Модни консултации -78

• 72 013
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Чантата с Мики Маус детска ли е?

# 166
Чантата с Мики Маус детска ли е?
Типична дамска чанта за Desigual, имам тяхна къса дънкова пола с Мики Маус.

Дрехите им са като цяло са една идея по-цветни и раздвижени от останалите марки. Иначе като материи обикновено не си заслужават цената.

# 167
Преди 15 години си купих тяхна чанта от Барселона , издържа години, докато вече много са занижили качеството. Или поне на тези, които се предлагат тук в БГ.
Цветни и нестандартни са, за пръв път се запознах с марката чрез палтото на приятелка, което много ме впечатли- вталено и елегантно черно палто и в единия край долу отпред имаше красива бродерия и зашити цветни копчета.

# 168
  • Някъде там
Здравейте дами🌹отдавна не съм писала тук.Но сега искам да си съчетая новото чанте 😀с някой от двата цветя, но се двоумя с кой ,дайте предложения !

С черните ми допада повече, но може да си вземете и едни дънкови. Едни нови обувки никога не са излишни Blush

# 169
Здравейте дами🌹отдавна не съм писала тук.Но сега искам да си съчетая новото чанте 😀с някой от двата цветя, но се двоумя с кой ,дайте предложения !
Скрит текст:
Ако преобладаващата част панталони и поли в гардероба ти са ти в черен цвят, избери черните. Но ако възнамеряваш да носиш комплекта лятото и ще ги съчетаваш със светли дънки и панталони, то по-удачен вариант са сините кецеве.

# 170
  • Бургас

Здравейте, с каква чанта да комбинирам тези обувки, златисто кафяви са, благодаря!

Шоколадово кафяво, някакво убито по-тъмно лилаво.

# 171

Здравейте, с каква чанта да комбинирам тези обувки, златисто кафяви са, благодаря!
Аз мисля,че биха се вързали също и с златен клъч или пък чанта и в цвят мока мус модерниа за 2025 🙂

# 172
  • Някъде там

Аз бих комбинирала със златист клъч/чанта.

# 173
  • София
Много благодаря за коментарите!

# 174

# 175
  • София
MERA, от къде е снимката на тази чанта, моля? Много си отива!

# 176
Търся си Универсална Рокля.  Помагайте, моля, кои сайтове да разгледам? Видях зара, хм, ризървд. Нищо не харесах.

Изисквания:
Да е с дълъг ръкав
Дълга до около коленете
Да не е плетиво (евентуално може тънко и фино)
Да не е черна
Да не е "прегърни ме"
Да има вталяване и разкрояване после
(Да прави красив силует, не бодикон и не чувал)

В общи линии  - да е универсална.
В смисъл, да може с един гердан и обувки да мине и да по-официален повод, но да става и за ежедневие, обяд в заведение, например.

Това най-много се доближава, но не ми харесва прехвърлянето на деколтето.

# 177
  • София
MERA, от къде е снимката на тази чанта, моля? Много си отива!

Не съм Мера, но Paradox London ми излезна на сърча и смятам, че обувките са толкова специфични,ч е наистина само много подобна на тях чанта би отивала.

# 178
Универсална рокля значи ненатрапващ се цвят, хубава материя и кройка. Бих търсила нещо в тъмносиньо, в бестсикрет има голям избор по изброените критерии.

# 179
Аня, може ли линк към посочената рокля? Много ми допадна!

Общи условия

Активация на акаунт