Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 279
  • 410
  •   5
Отговори
# 270
  • Горна Оряховица
Аз за толкова квадрати бих се насочила към модел със сменяема батерия, например Бош, купуваш си 2 батерии, бързо зарядно, бонус мъжа ти може да ползва батериите за винтоверт или някоя друга джаджа.
Иначе не знам някой модел на който би му стигнала батерията за такава квадратура, а честно казано си е досадно да свърши батерията, да спреш с чистенето и да чакаш да се зареди 5 часа ...той деня свършил.
Самсунг също имаха модел с две батерии.
Кой модел на БОШ? Колко издържат пък тези батерии? Чвтох нещо 40-60 минути. Аз за 30 мин макс минавам навсякъде, хич не се бавя 🤣

# 271
Здравейте момичета, Имам нужда от помощ.
Спряла съм се на 2 модела Bosch.
Не ми е нужна за основно почистване, а за бързо и лесно ежедневно. Имам един килим който не е голям, та няма да е дълго чистенето върху него. По-скоро ми е нужно да има handheld за да е удобна за мека мебел по която има котешки косми, и да мога понякога да я вдигам да чистя паяжина без да спира работа защото обръщам мотора.
Какво ще кажете за тези два модела :

# 272
  • Пловдив
Аз имам вторият вариант, но предната 8 серия. Нямаме домашен любимец, но предпочетох такава. Много съм доволна, да чукна на дърво Relaxed Въртя си я навсякъде и паяжини обира и килими чисти идеално.

# 273
И аз съм в издирване на прахосмукачка, нямам килими, искам да има моп, какво бихте препоръчали?

# 274
  • София
Влизам да си похваля Ровентата ROWENTA X-FORCE FLEX 15.60 .

Ползвам я от края на лятото и не съм вадила голямата.
Предната ми беше 6,60, с новата направо скочих в бъдещето, хех.
Най-огромната им за мен екстра е стойката, на която зареждаш прахосмучката след всяко ползване, а така е направена самата стойка, че си слагаш всичките й джаджи на нея и всичко ти е под ръка. Аз я взех за над 800 и не съжалявам и за секунда.
Миещата функция я ползвам, кърпите на прахосмукачката чистят перфектно, вкючително и едни стари "мизерии" от ремонтни дейности, които не излизаха ни с търкане, ни с накисване.

# 275
На мен на Ровентата като че ли ми е запушена дюзата за водата....много бързо изсъхва мопа 😒

# 276
Аз съм намислила да взема моп/прахосмукачка, но да има и пара. Все ище проучвам коя марка, но задължително искам пара.
Има ли някой да ползва и от коя сте доволни.

Малко уточнение, не търся парочистачка а моп с пара. Има с два контейнера за чиста и мръсна вода, и накрая си перат и изсушават мопа.

# 277
Здравейте, търся си вертикална прахосмукачка за ежедневно добро почистване. В апартамент живеем, без животни. Имам основна хубава прахосмукачка, но я използвам в почивните дни, защото е с воден филтър и ме натоварва почистването после.
Приятели ми препоръчаха този модел на Бош : https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-bosch-li-ion-bater … 20t/pd/D1TNG6BBM/ и този на Levoit: https://www.pazaruvaj.com/p/levoit-vortexiq-40-flex-pP852619158/#overviews/
Ще се радвам на съвети и мнения.

# 278
Аз съм намислила да взема моп/прахосмукачка, но да има и пара. Все ище проучвам коя марка, но задължително искам пара.

Малко уточнение, не търся парочистачка а моп с пара. Има с два контейнера за чиста и мръсна вода, и накрая си перат и изсушават мопа.
Не съм ползвала, но съм гледала клипчета на Tineco и ми изглеждат надеждна марка, имат и безжичен модел с пара и моп.

# 279

Най-огромната им за мен екстра е стойката, на която зареждаш прахосмучката след всяко ползване, а така е направена самата стойка, че си слагаш всичките й джаджи на нея и всичко ти е под ръка. Аз я взех за над 800 и не съжалявам и за секунда.
Миещата функция я ползвам, кърпите на прахосмукачката чистят перфектно, вкючително и едни стари "мизерии" от ремонтни дейности, които не излизаха ни с търкане, ни с накисване.

Почиства ли се сама след ползване и суши ли си мопа?

# 280
  • София

Почиства ли се сама след ползване и суши ли си мопа?

Коя вертикална прахосмукачка се почиства сама, не съм попадала на такива модели?
Изсипва се контейнера.
Реално моп не е точното определение. На aqua приставката се слага кърпа, в комплекта са 2 бр, доста специфични на пипане и не мога да определя материята, приличат на микрофибърни, но са по-трърди.
В приставката си слагаш малко вода, малко препарат по твое желание, след това переш кърпите и готово.
Могат да се перат и в пералня на 60 С.

# 281
Точно щях да питам може ли в контейнера да се слага и препарат. Аз ползвам този модел от половин година и се чудя как съм живяла досега без такава прахосмукачка 🙂.
Веднага подарих едно Миеле с  кабел. Тази напълно ме задоволи. ❤️🥳

# 282
Скрит текст:

Не съм ползвала, но съм гледала клипчета на Tineco и ми изглеждат надеждна марка, имат и безжичен модел с пара и моп.

Точно Tineco гледам, Roborock също имат такива модели. Клоня към Tineco тъй като имат модел с кабел и пара, имам контакти на удобно и няма да е проблем това. Според ревютата моделите, които се зареждат, парата много бързо събаря батерията и трябва често зареждане, а и скоро се налага смяна/закупуване на нова.
Явно няма достатъчно мнения при нас, иначе са доста разпространени. Ще трябва аз да съм опитното зайче 😄

# 283
Здравейте насочил съм се към този модел, някой ползва ли я да даде отзиви

https://www.tehnomix.bg/bezzhichna-prahosmukachka-samsung-bespok … ean-station-byalo

# 284
И аз моля за отзиви за JIMMY H9 Flex, в случай че някой я ползва. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт