Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 247
  • 410
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Досега не съм използвала безжична прахосмукачка, мечта ми е и мисля да я изпълня за тристаен апартамент. Имаме късокосместа котка и един късокосмест килим, но и малко детенце, така че ми се иска да мога да разчитам единствено на нея, без допълнителен робот или друга прахосмукачка. Срещала съм мнения, че не дърпат толкова силно, колкото нормалните прахосмукачки, но аз все си мисля, че зависи от модела. Имам бюджет от около 700 лв и съм се ориентирала към Miele Duoflex HX1 или Dyson V8 Advanced. Какви са вашите наблюдения над тези модели или други подобни в тази ценова категория?

# 331
  • София
Аз съм с Ровента 15.6.
Чисти отлично! С 2 котки и 3 морски свинчета съм.
Всеки ден се чисти. Откакто я имам, не съм ползвала голямата. Отлично обира фин прах. Има стойка, на която зареждаш прахосмукачката и си редиш всичките приставки. На автоматичната позиция сама си разпознава настилките и сменя силата на вакуума.

# 332
Аз вече мога да дам мнения за Jimmy H9 Flex - чисти отлично, много съм доволна.

# 333
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
И аз досега не съм ползвала вертикална прахосмукачка и ми се иска да си взема комбинирана за сухо и мокро почистване, но държа да може да се ползва и само за сухо, за да минавам и килимите. От 2 седмици чета и сравнявам модели и засега съм се насочила към Jimmy PW11 Pro Max, Dreame H12 Dual, Tineco Floor One Switch S6 Pet или Хіаоmі Rоbоrосk F25 Соmbо.
Важно ми е четката да има максимален досег до ъгли (edge-to-edge), да има самопочистване и изсушаване на ролките след работа и да не е тежка.
Настилките са естествен трислоен паркет и гранитогрес + 2 килима, единият от които (беше) дългокосмест, но на местата, където се стъпва по него, вече е сплескан и изглежда много зле, т.е. желателно е прахосмукачката да е със силна смукателна мощност.
Ще се радвам на всякакви мнения, отзиви и съвети, като приемам и предложения за други модели, които отговарят на критериите ни.

# 334
Аз вече мога да дам мнения за Jimmy H9 Flex - чисти отлично, много съм доволна.

Тя нямаше за мокро нали? А иначе тежка ли е, на какво се държи- на основа или на стената, разкажете с няколко думи първите отзиви

# 335
Аз съм с Ровента 15.6.
Всеки ден се чисти. Откакто я имам, не съм ползвала голямата. Отлично обира фин прах. Има стойка, на която зареждаш прахосмукачката и си редиш всичките приставки. На автоматичната позиция сама си разпознава настилките и сменя силата на вакуума.
Би ли споделила как се справя мопа при мокро почистване, ако се използва тази функция? В зора сега има намаление на този модел. Разглеждах и JIMMY - PW11 Pro Max, но откривам негативни коментари за моповете и самопочистването на уреда. Ще се радвам на реални впечатления и за двата модела.

# 336
Здравейте, дали може да ми препоръчате модел до около 300 лв?

https://zora.bg/product/rh6a75wo?adsRef=i53ugi3v27

# 337
Аз съм с Ровента 15.6.

Как ви е като килограми? Попаднах на мнения, че е една идея по-тежка от другите и се усеща при по-продължително чистене…

# 338
  • Пловдив
За какво продължително чистене може става въпрос?

# 339

Ами в характеристиките пише, че батерията издържа до 80 минути. Да речем толкова.

# 340
  • София
Аз съм с Ровента 15.6.
Би ли споделила как се справя мопа при мокро почистване, ако се използва тази функция? В зора сега има намаление на този модел. Разглеждах и JIMMY - PW11 Pro Max, но откривам негативни коментари за моповете и самопочистването на уреда. Ще се радвам на реални впечатления и за двата модела.
Подложките за миене чистят страхотно. Най-хубавото е, че не изисква специален препарат, каквото сипеш това ползва.
С условието, че вкъщи не се ходи с обувки и живея в малко жилище, съм доволна от функцията.
Не е самопочистваща, трябва да си изпереш подложките след това.

# 341
  • Варна

Ами в характеристиките пише, че батерията издържа до 80 минути. Да речем толкова.
Стадион ли ще чистите за 80 минути?? Аз минавам тристаен за 10.

# 342
Здравейте! Някой има ли впечатления от вертикална прахосмукачка Makita?

# 343
  • Melmak
Здравейте, нахълтвам в темата с идеята да "намажа" покрай ЧП. Не съм правила детайно проучване. Искам безкабелна лека прахосмукачка за ежедневно минаване. Предстои ни ремонт и после бебе. Сега имам килими, но заминават. Настилките планирам да са ламинат и теракот. Ще раждам секцио и искам лесна и лека прахосмукачка. Нямаме домашни любимци,
Скрит текст:
но дай боже куче!
Dyson V8 Advanced SV25  как ви се вижда? https://www.ozone.bg/product/dyson-v8-advance-sv25/

# 344
  • Пловдив

В какъв режим - като истинска прахосмукачка или в режим на метла?
Този ли е модела?
https://media.flixcar.com/webp/synd-asset/Groupe_SEB-333459983-2220005035-IFU.pdf

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 08:11 от miraluba

Общи условия

Активация на акаунт