Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 339
  • 410
  •   2
Отговори
# 150
При моя Philips си е контейнер с парцал, слагаш вода и минаваш пода все едно си го минаваш с парцала за под, само че бонуса е че и засмуква, ако има останало някое боклуче.

# 151
Замислям се да си взема бош 8 серия. Тя как е с филтрирането?
По принцип коя марка, модел е с най-добра филтрация?

# 152
Какво се има предвид под филтриране?
Въздухът, който излиза от нея е по- чист от този, който дишате. Това за 8- ма серия.

# 153
Да, за въздуха, който излиза от нея питам..

# 154
Моята е BOSCH BCS812KA2
Вече не се предлага, но има достатъчно други.
https://www.bosch-home.bg/bg/mkt-product/BCS812KA2

# 155
Здравейте, можели мнение за вертикална прахосмокачка bosh flexo gen 2, 4 серия или да ми препоръчате някеа по бюджетна но мощна. Благодаря

# 156
  • Велико Търново
У нас има тази
https://www.bosch-home.bg/specials/unlimited-7-pro-hygienic-aqua
Момичетата ми са много доволни от нея, аз не съм чистила досега с нея, но те казват, че чисти супер.Те не харесват робота и им купих тази уж за по-лесно и бързо.Аз оставам вярна на робота.

# 157
Здравейте!
Моят въпрос е - коя безжична прахосмукачка е най - лека, по възможност под 2 кг, това ми е основно изискване. Ще минавам с нея всеки ден паднали трохи или някой котешки косъм. Принципно мъжа ми и сина ми чистят, но да минават с прахосмукачка всеки ден е абсурд, а винаги има нещо за обиране. Не мога да се навеждам, да клякам, да вдигам нещо нещо, което ми тежи, а искам да поддържам всеки ден. Жилището е 70 кв.м

# 158
Аз взех една за 70 лв, а как смуче, направо засмуква килима хахах Simple Smile Находка от всякъде.. За сметка на това е с кабел, но мен не ме притеснява, сменям по 1 контакт само

# 159
Темата е за безкабелни прахосмукачки по принцип.

# 160
Аз взех една за 70 лв, а как смуче, направо засмуква килима хахах Simple Smile Находка от всякъде.. За сметка на това е с кабел, но мен не ме притеснява, сменям по 1 контакт само
Каква марка и модел е? И откъде сте я купили?

# 161
Здравейте!
Моят въпрос е - коя безжична прахосмукачка е най - лека, по възможност под 2 кг, това ми е основно изискване. Ще минавам с нея всеки ден паднали трохи или някой котешки косъм. Принципно мъжа ми и сина ми чистят, но да минават с прахосмукачка всеки ден е абсурд, а винаги има нещо за обиране. Не мога да се навеждам, да клякам, да вдигам нещо нещо, което ми тежи, а искам да поддържам всеки ден. Жилището е 70 кв.м
Какъв ви е бюджета? Аз наскоро си купих на Самсунг. И аз търсех лека, тъй като ме оперираха наскоро и не мога да вдигам тежко и да се навеждам.

# 162
Каква марка и модел е? И откъде сте я купили?

https://www.sansi.bg/product/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%8 … 1%80%D0%B5%D0%BD/
Тази е, аз бях доста учудена колко е силна. Удобна ми е много, препоръчвам я с 2 ръце, особено имайки предвид цената..

# 163
Не сравнявайте кабелна с безкабелна.
Ние имахме безкабелна Bosch (не помня конкретния модел) и не можеше да се сравни с кабелната ни вертикална на Karcher, която беше по-нисък ценови клас.

# 164
  • пустинята Гоби
Не е само това. Поне на мен идеята ми да си купя без кабелна прахосмукачка е да не ми се мотат кабелаци и да чистя по често. И един контакт ми е много.

Тъй като не можах да се ориентирам какво да купя, реших да заложа на евтиното и взех уред от Тему за проба. Като дойде, ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт