Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 40 698
  • 528
  •   2
Отговори
# 525
Работят си отделно. Не знам как е с всички модели, но при нашата почистването за мокро е с отделна приставка. Минавам си сухи, колкото пъти на ден искам. Мокро, ако искам няма и да я ползвам. Може да се мине само с мокро, но според мен е добре преди това да се почисти сухо. Т.е. едновременно двете функции не работят. То няма как като са нужни различни приставки.

# 526
Струва ми се, че някои прахосмукачки имат опция и за отделно сухо и мокро почистване, както и комбинирано (подходящо за твърди настилки, без килими). Визирам един модел на Филипс, който бях гледала преди година-две в Техномикс, но не купих, че ми беше много тежка. Би било безумно почистването да е възможно само комбинирано, което не е подходящо за килими. Трябва да се гледа за конкретния модел с какви режими работи.

# 527
  • Варна
Работят си отделно. Не знам как е с всички модели, но при нашата почистването за мокро е с отделна приставка. Минавам си сухи, колкото пъти на ден искам. Мокро, ако искам няма и да я ползвам. Може да се мине само с мокро, но според мен е добре преди това да се почисти сухо. Т.е. едновременно двете функции не работят. То няма как като са нужни различни приставки.
Разбирам. Благодаря! И аз  попаднах на някои машинки с 2 отделни приставки - за сухо и за мокро чистене.
Но доколкото виждам, повечето варианти не са с отделни приставки и затова - моят въпрос.
А, между другото,  каква е Вашата машина?

# 528
Дайсън v15, но би трябвало всяка една прахосмукачка да може да работи само на сухо дори да е с една приставка. То това й е основното предназначение. Мопа е като екстра.

Общи условия

Активация на акаунт