Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 42 524
  • 550
  •   1
Отговори
# 540
Какво ви е мнението за  Dyson V10 Submarine ?

# 541
  • София
Дали някой вече си е купил новата Rowenta 16.6? Много ми се иска да разпитам някой с опит.

# 542
Аз съм се спряла на Dreame H14 Pro. Някой с мнение?

# 543
Аз съм се спряла на Dreame H14 Pro. Някой с мнение?

По-назад в тази тема някой се оплакваше от dreame, но не помня модел. Върнете назад и потърсете.

# 544
Здравейте. Току- що видях в Кауфланд  прахосмукачка Филипс, намалена на 50%.

Ако някой случайно има такава, моля да сподели става ли или да потърся нещо друго.

# 545
maq-mi ,  такава прахосмукачка купих за свекървата ми. Тя е доволна. Каза, че и върши идеална работа. Не съм питала относно зареждането на батерията и времето за работа как е. На мен ми трябваше втора прахосмукачка, но като я сравних с Дайсън, който имам, се отказах да купувам такава и за у нас. Не ми беше удобно изпразване на контейнера. Филтърът също нещо не одобрих. Вероятно съм пристрастна. За почистването нямам наблюдение.

# 546
Аз мисля, че ако човек пробва Дайсън, няма да хареса никаква друга прахосмукачка. Сега сигурно някой ще ме обори, че при него не е така, но в общия случай е.
Нашия Дайсън е на ремонт и чистим с кабелна прахосмукачка. Имам чувството, че съм се върнала в пра-ерата. Да не говорим, че нищо не виждам и усещането ми е, че не съм изчистила нищо. Заради това взехме Суифър, защото изхвърлих мопа и след ремонта на Дайсън (продължава вече месец) ми трябваше нещо мокро за почистване. Много добре почиства, та е също опция да ползвате Дайсън без приставката за мокро и Суифър.

# 547
Здравейте, след много четене на всички коментари за безжичните вертикални прахосмукачки се спрях на Бош 7ма серия Unlimited. Благодаря на всички споделили мнение! Изключително съм доволна от покупката. Останах много учудена от мощността с която дърпа, като на турбо режим направо залепва за килима. Батерията се зареди първият път за около 4 часа, но това беше спрямо очакванията.

# 548
aleksia, кой точно модел е твоя? Интересувам се от приставките и дали имам нужда от всички.
Как става зареждане, ако не е хваната стойката на стената?

# 549
aleksia, кой точно модел е твоя? Интересувам се от приставките и дали имам нужда от всички.
Как става зареждане, ако не е хваната стойката на стената?
Вертикална Прахосмукачка BOSCH UNLIMITED 7 BCS711EXT 18.00 V. Взех я от техномаркет в петък на промоция. Зареждането е като на телефон - зарядното в контакта, прахосмукачката само горната част до него. И аз не ползвам стойката, защото имам две момчета хали 😂.
Приставките и аз не знам дали ще ползвам всичките, но малките четки и тази която се огъва са от полза със сигурност.

# 550
Благодаря за снимките и коментара.
И аз нея видях , че е намалена и се чудя дали да я взема или да изчакам другия модел, които има още две приставки - маркуч и накрайник за матрак.

Общи условия

Активация на акаунт