С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 33 452
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, ако все още има някоя мама която не е във фейсбук групата, нека да ми пише, за да я добавя

# 181
Здравейте момичета,
Пиша ви изключително притеснена. Преди две седмици си направих тест за бременност - положителен. Вчера бях на преглед за установяване на бремеността, в 6 г.с. Видя се сак и ембрионче. Докторът ми каза, че размерите отговарят на седмиците, но плодът няма сърдечна дейност. Насрочи ми преглед за следващата седмица в сряда, за да ми потвърди дали всичко е наред с бременността... Не съм имала никакви оплаквания. Моля за мнение ... не мога да си намеря място...

# 182
Здравейте момичета,
Пиша ви изключително притеснена. Преди две седмици си направих тест за бременност - положителен. Вчера бях на преглед за установяване на бремеността, в 6 г.с. Видя се сак и ембрионче. Докторът ми каза, че размерите отговарят на седмиците, но плодът няма сърдечна дейност. Насрочи ми преглед за следващата седмица в сряда, за да ми потвърди дали всичко е наред с бременността... Не съм имала никакви оплаквания. Моля за мнение ... не мога да си намеря място...

Пулс се вижда най-често след 7г.с. Heart
Отпуснете се и колкото да е тегаво, изчакайте следващия преглед - тогава ще чуете сърчице. Аз също чакам. Hug

# 183
Здравейте ! Включвам се и аз към вас ☺ Първият ми преглед беше в 6г.с , но сака отговаряше на 5г.с , съответно нищо не се видя вътре. Две седмици по-късно имаше ембрион и пулс. Голямо чакане падна ,но си заслужаваше. Моля да ме добавите в групата.🫶

# 184
Здравейте ! Включвам се и аз към вас ☺ Първият ми преглед беше в 6г.с , но сака отговаряше на 5г.с , съответно нищо не се видя вътре. Две седмици по-късно имаше ембрион и пулс. Голямо чакане падна ,но си заслужаваше. Моля да ме добавите в групата.🫶

Здравей, изпрати ми електронна поща за да те добавя

# 185
Променихте ли вече козметиката,която използвате,или вашата става за бременни,или може би е рано за такива промени?Ако има някоя вряла и кипяла мама ще се радвам да сподели?

Aз не съм все още, но и самата кожа ще започне да се променя, заради хормоните. Ще бъдат нужни други грижи.

# 186
Привет, може ли и мен да ме добавите в групата Simple Smile

Днес бяхме на преглед и имаше вече бебче с пулс, аз толкова се бях отчаяла. ❤️ Следващ преглед е на 5-ти февруари. Утре ще пускам изследванията да видим какво ще излезе от там и дали ще разширявам витамините.

# 187
  • София
Привет, може ли и мен да ме добавите в групата Simple Smile

Днес бяхме на преглед и имаше вече бебче с пулс, аз толкова се бях отчаяла. ❤ Следващ преглед е на 5-ти февруари. Утре ще пускам изследванията да видим какво ще излезе от там и дали ще разширявам витамините.

В коя седмица се видя бебчето и пулса при теб ? Имам спомен, че в 5та се виждаше само сакчето. Извинявам се за въпросите, опитвам се да си вдъхна Надежда ❤

# 188
Аз съм в 8 гс с термин 5 септември, миналата седмица в 7 гс освен сакчето още нищо нямаше като структура и се бях отчаяла.

# 189
Колко само е важно с какъв апарат работи доктора. Колко притеснения могат да се спестят ако всички имат хубава апаратура.

# 190
  • София
Колко само е важно с какъв апарат работи доктора. Колко притеснения могат да се спестят ако всички имат хубава апаратура.

Мен ме зачуди защото самият образ не е много чист от ехографа в сравнение с първата ми бременност.
Това е от сега

# 191
Ами апарата си му е ок, при него следих предната бременност и в тези седмици се виждаше предния път. Предния път просто нямаше нищо, вероятно с по късна овулация гледахме датите.

То доктора беше притеснен колкото мен за това бебе, днес само за мен дойде. Другото е че и таткото влезе днес с мен и си ми е както винаги голяма подкрепа ❤️

# 192
Така е наистина е важно апарата, но е важно и лекаря. На мен във вторник на прегледа ми каза, че го няма било паднало не го виждал. И веднага ме изпрати за кюртаж. Добре че на следващият ден ме прегледаха в болницата първо та го видяха иначе не ми се мисли какво щях да го направя този "АГ".....
Така че ако имате някакви притеснения или несигурност вървете и на второ мнение.

# 193
Предната ми бременност не я виждаше лекарката, само сакчето, което беше празно според нея и ми казваше, че може да го изхвърля, но можело да се наложи да го изчистят. Аз изчаках 2 седмици и отидох другаде, даже тя ми препоръча мястото, че е с добра апаратура и специалисти, да се погледне за всеки случай, ами то направо се виждаше оформящо се бебе с вече оформящи се крака и ръце, това около 8г.с. се случва. С тази бременност изчаках 2 седмици след теста да отида, но това пак се падаше рано, 6г.с., видя се нещо напълно безформено, което е нормално за такава ранна седмица и дори се виждаше туптене, което ми показа лекарката, но виждах и преди да каже, това е сърцето. Ако бях на ваше място, бих изчакала няколко дена и да отида на мнение при друг лекар, ако ще и при трети, но след 6-та седмица поне.

# 194
Мина и моят преглед днес, за мое огромно щастие видяхме ембрионче с пулс, отговаря на 7+4 ! По календар се водя 7+2, но овулацията ми беше 2 дни по-рано (на 12ти ден, следена с лентички), така че всичко е точно!

Много се радвам за тези, които вече са чули пулс, а на останалите стискам много палци!

Общи условия

Активация на акаунт