Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 384
  • 410
  •   4
Отговори
# 240
Аз ползвам V8 и не мога да дам препоръка за друг модел. На мен натискането на спусъка не ми пречи и не усещам някакво усилие в това. Измислено е така, че се случва като непосредствено действие от захвата.
Отделно от това уреда не такъв, който да замени класическа прахосмукачка за основно почистване.
А защо не може да замени основното почистване? Нали е достатъчно мощна?  Сега загледах и V12 slim, която я дават по-мощна.

# 241
  • Пловдив
Мощна е.
Но на максимална мощност работи 10 минути.

# 242
Здравейте, аз купих за подарък на майка ми ето тази https://www.jarcomputers.com/xiaomi-vacuum-cleaner-g20-lite-bhr8 … omibhr8195eu.html
Според мен за ежедневно почистване е чудесна Simple Smile

# 243
  • Deutschland/HE
Ние имаме Dyson V10, доволна съм как работи. На максимална скорост издържа около 20минути, но ние имаме и робот. Приятелите ни имат V15 и не могат да се нахвалят, спряха да ползват робот и само с нея чистят. Преди това са имали 8ца паралелно с робот, но след повече от 10 години батерията не издържа дълго.

# 244
Здравейте, търся препоръка за прахосмукачка, която да издържа повече от 30 минути на максимална мощност. Има ли такова чудо Simple Smile

# 245
  • Варна
Безкабелна май не. 🙄

# 246
Здравейте, аз купих за подарък на майка ми ето тази https://www.jarcomputers.com/xiaomi-vacuum-cleaner-g20-lite-bhr8 … omibhr8195eu.html
Според мен за ежедневно почистване е чудесна Simple Smile
Аз искам да ми е основна прахосмукачка. Тази е доста евтина. Дали ще върши добре работата. Аз за 20 минути минавам целия апартамент, така че ако издържа толкова батерията ще е добре. Тотално се обърках вече. Сега загледах v12 slim на Dyson. Май по-добра я дават и не трябва да и се натиска постоянно копчето.

# 247
Здравейте, преди години имах една вертикална прахосмукачка май беше ровента от Кауфланд за около 250лв - много слаба. Само гонех трохите от земята и като я изключа всичкото боклук по тръбата изпадаше на пода. Продадох я и си взех обикновена с кабел. Сега пък тази с кабела се счупи и много ми се иска пак да пробвам вертикална, защото би ми били много удобно за ежедневието, но съм много скептична. Бюджета ми е 500лв. Видях на Jimmy доста хвалени модели спрях се на H9 Pro и цената от някакъв европейски склад излиза 470лв. От две седмици го мисля и все още не мога да се убедя, че ще е ок. 2 седмици чистя само с метличка и вече е време да взема решение 😆 Мъжът ми е против и се опитвам да го убедя, но пък ако втори път взема вертикална, която за нищо не става.. ще е тъпо хаха. Нямаме дом. Любимци, но сме с две малки деца. Имаме 2 килима като единия е с по-дълга нишка и се забиват боклуци в него. Отделно често чувам, че не е за основно почистване, тогава какъв е смисъла и хората да дават по над 1000лв за дайсън като и за него чета, че не става за основно. Объркана съм, голям зор се оказа избора на една прахосмукачка.

# 248
  • Пловдив
Интересно ми е какво решение имат различните марки за зареждане, в смисъл дали със станция/ поставка или просто се подпират.
Дайсъна, който ползвам е с много удобна станция на стената, но съм в процес на избор за жилище с малка площ и преценям безжичната като оптимален вариант.
Но ми се иска някакво решение за съхранение и зареждане.

# 249
Здравейте, преди години имах една вертикална прахосмукачка май беше ровента от Кауфланд за около 250лв - много слаба. Само гонех трохите от земята и като я изключа всичкото боклук по тръбата изпадаше на пода. Продадох я и си взех обикновена с кабел. Сега пък тази с кабела се счупи и много ми се иска пак да пробвам вертикална, защото би ми били много удобно за ежедневието, но съм много скептична. Бюджета ми е 500лв. Видях на Jimmy доста хвалени модели спрях се на H9 Pro и цената от някакъв европейски склад излиза 470лв. От две седмици го мисля и все още не мога да се убедя, че ще е ок. 2 седмици чистя само с метличка и вече е време да взема решение 😆 Мъжът ми е против и се опитвам да го убедя, но пък ако втори път взема вертикална, която за нищо не става.. ще е тъпо хаха. Нямаме дом. Любимци, но сме с две малки деца. Имаме 2 килима като единия е с по-дълга нишка и се забиват боклуци в него. Отделно често чувам, че не е за основно почистване, тогава какъв е смисъла и хората да дават по над 1000лв за дайсън като и за него чета, че не става за основно. Объркана съм, голям зор се оказа избора на една прахосмукачка.

Безжичната си е супер. Просто сте случили на кофти модел. Според мен Дайсън, а и други безкабелни стават за основно почистване за нормален тристаен апартамент. Ако включим и морко да изкара с едно зареждане, мисля че няма да стане. Ние имаме и робот, който пускам като излизам. С Дайсън после минавам ъгли и места, които не е изчистил робота. Така после имам батерия да мина и с мокро. За мен двата вида прахосмукачки (робот и безкабелна) са незаменими една с друга. Робота ти поддържа някаква ежедневна чистота без да се мориш, а безкабелната е за седмично по-прецизно почистване + мокро. И не ми се мяркат кофи и гнусни мопове в банята. Това за мен е най-добрия вариант на прахосмукачки, комбинация от двете, но смятам, че може да се изкара и с една безкабелна.

# 250
И вкъщи така - робота си се движи принципно, за моментно и по-прецизно - на ръка. Вечер след готвене и след движение вътре-вън ми беше супер удобно да пусна за 5мин и да ми е чисто за закуска Simple Smile 
Тествах Jimmy H9 2 седмици, станцията е много удобна за всички приставки, може да се ползва и на кабел. Но ми върши работа само на турбо, а там батерията пада за 10тина мин Simple Smile Не беше нова, де. На кабел сигурно ще е по-добре. Има си приставка за тупане. Не е като отделна прахосмукачка за акари, но върши работа за поддръжка.
Дайсъна, който пробвах беше без стойка (не съм питала дали има), но успях да го "закача" на едно кресло. Обаче е голяма досада, ако трябва докато чистиш да го оставиш за секунда да преместиш нещо - пада.

# 251
Аз ползвам V8 и не мога да дам препоръка за друг модел. На мен натискането на спусъка не ми пречи и не усещам някакво усилие в това. Измислено е така, че се случва като непосредствено действие от захвата.
Отделно от това уреда не такъв, който да замени класическа прахосмукачка за основно почистване.
По- разбираемо и точно не би могло да се обясни!  Това, че е с копче, действително не е никакъв проблем или пък аргумент да се откажем от покупката на модела!

# 252
Модела, който тествахме не беше със спусък, а се натискаше копче отзад. Самото тяло прилича на nerff gun Joy Съпругът ми коментира как така са пропуснали възможност да сложат копчето като спусък Joy Действително не би било проблем, така и така трябва да се държи. Ако някой има проблем с китката, артрит и т.н. ще му е тежка така или иначе.

# 253
Здравейте, бихте ли ми препоръчали прахосмукачка ,която ще се ползва от възрастна жена за почистване на стаята с килим след храна вместо с метла...не ни трябва за основно почистване....ползвали ли сте метлата на керхер kb 5 .Благодаря и хубава вечер

# 254
След изчетени 2 теми от по над 50 стр. стигнах до извода че ще се взима Бош...Една от двете ще да е
https://techmart.bg/prahosmukachka-bosch-bbs711anm
https://techmart.bg/prahosmukachka-bosch-bcs711ext

освен в броя аксесоари не виждам разлика в моделите , но и не им разбирам много много...и друго,на което ми направи впечетление от писанките е , че тази от 699 е била на промоции около 500 лв. Някой след употреба - дали всичките приставки влизат в експлоатация или стоят в шкафа?

Общи условия

Активация на акаунт