Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 187
  • 410
  •   1
Отговори
# 345
Колкото повече чета, по- объркана се чувствам. Значи по потребителски отзиви Филипс са по- мощни от Ровента, филипс се самопочиства, но май със студена вода и не се суши. Джимито 11 про макс се самопочиства на 70 градуса и се суши, още едни, Тинеко или нещо подобно са пак така, но тяхните дръжки не са чупещи за труднодостъпни места

# 346
  • Пловдив
Писах и в темата за Черен петък, но там в момента никой не чете въпросите, всичко живо поръчва Simple Smile

Някой има ли наблюдения за тази вертикална прахосмукачка?
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Mnogofun … hISTVANE/p/835661

Спомням си, че миналата година се коментираше, но не помня каква беше цената й тогава. След миналогодишния ЧП я вдигнаха на 700-800лв, но сега виждам, че 535лв без да е отбелязано, че е ЧП.

# 347
Колкото повече чета, по- объркана се чувствам. Значи по потребителски отзиви Филипс са по- мощни от Ровента, филипс се самопочиства, но май със студена вода и не се суши. Джимито 11 про макс се самопочиства на 70 градуса и се суши, още едни, Тинеко или нещо подобно са пак така, но тяхните дръжки не са чупещи за труднодостъпни места

Прахосмукачката я взе мъжа ми, обаче за всякаква друга техника, която ме интересува, колкото чета, по-зле става 😂 И колкото различни уреда, толкова и различни мнения. Просто докато не вземеш нещо сама да пробваш, няма да стане. Иска ти се да вземеш най-доброто, но най-доброто за всеки е различно и е според неговите нужди и лични предпочитания. На което се спреш, гледай да дадеш най-ниската възможна цена. След 2/3 години ще излезнат сигурно нови модели. Продаваш старото и взимаш по-хубаво. Аз поне така правя с техниката. Гледам да взема най-добрата цена и после като продавам да не съм на голяма загуба. Не може всички мнения да са положителни за един продукт.

# 348
  • Melmak
В крайна сметка взех Ровента. Видях, че има и за тях добри мнения. Мм леко припадна като чу 400 лв за прахосмукачка, ако види дайсън ще викам линейка. Но той е като котка - мрази прахосмукачки.

# 349
Здравейте,
имам три нови филтъра за модела Dyson V15 и филтър с резервен контейнер за V11. Ако някой има такъв модел, моля да ми пише на лично, подарявам ги.

Вече са резервирани.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:20 от ivaila19

# 350
  • София
Аз съм с Ровента 15.6.
Чисти отлично! С 2 котки и 3 морски свинчета съм.
Всеки ден се чисти. Откакто я имам, не съм ползвала голямата. Отлично обира фин прах. Има стойка, на която зареждаш прахосмукачката и си редиш всичките приставки. На автоматичната позиция сама си разпознава настилките и сменя силата на вакуума.

Как ви е като килограми? Попаднах на мнения, че е една идея по-тежка от другите и се усеща при по-продължително чистене…

Тежичка е и се усеща, когато се ползва с приставките за почистване на мебели или само с тръбата, за да почистиш под мебелите. Но е с голям мотор, доста е мощна, съответно оказва влияние.
Когато е с четката за под, не е проблем.
Аз съм с уврежадния на ръцете и най-големият ми проблем е тежестта, но в случая съм доволна.

# 351
Здравейте,
имам три нови филтъра за модела Dyson V15 и филтър с резервен контейнер за V11. Ако някой има такъв модел, моля да ми пише на лично, подарявам ги.

Оригинални ли са филтрите или са реплика?

# 352
Здравейте, и аз съм с Rowenta x-force flex15.60.
Преди малко повече от месец попаднах на инфо в сайта им, че за модели X-FORCE FLEX 14.60 и 15.60 има кампания за подмяна на батерии, поради евентуален риск от прегряване.
Някой получил ли е нова батерия?

# 353
  • Melmak
Здравейте, и аз съм с Rowenta x-force flex15.60.
Преди малко повече от месец попаднах на инфо в сайта им, че за модели X-FORCE FLEX 14.60 и 15.60 има кампания за подмяна на батерии, поради евентуален риск от прегряване.
Някой получил ли е нова батерия?

А доволна ли си от самата прахосмукачка?

# 354
Да доволна съм, чисти добре, има най различни приставки, с резервен филтър,  със самостоятелна стойка за зареждане е и не е необходимо да се хваща за стена. Единствения недостатък, ако мога да го нарека така е, че е малко тежичка (заради батерията)

# 355
Взех от Технополис Ровента 15.60 с функцията моп. Голямо чудене и маене беше. Бях харесала и Бош 2 в 1, която е. Реших да заложа на Ровента, дано не съжалявам. Зарежда се в момента и ако не е много късно ще я пробвам като се зареди, ако не - утре.

# 356
  • Варна
https://zora.bg/product/bcs711pet-s-konteyner?utm_source=faceboo … lhpdwSwYkZNttO51w

Бошчето за хора с домашни любимци отново е намалено в Зора и за таз годишния черен петък.

# 357
Аз поръчах Levoit LVAC, в момента е с добра цена в Амазон https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CHWDTSSX?ref_=ppx_printOD_image_ … in_title_0_0&th=1

# 358
Само набързо да кажа, че Ровентата е много добра. Безкрайно съм доволна. Днес я пусках три пъти. Маневрена е, лека, смуче, не е много шумна.

Скоро ще пусна и моп функцията, но и ще тествам по-дългосрочно. За сега съм супер доволна.

# 359
Момичета, вертикалните прахосмукачки достатъчно мощни ли да, за да чистят килими? В описанията на продуктите какви стойности трябва да има, за да са достатъчно мощни? Не виждам никъде да има всмукателна сила? Каква да взема, за ламинат и малко килими?

Общи условия

Активация на акаунт