С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
Споделям, че в Лидл от 15-ти ще има клинове за бременни Simple Smile

# 721
Здравейте, момичета! Благодаря, че споделихте за промоциите 🫶
Още снощи поръчах кошчето за кола и стерилизатора, защото наистина са доста намалени в Хиполенд, не е само реклама.

За дрехите - на мен отдавна не ми става нищо, + 10 кг съм в 22 г.с., но и бебчо върви близо седмица напред. Взех си панталони не за бременни с ластик, по лек ластик, не от тези много стегнатите, защото есента мисля да ги нося отново като родя. Иначе и аз купих няколко рокли и се надявам да изкарам с тях, но и на мен H&M ми е спасението.

За количката вече ще се побъркам, защото изобщо не мога да се спра на модел. Аха харесам нещо и прочета за някой модел, който уж е по-хубав и по-хвален от този, на който съм се спряла. Иска ми се да я купим сега от намаленията до 1 юни, но май няма да стане 😅

# 722
Деси, може ли да споделиш какви модели поръча на кошчето и стерилизатора?
Иначе и в Рая тойс ще има намаления - 25% утре и в неделя.

# 723
Деси, може ли да споделиш какви модели поръча на кошчето и стерилизатора?
Иначе и в Рая тойс ще има намаления - 25% утре и в неделя.
Да, разбира се, ето

# 724
Само съвет, в началото кошница ще ви е по-лесно за превоз от столче защото бебето ще е легнало и надяваме се спящо и е по-лесно да го пренасяш с нея. Разбира се, след 6-ти месец е добре да си мине на столче за кола, за да не му е тясно. Иначе понеже ги чакаме бебетата в септември, и може да е жега поогледайте и за подложка против изпотяване тип на Aeromoov, че лесно се претоплят, а в тези столчета и кошници са доста уплътнени.

Ние сме с кошница Cybex aton, още ще е в гаранция и за бебка с база да не го връзвам с колани. А столчето ни е Joey i-spin 360, като ние го взимахме есента от Рая Ройс пак на -25% и беше на добра цена и пробвахме с бебето кое му е удобно и кое не.

Миналата събота един спря в нас отзад, забрави да спре на светофара и сина ми нищо не усети от удъра даже не мръдна при него.

# 725
Благодаря за споделеното, Деси.
В другата тема писаха,че в Айко има Сайбекс балиос с лукс 3 в 1 за 1200 лв , оставям тук ,ако ще е от полза на някого.

# 726
Само съвет, в началото кошница ще ви е по-лесно за превоз от столче защото бебето ще е легнало и надяваме се спящо и е по-лесно да го пренасяш с нея. Разбира се, след 6-ти месец е добре да си мине на столче за кола, за да не му е тясно. Иначе понеже ги чакаме бебетата в септември, и може да е жега поогледайте и за подложка против изпотяване тип на Aeromoov, че лесно се претоплят, а в тези столчета и кошници са доста уплътнени.

Ние сме с кошница Cybex aton, още ще е в гаранция и за бебка с база да не го връзвам с колани. А столчето ни е Joey i-spin 360, като ние го взимахме есента от Рая Ройс пак на -25% и беше на добра цена и пробвахме с бебето кое му е удобно и кое не.

Миналата събота един спря в нас отзад, забрави да спре на светофара и сина ми нищо не усети от удъра даже не мръдна при него.
Ами чудя се и аз малко за тази кошницата. Един ми казва много я ползваме, друг. Ми казва 3-4 пъти я ползваме и не знам на кого да се доверя. Иначе не сме избрали количка и за това не поръчвам и не решавам категорично за коша, понеже знаете, че някои си вървят 3в1.
Много благодаря за споделения опит! 😊

# 727
То няма дори едно нещо, което всяко едно бебе да харесва. 😵‍💫 Аз затова люлки и такива неща, които се ползват за по няколко месеца се опитвам да взема от приятели защото сме практични и не виждам смисъл да дам маса пари за нещо, което ще хваща прах.

Много хора ползват гнезда, аз с баткото не. Но знам ли я девойката дали няма да има нужда сега. Общо взето чакам да отгледаме и това бебче и да предадем нататък нещата.

Вашите бебчета риткат ли ви, моята тази седмица направо се премята вътре. Отделно всяка сутрин ме буди в 4 сутринта да си побудуваме час и пак ме кара да повръщам, защото не съм се нахранила навреме.

# 728
Момичета, в Raya Toys днес и утре има -25% намаление

# 729
Момичета, линк към новата ни тема! Heart

https://m.bg-mamma.com/?topic=1775539.new#new

Общи условия

Активация на акаунт