате или пък,ще е много хубаво,ако има някаква хак да и вдъхна живот на тази батерийка,предварително благодаря ,ако някой реши да сподели опит.

# 109
  • Пазарджик
Здравейте, къде има сервиз за вертикални прахосмукачки Roborock?

# 110
Papermint, задаваш модела на прахосмукачката ти в Гугъл и почваш да търсиш. Аз първо звънях на Филипс, но като ме отсвириха така намерих поне някой, който да ми обърне внимание. Батериите са около 100-150 лв., но зависи от модела и марката.

# 111
Здравейте! Прегледах темата и последните 10 страници от предишната, но не успявам още да направя крачка към моята първа вертикална прахосмукачка.
Набелязала съм три модела на Jimmy: JV85 , H9 и H10 flex.
Ще съм много благодарна, ако някой сподели опит с някой от моделите. Simple Smile

# 112
Здравейте,от около три години имам прахосмукачка dyson v 8,която ползвам много рядко,и в този диапазон е работила не повече от 10 пъти.Днес реших да я впрегна да почистим малко паяжини по тавана,между впрочем ,това бе единия фактор,поради който я взех,но за моя изненада,батерията проявява признаци,че е сдала багажа,вероятно защото не съм я зареждала междувременно,дори без да я ползвам.Като я включа в зарядното,премигва два-три пъти червена светлина и оттам насетне-нищо.Наясно съм,че вероятно ще купувам нова батерия,но преди да я поръчам,има ли някой отзиви за добра батерия на поносима цена,откъде си ги поръчвате или пък,ще е много хубаво,ако има някаква хак да и вдъхна живот на тази батерийка,предварително благодаря ,ако някой реши да сподели опит.
Преди много години сменях точно на v8, занесох я в сервиза им, макар вече да не беше в гаранция, оставих да я погледнат, но казаха - нова. Направете и Вие така, занесете я първо, но заедно със зарядното! Може пък да я оправят и да не се налага нова, а и малко е използвана. Аз бях в сервиза в Борово, но са посочени и другите адреси. Дали там са я правили или само посредничат, не помня. Не помня и колко струваше нова.

# 113
И аз съм набелязала Jimmy. Гледах няколко видеа в ТикТок с представянето на прахосмукачките им. В комплекта има и приставка против акари, което за мен е доста ценно.
Здравейте! Прегледах темата и последните 10 страници от предишната, но не успявам още да направя крачка към моята първа вертикална прахосмукачка.
Набелязала съм три модела на Jimmy: JV85 , H9 и H10 flex.
Ще съм много благодарна, ако някой сподели опит с някой от моделите. Simple Smile

# 114
Днес нашият кабелен Karcher майче сдаде багажа, след като детето тръгна да чисти една локва вода с него.
Та започнах да се осушвам за нова, вече безкабелна прахосмукачка.
Иска да ми се да е не повече от 800лв, като се загледах в този Филипс:

Дали може някакъв отзив за него?

Чакаме и 2ро детенце, та ми трябва нещо, което да издържи на ежедневна употреба.
Заглеждам се и в Dyson, но цените на този етап са над бюджета ни. Приемам разбира се и други предложения.

# 115
Прахосмукачките на Филипс са хубави, но отново предупреждавам за батериите.
Моята е купувана през 2020 г. Тази година батерията се скапа и се оказа, че Филипс не предлагат батерии за моята прахосмукачка. За съжаление все още търся и се надявам да намеря някъде, ако ли не, прахосмукачката остава здрава, но без батерия.
Моята е тази, все още я продават, но не поддържат батерии за нея:   https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-i-mop-phili … BBM/   

# 116
Родителите ми имат подобна на показаната Philips и се оказа слаба. Четката е турбо, но завива космите в единия край при оста и започва да се мъчи без време, като променя звука. Следва да се изключи и почисти. Купиха си кабелна.

# 117
  • Пловдив
Привет момичета, четох доста от мненията назад и ходих до магазин да разглеждам обсъжданите модели за съжаление в магазина не ми показаха как работят примерно Бош и Дайсъна, защото батерията била консуматив и как ще се продаде с използван такъв😒купих си Samsung 90 jet от интернет по мое проучване на видеа в ютуб и за сега се представя много добре, плюс идва с две батерии и едната стои на докинг станция във вид на стойка, която не е нужно да завиваш на стена. Хубав и усмихнат ден🍀

# 118
Благодаря за отзивите за Филипса.
Аз просто исках да е нещо по-бюджетно, но снощи мъжът ми ме изненада с изказването, че негови колеги били много доволни от Дайсъните за по 1200лв и дали да не сме взели и ние такава. Open Mouth
Ще ни трябва за поддържане на къща около 180кв.м, като разбира се ще използваме и робот/и.
Та в тази връзка, гледам Дайсън, но още се ориентирам трудно.
Хвърлила съм око на V8 2023, но малко се бъркам, защото виждам че има V11, 12, 15.
То е ясно, че най-новата сигурно ще е най-хубава  но за бюджет към 1000 - 1200лв вие коя бихте препоръчали от серията?

# 119
Аз съм с Dyson V12 Absolute Detect.
Доволна съм. На V11 копчето трябва да се държи постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт