Модни консултации -78

• 72 060
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
В пералната на деликатно пране стават като нови. Нося бели кожени кецове поне по 3-4 години и пера само в перална.

# 241
С какви (и какви на цвят) чорапи носите белите кецове? Въпросът е сериозен. Simple Smile

# 242
С много ниски бели или бежови. Ако се съчетава с нещо по облеклото може бледо жълто, розово.

# 243

Ето с такива терлици. Памучни са, отгоре с перфорация и силикон на петата.

# 244
  • Street of Dreams
И аз пера само в пералнята, но последния път дългата програма за чаршафи беше много лоша идея. А дори нямаха нужда от пране...

Не знам дали е от програмата или от марката, за първи път ми се случва такова нещо. Скечърс Уно.

# 245
Аууу! OnDiNe_, такова нещо никога не ми се е случвало. А не е като да не въртя обувки в перална, не ще да е от пералната според мен. Thinking

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 18:08 от Sysly

# 246
  • Пловдив
Ако не си нагласила програмата на 60°, значи са си просто кофти обувки.

И аз въртя в пералнята, между пранетата почиствам подметката с това.

# 247
И аз ги въртя в пералнята. До сега не ми се е случвало да ги извадя така.
Сигурно зависи от програмата и цетруфигаренето.

# 248
  • Street of Dreams
И аз не знам къде сгреших - пера бели и всякакви маратонки в пералнята от 20+ години и не ми се беше случвало. А, последния път Арманитата ми станаха на жълти петна, които още не съм успяла да махна, явно и тях ще хвърлям. Те са от друг материал, нещо като фина микро-мрежа. А тази програма си е за чаршафи - автоматично се избират градуси и обороти на центрофугата, но е дълга програма. Не помня точно тези дали съм прала и друг път. Жалко за тях, защото след две гофони ми бяха станали по-удобни от всякога и вървяха с всичко.

# 249
  • Пловдив
Пробвай Арманитата да ги напръскаш с обезмаслител и тогава да переш - нищо не губиш.

# 250
Аз пера или на програма за ръчно пране или за деликатни. Там центофугата е по-щадяща. Има два варианта, според мен, за маратонките на OnDine. Или не са качествени или центрофугата им е дошла хард.

# 251
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали съвет, понеже съм в търсене на бели кецове, дали нези детайли са удачни? Могат да се махнат евентуално и се чудя обувката достатъчно добра ли е като избор?
Скрит текст:

Като цяло повече ми се искаше точно такива, без кристали и с бежов детайл на петата, но все нещо не ми допада в моделите. Или подметката е твърде дебела...
На мен са ми симпатични. Имате ли линк да ги видя по-подробно?
Иначе да не подвеждам, но като подметка и модел доста ми напомнят на едни мои Тамарис /не са точно същите/. Поръчах 2 съседни номера, мерих, избрах си уж точните, доволно ги поносих вкъщи, но явно не е същото. Излязох навън с по-голямата нормална крачка и темпо веднага усетих как не са ми достатъчно прилепнали по крака на глезена горе и се "отварят" при ходене. Все едно им трябват още едни дупки и ред за връзките. А навсякъде другаде са ми ОК, кракът ми е слаб към нормален. След 5 мин навън подметката й личеше, не можех да ги върна. Пробвах да ги нося, но се спъвам даже.
Съветвам като цяло поръчка с опция за връщане, достатъчно да можете да ги пробвате на спокойствие.

# 252
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали съвет, понеже съм в търсене на бели кецове, дали нези детайли са удачни? Могат да се махнат евентуално и се чудя обувката достатъчно добра ли е като избор?

Като цяло повече ми се искаше точно такива, без кристали и с бежов детайл на петата, но все нещо не ми допада в моделите. Или подметката е твърде дебела...
Вижте фирма Мак - Сливен. Български са, снежнобели и изчиствни. Имам такива плюс черни - удобни са и си отговарят на номерата.

# 253
  • Mediterraneo
Хич не гледай никакви сливенски обувки, Тамарис са страхотна марка, тъкмо получих поредните.
Бели кожени маратонки се почистват изключително лесно. Останалите в пералнята, на 40 градуса, нямам прецакана обувка досега.

# 254
Момичета, може ли да ви помоля за съдействие, защото не съм на ти с марките.
Каква е марката на очилата на Нети от снимката?😊
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт