Иначе и аз нося рокли,и моите са със средна дължина. Имам едни дънки, един спортен панталон и един дълъг клин и тях смятам да въртя до края на пролетта или докато не се затопли трайно и става за къс ръкав и летни рокли.

Моя приятелка роди миналия август и от августовската тема във форума си създадоха приятелства и си обменят ценен опит постоянно. Надявам се и с нас да се получи така
За момента пия единствено витамини за бременни и от време на време пробиотик.

и две шапчици. Бях малко унила и реших да се зарадвам с нещо. Не съм суеверна. Понеже ми е първа бременност, някакси едва последните дни започвам да осъзнавам, колко е реално и какво предстои. В неделя влизам в 20 г.с. Записах се и на индивидуален курс при акушерка във Велико Търново от няколко модула - бременност, раждане, кърмене и възстановяване след бременността. А миналата събота и неделя мисля, че за първи път усетих движенията на бебето. В 19 г.с. с предна плацента. Усещанията бяха отчетливи и все в лявата половина на корема, като потупвания отвътре. Вчера също усетих. Бяха в легнало положение, докато си почивах следобеда. Много е вълнуващо. На последния преглед беше с главичката надолу и не знам дали се върти или с крайниците ме побутва.
По всяка вероятност няма да се възползваме от отстъпките този месец.
На мнение съм, че човек има ли възможност, при толкова напреднала медицина,няма лошо да си направи тези изследвания, особено както са и неинвазивни.
Съвсем сериозно - това са първите ми покупки за това дете. Но ние най-важното и скъпото го имаме вече от сина ми, така че ще са минимални покупките този път. В края на месеца ще ходим до ИКЕА да вземем две дървени креватчета с матраци. Уви, синът ми още така се върти, че не е за истинско легло. Сигурно ще вземем и нов гардероб или шкаф, но не го причислявам към бебешките покупки. Ще започна да дебна за някакви намаления на бодита и ромпъри - сезоните ще ми се разминат спрямо тези с баткото. Препоръчани теми